Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

günaydın kelebek..

inş tatlımm yaa

ohh ne güzel tatilll...

balıımm
haklısın tatlım bu aydan sonra dikkat etcem inşş

benim bağırsaklarım biraz fazla tembell
onun için hap kullanıyorum umarım onun bi etkisi yoktur..
prospektüsünde hamişlikle ilgili bişi yazmıodu ama

balcım sinirlerine hakim ol istersen biraz benide pataklayabilirsin.germe bebeğimizi canım...
bende yorgunluktan ölüyorum yaaa cumartesi öğleden sonra gittik ereğliye eşimle dün 3.te evdeydik.çok güzel geçti ama

balcım sinirlerine hakim ol istersen biraz benide pataklayabilirsin.germe bebeğimizi canım...
bende yorgunluktan ölüyorum yaaa cumartesi öğleden sonra gittik ereğliye eşimle dün 3.te evdeydik.çok güzel geçti ama

yawaş yawaş cnm..bikere ayağa kalktılar zor oturcaklar....
ereğli hoş güzelde cnm oranın pazar trafiği adamı öldürüyor..o sebeple biz hiç o taraflara pazar gitmeyiz..güzel geçmesine sevindim ne güzel...

dün canım süt mısır çekti... ama nasıl yiyesim var..akşam eşim marketlerde bulamayınca pazarda bulmuş..ilk defa kaynattım biraz uzun sürdü ama :)) yedimde rahatladım..cteside canım kek çekti hemen yaptım ettim..1 dilim yedim kalanı duruyo..aş erme böle bişi heralde :)9 elde edene kdr herşey...

balıımm afiyet olsunn bulup yemişsin ya en güzeli bu olsa gerek..

aman kelebek
dur ne bunalımııı

brck okudum canm ya üzüldüm de sorunları ne acaba???

güz ü okudum iyice daraldım...neden rahat bırakmazlar anlamam aileler..sanırım eşinin ailesi sorun...ve salı evlilik yıldönümleriymiş ya..ogünde eşyalarını taşıycakmış..Rabbim kimseye böle sıkıntılar yaşatmasın...

günaydın kızlarrr ben geldim sağlık durumumla ilgili şu an bi gelişme yokkk.15 gün sonra belli olcek.

ladyyyyy tatlım bebiş geldi heeee hadi gözünaydın ....sevindim çokkkkkk sarılıkta benim kızımda olmuştu n3e ağlamıştım günlerce sonradan bakıyorumda çok doğal bişeymiş niye yıpratmışım ki kendimi demiştim...anlamıyosun lohusa halinle yavruma bişe olcek diye sakınnn üzülme...

brck çok üzüldüm Rabbim şifasını versin inş.

amiin canmm
yazık ya ailelerde mantıksız yani sanki sadece gelinler üzülüo olan kendi çocuklarına olmuo sankii

casperrr bugün bunalıma girip çıkmasa keşke ...

makyajda yok ruhi gibiyim aynı ....

:)))
bi kalem çek kendine gel canm

birsen hoşgeldin cnm..işllh temiz çıkar sonuçların...

casperımm aileler oğluşlarını paylaşamıyo sanırım evlenince kıymetli oluyolar :)) niye hiç kızın ailesi sorun çıkardı diye duymuyoruz?? çünkü kızın ailesi damat diye bakmıyo bir evladım daha oldu diye bakıyor...bilmem yanlışmı düşünüyorum???

selam kızlar nasılsınız ben geldim, görüşemedik uzun zamandır özledim sizleri izindeydim bitirdim geldim.ee ne var ne yok bakalım

varmı yeni hamileler?

layddy, hayırlı olsun sağlıcakla büyüt bebişini

bal naber kızz belli oldumu cinsiyet daha olmaz belki ama

birsens geçmiş olsun hayırdır canım neyin var?

ee diğer kızlar sizler nasılsınız.

benimde canım sıkıldı şimdi kk dan arkadaşım var lamede tanıyo yavrum ameliyata alcaklarmış, dış gebelik( geçen hafta iğne vuruldu baya etkili ama fayda etmemiş pek konuşamadık ağlıyodu( patlamış dedi.Allah ım inş.herşey güzel geçer.

kesinlikle haklısın canmm

annem iki gündür yemek hazırlıo oğlum ne istiyon oğlum ne pişirelim vay bee dedim bi bana böyle ilgi gösterilmio :))))

sana katılıyorumm balımmm oysaki azcık ılımlı olsalar gelinlere karşııı biz kim bilir neler nele yaparız onlara ...

şekerim hoşgeldin...ohh tatilide yaptın geldin ne güzel cnm..

isolde hamiş cnm...başka bekleyenler var işte...

bizim cinsiyetimiz henüz belli değil 12 ağustosta gidince işllh öğreniceğiz cnm...

Rabbim arkadaşına sabır versin..bu durumda olanların yardımcısı olsun...

ee nerdeydin tatilde neler yaptın bakalım???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…