Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

öle oldu heralde bi bakim kahvaltımı öle yaparım didiydimm oturdum kaldımm Bende gidemde kahvaltımı yapem

cnm bu saate kdr açmı oturuyosun..bebiş kimbilir nasıl acıktı tepişiyor.....
bari süt içseydin...
hep sen kayboılunca oluyokaybolma bı yere
toplantı yapıyok

kelebenk h geldın

hep başınızda duramam nan işlerim var benimde heralde :)

kebelenk sen kesin hamilesin bacım ozaman
eğerki daha önce bu kadar gecikmen olmadıysa hamilesin bence

ediyorum işte.sağolsun kocacımda anamı bırakmam deyip dururda.bende her işini oğulşcuğuna yaptırırım.işime gelirse hizmet ederim gelmezse kendimi sıkmıyorum.

senin kayganaya benim dicek bi kelimem bilem yok zati
birsürü çocuğu var hepsinde 1er hafta kalsa daha iyi olmazmı.sadece sende kalıyi

senin kayganaya benim dicek bi kelimem bilem yok zati
birsürü çocuğu var hepsinde 1er hafta kalsa daha iyi olmazmı.sadece sende kalıyi

akşam eşime diyo allah beni o kadının eline düşürmesin eltim için.sanki düşürse kızları gelip bakacakta.yine o kadın dediği kişi kızlarından daha çok gelecek yanına.bende dua ediyorum rabbim onu yatağa matağa düşürmesin bizide uğraştırmasın inşallah.

amin nevgülüm kimseyi düşürmesin.
ama kızlarına gtse 1 er hafta hepsiyle tek tek kalsa kaç çocuğu vardı.zaten 2 ayda bi sıra gelir sana anca

geriden geldin nevgül çekiştirmeye 5 boy öne geçtin...
Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin ya...

ladyy.. git hemen kahvaltını yap öyle gel....
ayrıca kaynanan konusunda da kesinlikle haklısısn.. ama sen yinede hanımefendiliğini bozma tatlım..

tatlıcadı.. çok geçmiş olsun canım..

nevgül... canım yaa getçekten allah yaardımcın olsun..

sirkencubin... ben seni bir yerden hatırlıyorum ama nerden????
çeyiz topiğindemi acaba??

keleeğim... hoşgedinnnnn

hoşbulduk şekerli leblebimmmm

bunlar derken lennsen konuşturman dedın hemen başladınıyıde ettın aman kayganazade kardeşim benım

seeen sennn ve laydyy dimi insan bi şekilde deşarj olmak istiyor.akşam tuvalete girdi çok afedersiniz sadece şeyini yıkadı çıktı.tuvalete su dökmek yok.her tuvalete girdiğimde tuvaleti yıkayıp terliklerti yıkayıp öyle giriyorum.be müslüman deilmisin su döksene şu tuvalete.ordan çıktı ellerini yıkamadan hoopp yatağa.iyice midem kalktı.eşime dedim kalkıp şu tuvaleti yıkarmısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…