Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

melodicim o gelince adının üstüne tıkla..sanırım ozmn yazdığı mesajları profilindenmi ne görürsün...
brck daha iyi bilir sölesene brck...

teşekkür ederim keleboşummmm
valla bu ay bişi çıkmaz bizden hap falan kullanıyorum antibiyotik ama bellide olmaz bakalım
bu arada bal ben nie daha iyi bilicem nan
üstüne tıkla balında dediği gibi bilgilerini görürsün cnm​

ne bilem ekşın mekşın yakalıyodun ya..bunlarıda bilirsin..kurcalıyon sen :))

ay bazıları 3 aylık hamişken anlıyo hamiş olduğunu :))
onlara daha çabuk geçer...ben ilk günden beri sayınca geçmiyo gibi geliyo..
sakın regliniz gecikince acele etmeyin..büyüsün iyice :))

tabı cabuk geçer bıde cocuk 7 aylık olduğunu düşün
bende yakından takıp ederım sanırım
hemen gecıksın kan testı yaptırıyorm

biz de iki kişiyiz ama su elektirk filan daha çok geliyor. doğalgazla suyumuzun ısınması ve ocak. Ona da 2 -3ayda 50 lira gidiyor Çok müsrif grdüm kendimizi.

ozmn takıl buraya neler görcen daha :))
biz hatunlar çok tutumluyuz...
bana aslında daha az gelirdi elk ve su makinaları gece açtığım için
ama bu ay gece hiç açamadım..hep haftasonuna kaldı..

Brck profil resmini ben de internette dolanırken görmüştüm ilerde ben de bebeğim olunca öyle bir resim istiyorum

kızlarrrr ben geldim çok çene çalmışsınız gene oku oku yazamadm valla.bugün perşembe ne çabuk geçiyor zaman

sirkencubin teşekkürler cnm ama bebeğim yok henüz oluşturma aşamasındayız :90:
makinalar ütü gece açılınca daha az geliyor diolar ben akşam 9 gibi falan açıyorum bazen saat sabah 5 e ayarlıyorum kalkıncada çıkarıyorum...
Dünde yıkadım çıkardım ama ne çırpabildim çamaşırları ne asabildim hep kırıştılar sepette bekliyolar.bi su daha durlarım artık napim

Brck profil resmin benimki kadar güzel değil Ama bende bayıldım ona.aynı babamız ben ve büdüşüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…