Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

selam kızlar nasılsınız?
benimde yapılacak bir ton işim var. yarın anneme gitmek istiyorum ama oğluşla nasıl gitcez bilmem. otobüslerde helak olcak yavrum.
yatak odasında yolluklarım var onları yıkamak istiyorum küçük zaten. pazar günü niyetim var eşim oğluşa bakaken yıkayım diyorum ama. silsem mi acaba?

hoşgeldin tatlıımm

ayy kolay gelsiinn..

bence yıka canm silmek daha zor gelio bana

hoş ben hepsini yıkatmaya verdim mis gibi olmuş halılarımm

slm canımmmm
annen artık sizle kalmıyormu cnm

Casperim ben hepsini 1-2 güne sığdırmaya çalışınca dayak yemiş gibi oluyorum.hiç sonraya bırakamıyorum ben ya

Casperim ben hepsini 1-2 güne sığdırmaya çalışınca dayak yemiş gibi oluyorum.hiç sonraya bırakamıyorum ben ya

ayy yok canm geçen hafta içinde akşamları yavaş yavaş yaptım..

pazar günü arkadaş yemeğe geldi eşiyle onun gazıyla bitirdim hepsini

bi fayanslar ve mutfak dolabım var

gelecekler diye üstünden sildim geçtim onları ama baştan silmem lazım

Son düzenleme:
Günaydın kızlar....
Bugün hiç iyi değilim....
Ananem dün çekyattan düşmüş zaten 2 ayağından ameliyatlıydı önünde destekle tutarak yürütebiliyoduk...95 yaşında...
Ayağı dönmüş düşünce kemik fırlamış kırıldı ayağı...Şimdi ameliyata giriyor akşam gittim hastaneye acıdan duramıyor sürekli ağlıyor
İçim kan ağlıyor...yaşlandı evet ama o benim ananem o benim annemin diğer yarısı benim diğer yarım...Beni o büyüttü bi gün olsun kızmadı bana beni hep sevdi canım ananem..Küçüklük tokalarımı bile saklıyormuş...Helalleştik akşam doktor ameliyattan çıkamaz demiş...
Onu çok seviyorum...Allahım sen hayırlısını göster şifa ver..Acıları dinsin...

canım çok geçmiş olsun..rabbim yardım etsin inşallah.

offfff zaten bir ton sıkıntı var
sizi okuyam biraz güzel haberler alam dedim.....
brck.....içim cız etti resmen,Rabbim hayırlısını nasip etsin size.....üzülme demenin anlamı olmadığının farkındayım,sabrınızı versin rabbim....

ben de annemle ilgileniyorum,geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun.....Sanırım bugünlerde hepimizin fazlaca sabra ihtiyacı var....

bu arada balcım 14 hafta..........hadi maşallah....

günaydınnn
Rabbım hasta olanlara acil şifalar versın ınş

bal maşallah 14 hafta olmuş bılem

off dayak yemış gıbıyım hoş morarın bacağım ve kolumu görsenız öle sanırdınız
:97:

günaydın kızlarr..
casperım.. hadi bakalım güzel haberler laırız inşallah:)

brck.. canım çok geçmiş olsun, ama unutmaki herşey bizler için... rabbim yardımcısı olsun..

böcük hayırdır neden morardın kız??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…