Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Biricik aklıma ne geldi
gece attım çamaşırı
eşime dedim sen çıkar oda sele dolu diye fayansın üstüne çıkarmış bi gördüm sabah şok oldum
geri makinaya tepdim akşama tekrar yıkıcmmm

erkeklerin yaptığı iş bu kadar olur işte canım nolcakki.olsun en azından dediğini yapmış

makinalar gece açılınca daha mı az fatura geliyor?

ooo senden garu olmaz...daha haberin yok..
sen horul horul uyurken bizler çamaşır yıkıyoz

kızlarrrr ben geldim çok çene çalmışsınız gene oku oku yazamadm valla.bugün perşembe ne çabuk geçiyor zaman

sen gelme emi git çalış..az gelde iki muhabbetin belini kıralım

brck oluşturma aşaması...voltranmı yapıyonuz nan :)
bak ütüyü unuttum..bu ay okadan ütü yaptımkiii he bide 2-3 kere fırın açtın misafir gelmişti..yinede elektrik iyi gelmiş yani....

Ayy birden oğlumun kokusu geldi burnuma beee özledim valla eşşoğlu eşşeğiii.
hem babasını hem büdüşümü yani :)

banada elenktrik ya 27 ya 28 gelmiş şok oldum10 gün yoktum ya ondan heralde.40 tan aşağı gelmes çünkü.
doğalgazda 12 di heralde

Balımmmmmmmmmm son 7 iş günüm ne yapayı m canım harıl harıl çalışıyoruzzzzzzz aklım burda ama

melodicim cvp verdim cnmm

melodi nan ne fırçalıyon kız cevap vermiş..bayılcam zor duruyorumn valla pc başında...

Balımmmmmmmmmm son 7 iş günüm ne yapayı m canım harıl harıl çalışıyoruzzzzzzz aklım burda ama

sözleşme doluyodu demi tatil filan değil????
iş buldunmu cnm kendine??

Evet canım sözleşmem bitiyor
ben iş bakınıyorum ama eşim ramazanda dinlen diyo bakalımartık ne yapıcam

duygucum hayırlısı cnm...ihtiyacın yoksa bencede dinlen..yeni bulduğun işte 1 sene dolmadan izin alamıyacaksın..tadını çıkar walla..keşke banada patron çıkış verse ramazandan sonra geri alsa :))

böcük nan sanki sadece bugünmü lazım olcak yağarsa yağsın...

duygum yat dinlen keyfini çıkar cnm
kaynananla takılırsın karşılıklıdı dimi binalarınızda ohh

bıkaç gundur beklıyordu bugune denk gelmesı şans

kızlar büdüşüm alkış yapıyo bu arada.bide babası ona himeenn güç bende artık öğretti.özellikle dışarı çıkınca yumruk yapıp kolunu kaldırıyo puuhhh puhh diyo.himen demek istiyo sanırsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…