casperım hoşgeldin cnm...işllh cnmm....
selam kızlar nasılsınız?
benimde yapılacak bir ton işim var. yarın anneme gitmek istiyorum ama oğluşla nasıl gitcez bilmem. otobüslerde helak olcak yavrum.
yatak odasında yolluklarım var onları yıkamak istiyorum küçük zaten. pazar günü niyetim var eşim oğluşa bakaken yıkayım diyorum ama. silsem mi acaba?
selam kızlar nasılsınız?
benimde yapılacak bir ton işim var. yarın anneme gitmek istiyorum ama oğluşla nasıl gitcez bilmem. otobüslerde helak olcak yavrum.
yatak odasında yolluklarım var onları yıkamak istiyorum küçük zaten. pazar günü niyetim var eşim oğluşa bakaken yıkayım diyorum ama. silsem mi acaba?
bende yarın cam silcem
Casperim ben hepsini 1-2 güne sığdırmaya çalışınca dayak yemiş gibi oluyorum.hiç sonraya bırakamıyorum ben ya
hoşgeldin tatlıımm
ayy kolay gelsiinn..
bence yıka canm silmek daha zor gelio bana
hoş ben hepsini yıkatmaya verdim mis gibi olmuş halılarımm
slm canımmmm
annen artık sizle kalmıyormu cnm
yooooo zaten normaldede buhar yaparım değişen bişey yok gelen elektirk gene aynı hem çizgi mizgi olmuyo
sağol bende vericem ama daha sonra.
bakalım yıkarım belki.
.
hoşbuldum tatlıımmm bebiş nasıll :))))
çok teyse olasım var :)))
Allahın izniyle yapçam seni teyze hiç merak etme..iyiyiz çok şükür...
ayy inş canm benimm...
aman iyi olun maşallah..
benim de bugün regl olmam lazımdı ama olmadım
Günaydın kızlar....
Bugün hiç iyi değilim....
Ananem dün çekyattan düşmüş zaten 2 ayağından ameliyatlıydı önünde destekle tutarak yürütebiliyoduk...95 yaşında...
Ayağı dönmüş düşünce kemik fırlamış kırıldı ayağı...Şimdi ameliyata giriyor akşam gittim hastaneye acıdan duramıyor sürekli ağlıyor
İçim kan ağlıyor...yaşlandı evet ama o benim ananem o benim annemin diğer yarısı benim diğer yarım...Beni o büyüttü bi gün olsun kızmadı bana beni hep sevdi canım ananem..Küçüklük tokalarımı bile saklıyormuş...Helalleştik akşam doktor ameliyattan çıkamaz demiş...
Onu çok seviyorum...Allahım sen hayırlısını göster şifa ver..Acıları dinsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?