Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Iyidir böcük azalma varmı ağrılarında geçmiş olsun bu arada allah kötülerinden sakınsın

yok zamanda gecmıo aksı gıbı
ayy sorma böcüküm bitti bitiyo :))))

aman aman ne hız

nevgül yawru büdüşe geçmiş olsun..evt bende ishal salgınını duydumm..

duygu gelin hoşgeldin sende...

Hoşbulduk ben ne zamandır burdayımya yazamadım bi türlü şu dosyalardan neyse son 4 iş günüm

AYYYY hasta olsan ne olursan ol iş bekliyo işte kaçgünün acısı çıkıyo offf burdayım emme yazamadım bi türlü iş çok offfff

napıyonuz kızlarrrrr
nevgül tatlım geçmiş olsun geçer çabucak inş.

annem yok yine maraton başladı yemek maratonu 4 erkeğe nasın yetiştircem yemek offfff bide kocem gibin ne bulursam yerim tiplerden değil babam ve 2 kardeşim offfffff offfff koştura koştura yarış atı oldum bu dünyadaa

ayy canm kolay gelsinn
yemek seni baya zorlayacak galibaa ((

ayy canm kolay gelsinn
yemek seni baya zorlayacak galibaa ((

öyle tatlım burda işlerim birikmiş evde hergün 3-4 türlü yemek bide hastayım diye evde iş yapamadım ev almiş başını gitmiş valla napcam bilemiyom bu akşam halletmem lazım offffffffff

bayanlar merhaba,
ben de hem çalışıorum hem de evimi idare etmeye çalışıorum,şu son 1 ayı saymazsak tabii,ayağımı kırdım,bu hafta raporum bitiyo bakalım,haftaya işbaşı..hayat şartları insanı buna sürüklüyor ama yine de çalışmak gibisi yok tabii....

hoşgeldin..

çok geçmiş olsun canmm

offf çok sıcak ramazanda geliii Allah yardımıcımız olsun

bal nan bende bebe çalışmlarına başlıyom bu hafta aybaşından beri folik asitimi alıyom adetimde bitti artık hayırlısıysa olsun:))inş.senin bebeye kardeş getircem

ayy kıyamam hemen akşam olsun evine git bi güzek dinlen inş..

işllh cnm hemen olsun...zor duruyorum..patronda oturuyo eve gitsene be adam sanki ne iş yapıyon bütün gün otur otur mıçı terlemedimi acaba...

hadi hayırlısı cnm..işllh sendende güzel haber alıcağız..aferim böle dikkatli devam et cnm...
benim yawrumun kardeşi dolcak nan..hemen yapın bakem

ball
yaptık yaptık ama oldu mu kardeş bilmiom :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…