Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

yerim onun puh puhunu...ben yeğenimi ilk gördüğümde nasıl ağlamıştım ya..evlat nasıl datlu demi...yeğende öyle ama...kızınca bize paçoz diyo..tam bir cadı oldu...az önce aradım telefonu o açtı..teyze demiyo adımı söylüyo telefonu ayağına götürmüş bak bak diyo.. ayaklarını annem görmeden boyamış onu gösteriyo bana güya :)) gördünmü diyo bide..hee dedim gördüm :))

Ben çalışmak istiyorum bakalım artık hayırlısı
biricik evet canım kaynanamla yakınız ama o ramazanda okumaya gider ben gitmem zaten eşim geçende birlikte gidersiniz dedi sinir oldum

Ben çalışmak istiyorum bakalım artık hayırlısı
biricik evet canım kaynanamla yakınız ama o ramazanda okumaya gider ben gitmem zaten eşim geçende birlikte gidersiniz dedi sinir oldum

git nan nolcek yarım gün..hatim etmiş olursun hem..bende evde dursam bi kuran kursuna gitsem keşke..unuttum ne varsa ( bazen düşünüyorum nan diyorum Allah gecinden versin ama büyüklerimizin başında okuyamıcaz bile diyorum..amann nelere kadr düşünüyom ben yaa

paçoz hee.cadııı çok fenalar yaa.ömerin babasının resmi var duvarda hani dede oğlum diyo fotoya bakıp nasıl iç çekip gülüyo ne anlıyosa.

muhabbetiniz bol olsun kızlar.......yine her telden konuşulmuş,hepsine nasıl yazam bilemedim.....
ben de ortaya karışık yaparım artık......

kelebekkkkk amma güldüm eşine,ayol bu kocaların hepsi bir fabrikadan mı üretim ne aynı oluyorlar
balım büyümez mi hem de nasıl büyüdü yeşil eriğin......maşallah de kaşı bir tarafını.....
lameye soracam unutuyorum,çalışmalara başlamıştın yavru,bu ay bir haber gelecek mi bakalım ?????
melodi,şu yavruna inşallah doğru düzgün içine sinecek bir yuva bulursun inşallah,çok üzülüyorum okudukça....

aklımda bunlar kalmış......

annemdeyim,eşim dün gece işe başladı,izni biter bitmez gece vardiyasına yazmışlar....ben de dün geceden geldim buraya,sabah eşim de geldi,kahvaltı yaptık....
sonra ben eşimi bıraktım eve uyusun diye,tekrar anneme geldim,annem küçük bir ameliyat oldu sırtından o yüzden pek yalnız bırakmamaya çalışıyoruz işte.....
hadi öperim,arada uğrarım dikkat edin kendinize,annemle karşılıklı bir kahve içelim...

bizim kızda alışmış şimdi hiyyhyhhh yapıyo içini çekiyo gülüyo.
herşeye gülüyo zaten maşallah.kendine vurmaktan dizlerine ayaklarını çırpmaktan yoruluyo artık:)evin içlerinde yuvarlanıyo yakında emekler
annem çok alıştırdı konuşmaya onu asla yanlız kalmıcak yanında insan olsun gıkı çıkmaz maşallah.sürekli konuşcan

ada kaşıdım walla :)))
anneciğine geçmiş olsun..hayat sizin yapın bakalım kahve keyfinizi :))

brck sizinkide dün doğdu sanki oda kocaman olmuş yuvarlanıyo hee...zaman işte çabuk geçiyoo

evet cnm 7.ayına giriyor maşallah zaman çok çabuk geçiyor....
ama şu bi gerçek inanılmaz seviyorum..çok seviliyomuş yeğen

Hiç içimden gelmiyor tanımadığım kişilerin arasında pek duramam tayfalırım valla kendsi gitsin ben evimde okurum okuyabildiğim kadar

evdede olunca sürekli çağırır oraya buraya seni kız yalanda atamazsın evlerinis yakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…