Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kızlar hepinize teker teker teşekkür ederim
ananem çıktı ameliyattan ama yoğun bakımda hala...Allahım kimseye acı göstermesin.İnşallah bunuda atlatır...benim bebeğimide görmesini çok istiyorummm
günaydın herkese

layydddy cim cnm nasılsınnnn
nasıl geçti doğum bebeğin nasıl tatlım sen nasılsın iyimisin

günaydınn kızlarr benn doğum yaptım 21.07.20011 saat 11 de epidural sezeryanla 50 cm 3280 gr doğdu taburcu olduk ama kızımın sarıılık riski var bugün ölçülecek yüksek çıkarsa 2 gün hastaneye alacaklar inşallh yüksek çıkmazz şu an uyanıkk yanımda dilini çıkaakırıp çıkarıp boncukk boncuk bakıyor allam isteyen herkese nasip etsn o kadar değişik bi duygu ki bkıp bkıp ağlıyomm benmi bu die

canım benimmmm
Allah hayırlı bir evlat olmayı nasip etsin uzun ömürler versin gözünüz aydınnnn
güzel bir duygu dimi

günaydın kızlar biricik çok geçmi olsun canım
hafta sonumuz çok yoğun geçti ama çok güzeldi

CANIM BENIM BEBEGININ YASI UZUN OLSUN

(allam isteyen herkese nasip etsn ) AMİN AMİN AMİN

canım benim çook geçmiş olsun Rabbim yardımcısı olsun anneanneninn

günaydın böcükümm sana ne oldu kızz

günaydın lamemm
ayy inş bakalım hala beklemedeyim o da gelmemekte ısrarcı :))
dün olcak gibi çok ağrım vardı ama bugün hala bişi yok..

canımm Rabbim sana bağışlasın bebeğini..
ne güzel bi duygudur...
İnşallah bişi çıkmaz da bebişine kavuşursunn..

biz ev alırken kayınvalidemden bilezik almıştık 3 tane
düğünden sonra bana bi bilezik sözü vardı
eşim cuma günü annesinin son bileziği aldı kayınvalidem de o caspersynin ona götür demiş :)))
çok sevindim çok

günaydın kızlar...
çok gerginim sinirler tepemde çatıcak birini arıyorum...
güzel haberler alırım diye geldim ama (

brck Rabbim şifa versin cnm..2 sene önce dedemin başından geçenler geldi aklıma..
ameliyattan çıkmış çok şükür işllh yoğun bakımıda atlatıp bebişini görmek nasip olur cnm...

ada ve böcük sağolun teyzeler evt 14 haftamız bitti..çok şükür...

laydycimmmm...en güzel haber senden geldi...gözümün önünde nasıl canlandı o bebişin dil çıkarması..Rabbim sağlıklı anneli babalı uzun ömür versin cnm..işllh sarılığıda atlatır hemencik...

haftasonunda ctesi temizlik yaptım sonra akşam yemeği için çok güzel göl başında piknik yaptık...anneciğim bizde kaldı o akşam...

pazar sabah hep beraber çıktık eşimin işi vardı bizde öğlene kadr annemle forumda bebek mağazalarında takıldık..sonra eşim aldı beni geze geze eve gittik :))

canımm günaydınn bu ne gerginlik tatlımm bebişe zarar sakin ol annesi üzme bebişini..

bak ne güzel bi hafta sonu geçirmişsin canım benimm
hadi biraz rahatla

birine çatınca rahatlarım dersen gel bana çat iki kavga edek

casperrrrrrrrrrrrrrr işllh güzel haber verirsinnnnnnnnnnnnnn

inşallah tatlımm
ama bi yandan da yoktur inş diorum bu ay çok yordum kendimi koltuk kanepe perde bebişim varsa ona yazık..

zaten varsa esim burnumdan getirecek temizlik yaparken ya bişi olsaydı die

babamız olmayan bebeği için çok hassas

evt ama sakin olmak imkansız...
şuanda patron sabrımı zorluyo..patron demicem uçucam :)))
cnmmmmm sağol ben sana nasıl çatayım :)) belki sendede yawru vardır olmass...böcük gelsin ona çatam onun niyeti yok nasılsa...

canım rabbim analı babalı büyütsün...
gerçi biliyorsundur amaa sarılık için tek ilaç yarım saate bir emzirmek.. bak nasıl fark edicek... uyuyorsa bile çimdikleyip uyandır.... ve kesinlikle en fazla yarım saat aralıklarla emzir... mavi ışığa falan gerek kalmaz...

balım hoşgeldin... bir sakinleş......

casperım.. canım test alsanaa.. yarın sabah yap:)))

duygucum... sende hoşgeldin...

ben geldim patron çıktı şükürler olsuunn :)))

inş bi daha gelmez de rahat rahat sizinle konuşur bi yandan da iş yaparım :)))

ayy belkim vardır ayy inş vardır :)))

günaydın

hayırlı haftalar herkese ...

brck geçmiş olsun cnmm tez zamanda iyileşir inşallah ananenn ...

balımmm neden sinirlerin bozuk senin ....

ladyyyy oyyyyy yerim ben onu ne kadar tatlıdır şimdi o mis kokuyodur annesiii

casperrrr inşallah hamişsindir canım aklıma gelmişken bende ovulasyonuma bakayım bakalım

bizde pazar günü havuza gittik eşler çocıukla yüzdü eltim ben görümcem kenradan baktık bu hafta sonu gidiyoruz tatile inşallah

sizlerde ne var ne yok

casperım ve bebiş düşünenler...
kızlar madem bebişe karar verdiniz ozmn temizlik vs ağır işlerden lütfen uzak durun..o hatayı bende yaptım...hem bilinçli hamiş kalmak istiyosunuz hemde zararlı şeyler yapıyosunuz..kimi ilaç içiyo,kimi iş yapıyo..kazayla kalmış olsanız amenna dicem ama lütfen bebişlerinizi ve kendinizi düşünün...

lamemmmmmmmm gece sivriler yüzünden gerildim....sonra sabahta devam etti gerginliğim..şimdide burdan kaçasım var...sabır işllh cnm...

doğru söylüyor lame laydycim bizim kız artık limon gibi portakal gibi olmuştu.ve uzunda sürmüştü.yarım saatte bir emzirdi uyanmıyordu ne yapsak.zar zor uyandırıyorduk.mutlaka uyandırıp emzirçburnunu sık ayaklarının altına vur birazcıkın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…