Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

annemdeyim dicem böcük yine,senden karu olmas diyecek
evet anneme geldim sabah yine,kahvaltı yaptık birlikte sonra annem biraz uzanırken ben evi sildim süpürdüm,balkonu yıkadım,çamaşırları atmıştım makineye o bitti daha sonra onları astım işte,yemek yap falan derken saat geçmiş.....Eşim geç gelecek maratonu başladı ya onun daha da 22:00 den önce gelemez eve neyse işte giderim 1 saate evime,çamaşırım var onu yıkarım,bahçemi bir sularım falan eşimin geliş saati yaklaşır,bir de çay demlerim onun gelmesine tamamdır işte :))))
çok duramıyorum babam da geldi şimdi,sofrayı hazırlamalıyım.....
akşam üzeri uğrayanlara iyi akşamlar
sabah gelenlere şimdiden günaydınlar.......öpüldünüz...

casperım görüşemiyoruz ne zamandır ama aklımdasın unutma bu arada bir ara sizin ora yapabiliriz kimbilir birlikte
bir konur !!!!!!!!!! bir simit-çay yapabiliriz...

balım 12 ağustosa kitlendim desem gelsede o gün,öğrensek minnakın cinsiyetini,heyecan yaptım yaw.....
eşim iyiden iyiye sıkıştırmaya başladı artık hadi bebiş diye diye susmak bilmiyor.....
neyse kızlar hadi ben kaçar.....arada uğrarım yine....

61.ci sayfadayım tatlımm :)))
patrona dedim bi aya biter die :)))
işin sahibi de perşembe günü istiyo
yetişir ınş
sende bu azım oldukça

Haklısın canım,direk dalmışım konuya,özür dilerim

neyse en azından bıdaha dalmazsınh geldın
kendını tanıt ıstersen
canım o kadar da yorma kendini tatlım yaa
3 - 4 çeşit yemek zor olur yaa
ben genelde cok cesıt yaparım

gecmıs olsun
çalışmakharıka bişi
gözlerim kapanıyo başım ağrıyo eve gidip 2,80 yatasım var
anam benımde dınlenmem lazım ama kocem yok
kocemın daha cok dınlenmeye ıhtıyacı var 2.haftası tatıl yok ve sabah 8 gece 2
haydı hayrlısı

gene mı anandasın sen
ahh ahh ben koce olcamkı sana evden cıkarmamzaman coksa banada beklerım cnmn
hep annen olmaskı azda bana yardım et

günaydın...

adacım ne güzel.. iyi ki annene yakınsın, böyle zamanlarda çok işine yarıyor değilmi...

organiğim... hadi bakalım.. hayırlı haberler inşallah..

casperım.. merakla bekliyorum tatlım:)

günaydınlarrrrrr kızlarrrrrr
mutlu ve çabucak geçen bir gün diliyorummmmm

dün akşam eve gittim yimek yaptım.kardeşim aradı abla bizim işimiz var burda yemek yicez.kocem aradı işim var yemeğe beklemeyin benii.bende gelmezseniz gelmeyin işime gelir dedim temizliğe giriştim 07:30 da başladım akşam 23:30 da bitti.dip köşe çekilmedik yer kalmadı öldüm bittim mahvoldum .

sabahda ütüleri yaptım .bide ilk defa yaptım bunu sabah sabah taze fasülye yaptım .yemekler yetmez diye dün tavuk sote yaptım sankim az oldu ondan yarabbim sabahın köründe yemek yapmak ve bennn oldu işte kapattım ocağı geldim aman yemek kokarım diye her yeri açtım duş aldım parfümü mü boca ettim öle kıslarrr sabah ki maceram.

