baya yorulmuşsun cnmenerjın yerınde senınde
bende dünün yorgunluğunu dınlenerek attım
bıde deprem oldu tırstım bı işe elım gtmedı
işler bugune kaldızaten sil süpür etmem h sonu halılarımı yıkıycam ozmn sılerım
GÜNAYDIN Böcük...
evt anneler bi başka..tartışılmaz bende yerleri..senin anacığında kimbilir neler yollıcak organik organik..ohh misss...
benimki aşerme değilde kendimi öle şartlıyom başka türlü bişey yapıp yiyesim gelmiyo..hiç iştahım yok...
aman ablanda tık olmasın..keşke herkesin böle geçse hamişliği..benimde çok şükür çok rahat geçiyo...
işllh yanımda olucak böcük..patrona küçük emrah bakışı yapçem :)
böcük halıları sen mi yıkıyacaksın off ben çok severim halı yıkamayı ohhh foşur foşur sularla cillop gibin olur vallaa
böcük nasılsın dünden kalan ağrı sızın var mı?
mbluee kıss merak ettik seni nerlerdesin anlat bakemmmmm
böcük nasılsın dünden kalan ağrı sızın var mı?
mbluee kıss merak ettik seni nerlerdesin anlat bakemmmmm
balım valla sabah sabah mercimek yemeği.... ohhh ellerine sağlık.
birsencim.. bende akşama misafirim varsa işe gelmeden yaparım yemek.. kolaylık oluyorr.... ama sen abartmışsın canım bee....akşamdan dip kçşe temizlik.... yorulmak bilemezmisin... bak kendini çok helak ediyorsun...
mblue... eee anlat bakalım nasıl geçti tatil şekerim?
böcük.... ooo yarasın sana organik organik:)
hayırlı sabahlar hanımlar...
ne güzel ya nerkes bir birini tanıyor uzun zamandır giriyorsunuz galiba ben pek bir yabancı kalıyom
bir kankam olmadı şu kk de
ne güzel ya nerkes bir birini tanıyor uzun zamandır giriyorsunuz galiba ben pek bir yabancı kalıyom
lamem eşin niye çok korkmuş..zamanında bişeymi yaşamış???
hoşgeldin aramıza.... hala kanka bulma şlansın var:))
canım eşim askerdeymiş o sırada ve depremi yaşamamış.. ama abisi gölcükte olduğu için depremden sonra izin alıp oraya gitmiş.. abisinin evi yıkılmış,tabi abisi evde olmadığı için şanslıymış. ordaki ortamı görüncede her depremde ev yıkılcakmış korkusu var eşimin..
anladım cnm..o manzarayı görüpte hala etkisi altında kalmamak imkansız..işllh bidaha kimse yaşamaz..bizim evin yakınında da bi ev yıkılmıştı bende ozmn çok kötü olmuştum evi görünce..hatırlamak bile kötü
günaydın hanımlar! nasılsınız?
iyi olmak bana çok uzak galiba!
balım valla sabah sabah mercimek yemeği.... ohhh ellerine sağlık.
birsencim.. bende akşama misafirim varsa işe gelmeden yaparım yemek.. kolaylık oluyorr.... ama sen abartmışsın canım bee....akşamdan dip kçşe temizlik.... yorulmak bilemezmisin... bak kendini çok helak ediyorsun...
mblue... eee anlat bakalım nasıl geçti tatil şekerim?
böcük.... ooo yarasın sana organik organik:)
günaydın hanımlar! nasılsınız?
iyi olmak bana çok uzak galiba!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?