günaydınn kızlarr benn doğum yaptım 21.07.20011 saat 11 de epidural sezeryanla 50 cm 3280 gr doğdu taburcu olduk ama kızımın sarıılık riski var bugün ölçülecek yüksek çıkarsa 2 gün hastaneye alacaklar inşallh yüksek çıkmazz şu an uyanıkk yanımda dilini çıkaakırıp çıkarıp boncukk boncuk bakıyorallam isteyen herkese nasip etsn o kadar değişik bi duygu ki bkıp bkıp ağlıyomm benmi bu die
canım benim çook geçmiş olsun Rabbim yardımcısı olsun anneanneninnGünaydın kızlar....
Bugün hiç iyi değilim....
Ananem dün çekyattan düşmüş zaten 2 ayağından ameliyatlıydı önünde destekle tutarak yürütebiliyoduk...95 yaşında...
Ayağı dönmüş düşünce kemik fırlamış kırıldı ayağı...Şimdi ameliyata giriyor akşam gittim hastaneye acıdan duramıyor sürekli ağlıyor
İçim kan ağlıyor...yaşlandı evet ama o benim ananem o benim annemin diğer yarısı benim diğer yarım...Beni o büyüttü bi gün olsun kızmadı bana beni hep sevdi canım ananem..Küçüklük tokalarımı bile saklıyormuş...Helalleştik akşam doktor ameliyattan çıkamaz demiş...
Onu çok seviyorum...Allahım sen hayırlısını göster şifa ver..Acıları dinsin...
günaydın böcükümm sana ne oldu kızzgünaydınnn
Rabbım hasta olanlara acil şifalar versın ınş
bal maşallah 14 hafta olmuş bılem
off dayak yemış gıbıyım hoş morarın bacağım ve kolumu görsenız öle sanırdınız
:97:
günaydın kızlarr..
casperım.. hadi bakalım güzel haberler laırız inşallah:)
brck.. canım çok geçmiş olsun, ama unutmaki herşey bizler için... rabbim yardımcısı olsun..
böcük hayırdır neden morardın kız??
günaydınn kızlarr benn doğum yaptım 21.07.20011 saat 11 de epidural sezeryanla 50 cm 3280 gr doğdu taburcu olduk ama kızımın sarıılık riski var bugün ölçülecek yüksek çıkarsa 2 gün hastaneye alacaklar inşallh yüksek çıkmazz şu an uyanıkk yanımda dilini çıkaakırıp çıkarıp boncukk boncuk bakıyorallam isteyen herkese nasip etsn o kadar değişik bi duygu ki bkıp bkıp ağlıyomm benmi bu die
günaydın kızlar...
çok gerginim sinirler tepemde çatıcak birini arıyorum...
güzel haberler alırım diye geldim ama(
brck Rabbim şifa versin cnm..2 sene önce dedemin başından geçenler geldi aklıma..
ameliyattan çıkmış çok şükür işllh yoğun bakımıda atlatıp bebişini görmek nasip olur cnm...
ada ve böcük sağolun teyzeler evt 14 haftamız bitti..çok şükür...
laydycimmmm...en güzel haber senden geldi...gözümün önünde nasıl canlandı o bebişin dil çıkarması..Rabbim sağlıklı anneli babalı uzun ömür versin cnm..işllh sarılığıda atlatır hemencik...
haftasonunda ctesi temizlik yaptım sonra akşam yemeği için çok güzel göl başında piknik yaptık...anneciğim bizde kaldı o akşam...
pazar sabah hep beraber çıktık eşimin işi vardı bizde öğlene kadr annemle forumda bebek mağazalarında takıldık..sonra eşim aldı beni geze geze eve gittik :))
casperrrrrrrrrrrrrrr işllh güzel haber verirsinnnnnnnnnnnnnn
canımm günaydınn bu ne gerginlik tatlımm bebişe zarar sakin ol annesi üzme bebişini..
bak ne güzel bi hafta sonu geçirmişsin canım benimm
hadi biraz rahatla
birine çatınca rahatlarım dersen gel bana çat iki kavga edek
evt ama sakin olmak imkansız...
şuanda patron sabrımı zorluyo..patron demicem uçucam :)))
cnmmmmm sağol ben sana nasıl çatayım :)) belki sendede yawru vardır olmass...böcük gelsin ona çatam onun niyeti yok nasılsa...
balım hoşgeldin... bir sakinleş......
casperım.. canım test alsanaa.. yarın sabah yap:)))
duygucum... sende hoşgeldin...
canım rabbim analı babalı büyütsün...
gerçi biliyorsundur amaa sarılık için tek ilaç yarım saate bir emzirmek.. bak nasıl fark edicek... uyuyorsa bile çimdikleyip uyandır.... ve kesinlikle en fazla yarım saat aralıklarla emzir... mavi ışığa falan gerek kalmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?