inş.balım caspırım
caspır kız hadi bakalım önce senden bekliyom ozaman güzel haber ben bu hafta bol bol dizi çekerim artık:))
yetişir ınş61.ci sayfadayım tatlımm :)))
patrona dedim bi aya biter die :)))
işin sahibi de perşembe günü istiyo
AYYYY hasta olsan ne olursan ol iş bekliyo işte kaçgünün acısı çıkıyo offf burdayım emme yazamadım bi türlü iş çok offfff
napıyonuz kızlarrrrr
nevgül tatlım geçmiş olsun geçer çabucak inş.
annem yok yine maraton başladı yemek maratonu 4 erkeğe nasın yetiştircem yemek offfff bide kocem gibin ne bulursam yerim tiplerden değil babam ve 2 kardeşim offfffff offfff koştura koştura yarış atı oldum bu dünyadaa
Haklısın canım,direk dalmışım konuya,özür dilerim
ben genelde cok cesıt yaparımcanım o kadar da yorma kendini tatlım yaa
3 - 4 çeşit yemek zor olur yaa
bayanlar merhaba,
ben de hem çalışıorum hem de evimi idare etmeye çalışıorum,şu son 1 ayı saymazsak tabii,ayağımı kırdım,bu hafta raporum bitiyo bakalım,haftaya işbaşı..hayat şartları insanı buna sürüklüyor ama yine de çalışmak gibisi yok tabii....
anam benımde dınlenmem lazım ama kocem yokgözlerim kapanıyo başım ağrıyo eve gidip 2,80 yatasım var
haydı hayrlısıofff çok sıcak ramazanda geliii Allah yardımıcımız olsun
bal nan bende bebe çalışmlarına başlıyom bu hafta aybaşından beri folik asitimi alıyom adetimde bitti artık hayırlısıysa olsun:))inş.senin bebeye kardeş getircem
annemdeyim dicem böcük yine,senden karu olmas diyecek
evet anneme geldim sabah yine,kahvaltı yaptık birlikte sonra annem biraz uzanırken ben evi sildim süpürdüm,balkonu yıkadım,çamaşırları atmıştım makineye o bitti daha sonra onları astım işte,yemek yap falan derken saat geçmiş.....Eşim geç gelecek maratonu başladı ya onun daha da 22:00 den önce gelemez eve neyse işte giderim 1 saate evime,çamaşırım var onu yıkarım,bahçemi bir sularım falan eşimin geliş saati yaklaşır,bir de çay demlerim onun gelmesine tamamdır işte :))))
çok duramıyorum babam da geldi şimdi,sofrayı hazırlamalıyım.....
akşam üzeri uğrayanlara iyi akşamlar
sabah gelenlere şimdiden günaydınlar.......öpüldünüz...
günaydınlarrrrrr kızlarrrrrr
mutlu ve çabucak geçen bir gün diliyorummmmm
dün akşam eve gittim yimek yaptım.kardeşim aradı abla bizim işimiz var burda yemek yicez.kocem aradı işim var yemeğe beklemeyin benii.bende gelmezseniz gelmeyin işime gelir dedim temizliğe giriştim 07:30 da başladım akşam 23:30 da bitti.dip köşe çekilmedik yer kalmadı öldüm bittim mahvoldum .
sabahda ütüleri yaptım .bide ilk defa yaptım bunu sabah sabah taze fasülye yaptım .yemekler yetmez diye dün tavuk sote yaptım sankim az oldu ondan yarabbim sabahın köründe yemek yapmak ve bennn oldu işte kapattım ocağı geldim aman yemek kokarım diye her yeri açtım duş aldım parfümü mü boca ettim öle kıslarrr sabah ki maceram.
balım günaydın
annelr bı başka demı yaabu h sonu ablam gelcek annemler kımbılır neler yollar
sanada yedıklerın içtıklerın yarasın
baya baya aşerıon sen
ablamda tıh yok nasıl bı ınsan şaşıyorum
bebek içinde hayrlısı olsun eşin yanında olsun yaaa
birsennn ne hamaratız biz annemmmm
ellerine sağlıkkk
balım günaydın
annelr bı başka demı yaabu h sonu ablam gelcek annemler kımbılır neler yollar
sanada yedıklerın içtıklerın yarasın
baya baya aşerıon sen
ablamda tıh yok nasıl bı ınsan şaşıyorum
bebek içinde hayrlısı olsun eşin yanında olsun yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?