Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

nıe olmasın balım =) ben salatasını bıle yapıorum çok svrım kendısınıde =)
haşlıom mercımeği yoğurt az mayonz sızma zytınyağ süpr oluo sadece yoğurtlada yapabilrisin =) içinede sevdın maydonoz dereotu nane hngısını svrsen ykştırırsan =) oh mıs gibi ye soğuk soğuk

caspery al güzelce tavuk kanadı sosla onu at tost makinasına yanınada bir salata patates en güzel yemek bu
ben soğuk çorbayı hiç sevmiyorum mblue kız
organik dizi işini akşam hallettik şükür:=)
soğuk çorba bayılırım benn =)=)

bakalım bnm halılar nasıl gelecek:)))

bu ara en elverişli günlerimde çok çalışmam lazım:))) durmak yok yola devam:))

hmm hdı hyırlısı organiğimm

yıkıyorum vişneleri saplarını koparıp çekirdekleriyle yarım kiloluk poşetler yapıyorum öyle atıyorum canım.

çiğden koyuyorsun demek. komposto için harika olur. şeftali kayısı filan nasıl konulur? çekirdeklerini çıkarıp koymak daha mantıklı sanırım. aman benimde buzluğa meyve atmam lazım. başka ne koyayım acaba? buzluğa konan şeylerin tadı değişiyor.

mbluee mercimeği hiç yoğurtlayıp denemedim ama bana hitab ediceğini sanmıyorum cnm...

böcük yoğurt koyduktan sonra kaynatılmıyomu nan nası bişi bu...

özellikle çekirdekleriyle koyuyorum, komposto olarak yaparken dağılmıyoda, eğer pasta için kullancaksamda erken çıkarıp buzunu çözüyorum belki 2-3 poşet çekirdekleri ayıklar atarım.

kayısı ve şeftali pek dayanmaz gibi geliyo bana buzlukda

=) balım ön yargılı olma bi dene derim mercimeği yemeğini yaprken az ayır haşlnmış =)

bu soğuk çorbayı bende kolay oldu için şehriyeli yapıyorum=) arpa ve tel şehriye frk etmez haşlıyorum soğuyunca yoğurt çırpıp eklıyorum nane dere otu atıom buzluğa oh soğuk soğuk içiom =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…