günaydın kızlarrrrrrrrrrr............
çok şükür bugün iyi hissediyorum kendimi....
akşam depremi çok hissettim ya..korktumda çok..mutfağı topluyodum..buzdolabı sallandı..dedim arızalancakmı bu niye homurdanıyo kendi kendime..tam çekmeceye eğildim hissettim o sırada eşime bağırdımki kafamı kaldırmamla yanımda bitmiş zaten..oda korkmıyım diye yanıma gelmiş..neyse gece ar sıra aklıma gelsede uyumusum..Allahım kimseye yaşatmasın..kısa sürmesi şansımıza...hemen anacığımı aradım iyiki onlar hissetmemiş...

sabah kalktım akşam canım mercimek yemeği istemişti 6 da kalkıp onu pişirdim..çok hamaratım çoookkk :))
annemde köyden gelen eriklerle organik meyve suyu yapmış sabah sabah gene servise vermiş bana göndermiş...bide dut yollamış oda dedemin bahçesinden..

[/QUOTE=adaer;20225041]balım 12 ağustosa kitlendim desem gelsede o gün,öğrensek minnakın cinsiyetini,heyecan yaptım yaw.....
eşim iyiden iyiye sıkıştırmaya başladı artık hadi bebiş diye diye susmak bilmiyor.....
neyse kızlar hadi ben kaçar.....arada uğrarım yine....
[/QUOTE]

adacım ne yalan diyim sanki % 100 erkekmiş gibi geliyo ve o nedenle heyecan yapamıyorum merak çok ediyorum ama kafama iyice soktular erkek bebişi :)) kızım olursa ayrı bi sevincem ama en başta sağlığını düşündüğüm kdr hiçbişeyi düşünmüyorum...
patrondan eşim içinde izin alcam..aynı yerde olunca sıkıntı oluyo ama bu sefer yanımda olsun istiyorum yawrusunu görsün oda demi..

baya yorulmuşsun cnmenerjın yerınde senınde
bende dünün yorgunluğunu dınlenerek attım
bıde deprem oldu tırstım bı işe elım gtmedı
işler bugune kaldızaten sil süpür etmem h sonu halılarımı yıkıycam ozmn sılerım

balım günaydın
annelr bı başka demı yaabu h sonu ablam gelcek annemler kımbılır neler yollar
sanada yedıklerın içtıklerın yarasın
baya baya aşerıon sen
ablamda tıh yok nasıl bı ınsan şaşıyorum

bebek içinde hayrlısı olsun eşin yanında olsun yaaa

günaydın güzellikler

herkes iyidir inşallah

hava çok sıcak ya pişioz burda işimde çokk =( birikmiş kim ne etmiş pek anlamadım az masmaı toprlıp döncem mucuksss

mblue h geldın kolay gelsın tatlım

bende hasarlarla ılgılı dosyaları kapatım fatura neyım kesımde aradan cıksın

GÜNAYDIN Böcük...

evt anneler bi başka..tartışılmaz bende yerleri..senin anacığında kimbilir neler yollıcak organik organik..ohh misss...
benimki aşerme değilde kendimi öle şartlıyom başka türlü bişey yapıp yiyesim gelmiyo..hiç iştahım yok...
aman ablanda tık olmasın..keşke herkesin böle geçse hamişliği..benimde çok şükür çok rahat geçiyo...

işllh yanımda olucak böcük..patrona küçük emrah bakışı yapçem :)

birsennn ne hamaratız biz annemmmm
ellerine sağlıkkk

he kısss bide ne oldu biliyonuz mu kıslarrr dün o iş güç arasında ayyy markete gidemde bişeler alayım dedim ben ki evi öle bırakıp biyere gitmem eşim de aramıştı bişey istiyon mu gelirken alim yok dedim ona çıktım ben markete ben yoldayken deprem olmuş.Rabbime şükürler olsun evde tek olcaktım ve ben çok korkarım yaşamadım o anı şükürler olsun.Bide kaç gündür eşime diyom usturuplu giyinim yatarken deprem olursa rezil olurum öle dışarı atarım falan kendimi böle konuşuyom kaç gündür .

böcük nasılsın dünden kalan ağrı sızın var mı?

mbluee kıss merak ettik seni nerlerdesin anlat bakemmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…