Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

böcük halıları sen mi yıkıyacaksın off ben çok severim halı yıkamayı ohhh foşur foşur sularla cillop gibin olur vallaa

keşke anneme yakın olsamda daha bişi ıstemezdımyazın hıc göremıom zaten kışında geldıklerınde kar kış bahanesyle ayda bır ancak gıdıyoruzyakın olanlar cok şanslı ne güzel
bu işim olmasaydı bı dk düşünmez taşınırdım
şuan pek bişi olmaz ağustos sonu eylülde falan ancak hersey oluyo bızde ama gönderdığındede maşallahı var sağolsun

ınş benım hamışlığımde öle geçer

emrah mıdayanamaz kesın

böcük halıları sen mi yıkıyacaksın off ben çok severim halı yıkamayı ohhh foşur foşur sularla cillop gibin olur vallaa

ya ben yorulmak ıstemıyorum harcadığın enerjı suya yazık ama halıcılar hıc ıyı yıkamıyo
komşumda baya gaza getrdı benı
lifle yumuşak yumuşak yıkarız dedı
o verdı kadın kendı yıkadı bıde hala sarı su akıyorduhalılarımın lıfle yıkanması lazım mak.bozuyor ıplerı
bende düşündümde yıkamay karar verdım
ctesıde herşeyı mak.atcam
koltuk örtulerını mısafr nevresımlerını falan

balım valla sabah sabah mercimek yemeği.... ohhh ellerine sağlık.

birsencim.. bende akşama misafirim varsa işe gelmeden yaparım yemek.. kolaylık oluyorr.... ama sen abartmışsın canım bee....akşamdan dip kçşe temizlik.... yorulmak bilemezmisin... bak kendini çok helak ediyorsun...

mblue... eee anlat bakalım nasıl geçti tatil şekerim?

böcük.... ooo yarasın sana organik organik:)

sağol lamem...yanımdada getirdim burda yemekler pek yenmiyo..

mbluee...noldu iş görüşmelerin sonuç belli olmadımı???

ayy depremi bende hissettim.. çok fazla sallandık.. ama eşimi korkuttum yine.. o büyük depremleri hiç yaşamamış,yıkılmış halini görmüş.. bu yüzden de çok korkuyor ve ona söylemem lazım... ama tutamadım çenemi yine...

böcüğümm sağolasunnn

böcük nasılsın dünden kalan ağrı sızın var mı?

mbluee kıss merak ettik seni nerlerdesin anlat bakemmmmm

birsenimm tatildeydim =) yolda bilem gidiom die yazdım sona fırsat bulup yzamadım =)

tatil süpr geçti cnmmm bolbol yedım içtim yüzdüm =) okdr yemeğe 1 de kg vermişim =)=) 53 kg oldum geldim valla =) baya eğlendik yat gezisine ktıldık =)koylarda yüzdük çok güzldi =( ttil bitti iş bşı yptım bugun

bu arada dunde iş görüşmesine gittimm bnkaya =( çağrı merkezine istememişler beni bşka bölüm için önermişler gittim görüştüm bklım artık hayırlısı olsun hkkmda inş. yoruldum valla ya 4 kere gittim geldim =(

mbleucum tatilin güzel geçmesine sevindim canım...
iş içinde hayırlısı neyse o olsun canım... umarım en kısa zamanda netleşir..

Son düzenleme:
hayırlı sabahlar hanımlar...

ne güzel ya nerkes bir birini tanıyor uzun zamandır giriyorsunuz galiba ben pek bir yabancı kalıyom
bir kankam olmadı şu kk de

ne güzel ya nerkes bir birini tanıyor uzun zamandır giriyorsunuz galiba ben pek bir yabancı kalıyom

aramıza hoşgeldin...
sende bize takılırsan en kısa sürede kaynaşırız..kendini bi tanıt hele..burda herkes kanka:)

mbluee...hayırlısı olsun cnm..belki daha rahat bi yere verirler...

lamem eşin niye çok korkmuş..zamanında bişeymi yaşamış???

sağol lamecim inşallah netleşir artık yoruldum beklemekten burdakı işime konsantre olamıyorum

hoşgeldin aramıza sanırım yenısın gel tkıl bıze cnm konulara katıl bi bkmışsın burdan olmuşun =)

hoşgeldin aramıza.... hala kanka bulma şlansın var:))

lamem eşin niye çok korkmuş..zamanında bişeymi yaşamış???

canım eşim askerdeymiş o sırada ve depremi yaşamamış.. ama abisi gölcükte olduğu için depremden sonra izin alıp oraya gitmiş.. abisinin evi yıkılmış,tabi abisi evde olmadığı için şanslıymış. ordaki ortamı görüncede her depremde ev yıkılcakmış korkusu var eşimin..

anladım cnm..o manzarayı görüpte hala etkisi altında kalmamak imkansız..işllh bidaha kimse yaşamaz..bizim evin yakınında da bi ev yıkılmıştı bende ozmn çok kötü olmuştum evi görünce..hatırlamak bile kötü

evt ona da bu yüzden hak veriyorum.. ben yıkıntıyı sadece tvden gördüm ama o bile aklımdan gitmiyorr....
rabbim bir daha yaşatmasın..

organık beslenmek şart hava kırlılığı var yetışen sebze meyvelr ne kadar temızse işte

h geldın
günaydın hanımlar! nasılsınız?
iyi olmak bana çok uzak galiba!

noldu lenn meloşummm

bende büyük depremı yaşamadım ama o gun tamda yoldaydık
yalova gölcuk marmara cevresını gördüm toyotasa hastanesnın içine sığmayıp bahçesınde yatan yaralıları
eşyaların mafoluşları perdelerın camlardan cıkışı
hepsı gözümde cunku tam o gun ıst a dönüyorduk
12kasımda burdaydım ama cok korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…