günaydın brck..
canım anlamadığım birşey varyaa, neden gidip başka bir bankadan kredi çekip bu krediyi kapatmıyorsunuzz... kayınpederin gitmiyordu anladığım kadarıyla.. siz çekin başka bankadan.. ve uzun vadeye yayın.. bu kadar ödenmişken yazık evee......
hem altınların gitmiş olcak hemde evin... evt zor bir durum ama böyle üzülme zamanı değil şimdi....birşeyler yapmalısın..
lamecim evin borcu 55 milyar kaldı sanırım 2 sene gibi..eğer uzatılırsa bu ev bana 200 milyarı geçecek 115 milyarlık ev...
hepimizin üzerine bir kredi var kayınpederim saolsun...şuan kredi çekme gibi bir durumumuz söz konusu diil.
yapılandırmasında gerek yok çünkü ödeyemeyecek bu açık.eşim çok bunaldı ev satılacak ve babasının yanından ayrılacak bi işe girip çalışacak ev 150 satılırsa 50 le bankayı kapatıcaklar 50 biz almaya çalışıcaz 50 de babasına vericez düşüncemiz bu.ben kendime bulurum ufak bi ev 70-80 e en azından benim olur kendi evim olur...dün eşimle hesap yaptık evin neredeyse 90 milyarı bu zamana kadar bizim cebimizden çıktı...ama görünürde ev alanda onlar oldu...umarım bize verir 50 milyarı.vermesse eşim ailemi silerim diyor..hayırlısı neyse o olsun ama 3 senedir çektiklerimiz hep boşunaymış.
Evet cnm beraber çalışıyorlar ama eşim bunaldı dükkanın sıkıntılarından birden böyle bi karar aldı.hayır tatlım beraber ödeniyordu yani şöyleki eşim 3 senedir 5 kuruşsuz çalışıyor.maaş alsa en az 1.500 alır dükkandan.benim giden takılarım paralarım elden verdiklerim...eşimin maaşı bunları hesapladığımızda bu tutuyor...
canım çokta kalmamış.. bence kayınpederin cebine para girsin diye satmak istiyor... başka bir açıklaması yok.. bu kadar bir rakam için satılırmı ev yaa... yazık günah.... ben nedense verceklerini pek sanmıyorum... tabi ki inşallah verirlerr......
eğer 70-80 e daire alabilceksen şanslıısn canım o zaman....
böcük artık ödenemicek noktada.birini ödese 3 ü kalıyo.biz artık kimseye gebede olmak istemiyoruz.evimi çok seviyorum.çok üzülücem ama yapacak bişi yok.bakalım neler olacak.eşim babasına satıcam evi demiş bugünde emlakçıya gidicekti işte.hayırlısı neyse o olsun dicek bişi yok.eşime dün demiş tamam ev satılsın.annenle benim maaşımdan gene alırız bi ev ödenir demiş.eşimde asla demiş..
Sağ ol canımtanem
üzülme lütfen annen anlıycaktır bişilerı
noldu tam bılmıyrum ama kımse kendı evladın yerınde olmaz ınsanın
herşeyı zamana bıraktın mı düzelır
Sağ ol tatlımtanemm canım bunları okuyunca gerçekten çok üzüldüm.... hiçbir anne evladına kıyamaz, böyle davranmaz.. ama sen boşver be canım.. rabbim seni onlara muhtaç etmesin, eşinle hep iyi olursun inşallah... onlarda kıskanıp dursunlar....
brck... sanırım çıkış yolu yok.. bu yüzden de daha fazla konuşup canını sıkmak istemiyorum.. umarım sizin çıkarınıza gelişir herşey..
Brckciğim çok üzüldüm ama hayırlısı neyse o olsunBir yandanda eve bakınmaya başlasan fıstığım belki emlakçı değiş tokuş bişeyler ayarlayabilir .
çok saol cnm.sende kafanı hiç bişeye takma eşinle iyiysen hiç sorun yok bak bebeğinde geliyor siz güzel bir ailesiniz...annende elbet anlayacaktır bunları biraz geçsin daha çok yeni
lamem böcükcüm tanemcim çok saolun kızlar...eşim benim yanımda olsun ben onun her zaman destekçisi olurum.Allahım bu günlerimizi arattırmasın yinede.Düşününce hepsi boş...Sağlığımız yerinde olsun çalışalım yeterki hepsi olur inşallah..
Böcük aramadım henüz gitmiş olabilir 12 gibi arıcam bakalım cnm
Sağ ol canım . Evet sahidende en mühim varlığımız sağlığımız . Sende üzmeyesin kendini .çok saol cnm.sende kafanı hiç bişeye takma eşinle iyiysen hiç sorun yok bak bebeğinde geliyor siz güzel bir ailesiniz...annende elbet anlayacaktır bunları biraz geçsin daha çok yeni
lamem böcükcüm tanemcim çok saolun kızlar...eşim benim yanımda olsun ben onun her zaman destekçisi olurum.Allahım bu günlerimizi arattırmasın yinede.Düşününce hepsi boş...Sağlığımız yerinde olsun çalışalım yeterki hepsi olur inşallah..
Böcük aramadım henüz gitmiş olabilir 12 gibi arıcam bakalım cnm
Mujjck fıstık sağ olasıngünaydınlarrrr
brcğm okudum yazılanları tatlım üzüldüm Rabbim bir çıkar yol verir inş.
tanem kıss üzme kendini boşver onlar üzülsün sen oğluşunu düşün tatlım.elbet annen döner dolaşır senin kıymetini anlar hep böle olumuş zati.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?