biricik aklıma ne geldi
gece attım çamaşırı
eşime dedim sen çıkar oda sele dolu diye fayansın üstüne çıkarmış bi gördüm sabah şok oldum
geri makinaya tepdim akşama tekrar yıkıcmmm
Biricik aklıma ne geldi
gece attım çamaşırı
eşime dedim sen çıkar oda sele dolu diye fayansın üstüne çıkarmış bi gördüm sabah şok oldum
geri makinaya tepdim akşama tekrar yıkıcmmm
makinalar gece açılınca daha mı az fatura geliyor?
kızlarrrr ben geldim çok çene çalmışsınız gene oku oku yazamadm valla.bugün perşembe ne çabuk geçiyor zaman
sirkencubin teşekkürler cnm ama bebeğim yok henüz oluşturma aşamasındayız :90:
makinalar ütü gece açılınca daha az geliyor diolar ben akşam 9 gibi falan açıyorum bazen saat sabah 5 e ayarlıyorum kalkıncada çıkarıyorum...
Dünde yıkadım çıkardım ama ne çırpabildim çamaşırları ne asabildim hep kırıştılar sepette bekliyolar.bi su daha durlarım artık napim
Ayy birden oğlumun kokusu geldi burnuma beee özledim valla eşşoğlu eşşeğiii.
melodicim cvp verdim cnmm
Balımmmmmmmmmm son 7 iş günüm ne yapayı m canım harıl harıl çalışıyoruzzzzzzz aklım burda ama
ooo senden garu olmaz...daha haberin yok..
sen horul horul uyurken bizler çamaşır yıkıyoz
sen gelme emi git çalış..az gelde iki muhabbetin belini kıralım
brck oluşturma aşaması...voltranmı yapıyonuz nan :)
bak ütüyü unuttum..bu ay okadan ütü yaptımkiii he bide 2-3 kere fırın açtın misafir gelmişti..yinede elektrik iyi gelmiş yani....
hem babasını hem büdüşümü yani :)
kelebekim eşine alkış yapıyorum.
Erkeklerin yaptığı iş bu kadar olur işte canım nolcakki.olsun en azından dediğini yapmış
duygucum hayırlısı cnm...ihtiyacın yoksa bencede dinlen..yeni bulduğun işte 1 sene dolmadan izin alamıyacaksın..tadını çıkar walla..keşke banada patron çıkış verse ramazandan sonra geri alsa :))
böcük nan sanki sadece bugünmü lazım olcak yağarsa yağsın...
bıkaç gundur beklıyordu bugune denk gelmesı şans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?