Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

onu öduyebılcek mı acep
ne kadar bılmım ama ınş.öle bişi olur

vermelerı gerekıyor ama
bıde ödeyen sızsınız neden onlara 50 bın verceksınızkı
eşin k babanın yanında mı çalışıyrmaaş falan almıyor işler ıyı değil mı

canım çokta kalmamış.. bence kayınpederin cebine para girsin diye satmak istiyor... başka bir açıklaması yok.. bu kadar bir rakam için satılırmı ev yaa... yazık günah.... ben nedense verceklerini pek sanmıyorum... tabi ki inşallah verirlerr......
eğer 70-80 e daire alabilceksen şanslıısn canım o zaman....

anladım cnm ama cok az kalmış yaa
bunun içinde ev satılmazkı
öle böle ödenıyorsa bıraz daha sabretsenız
yoksa hiç iş yok mu
k baban sırf para için mı yapıyor bılmek lazım
ınş.hakkınızı verırler
70 80 ev bulursun ınş.ben cok baktım ama maalesefolanlarda oturulacak gıbı değllerdı

2.el giriş falan bulucaz artık cnm.başka çare yok.

Son düzenleme:
böcük artık ödenemicek noktada.birini ödese 3 ü kalıyo...

Son düzenleme:
.........................................................

Son düzenleme:

eşin cok ıyı demiş
ödencek gıbı olsa zaten şimdı ödenırdı sonra dedıklerınıde bı zamanı yok bellıkı
herşeyı tek başına etmenın ayrı güzellığı var
kımsenın kuruşu olmasın ısterdım hep ölede oluyo
sızn içinde bıraz zor olcak ama hayrlısı ıle kendı emeğınızle olcak hersey
eşinle görüştün mü gıtmış mı emlakçıya

tanem
üzülme lütfen annen anlıycaktır bişilerı
noldu tam bılmıyrum ama kımse kendı evladın yerınde olmaz ınsanın
herşeyı zamana bıraktın mı düzelır

Brckciğim çok üzüldüm ama hayırlısı neyse o olsun Bir yandanda eve bakınmaya başlasan fıstığım belki emlakçı değiş tokuş bişeyler ayarlayabilir .

Son düzenleme:
tanemm canım bunları okuyunca gerçekten çok üzüldüm.... hiçbir anne evladına kıyamaz, böyle davranmaz.. ama sen boşver be canım.. rabbim seni onlara muhtaç etmesin, eşinle hep iyi olursun inşallah... onlarda kıskanıp dursunlar....

brck... sanırım çıkış yolu yok.. bu yüzden de daha fazla konuşup canını sıkmak istemiyorum.. umarım sizin çıkarınıza gelişir herşey..

Son düzenleme:
Sağ ol tatlım

Brckciğim çok üzüldüm ama hayırlısı neyse o olsun Bir yandanda eve bakınmaya başlasan fıstığım belki emlakçı değiş tokuş bişeyler ayarlayabilir .

çok saol cnm.sende kafanı hiç bişeye takma eşinle iyiysen hiç sorun yok bak bebeğinde geliyor siz güzel bir ailesiniz...annende elbet anlayacaktır bunları biraz geçsin daha çok yeni

lamem böcükcüm tanemcim çok saolun kızlar...eşim benim yanımda olsun ben onun her zaman destekçisi olurum.Allahım bu günlerimizi arattırmasın yinede.Düşününce hepsi boş...Sağlığımız yerinde olsun çalışalım yeterki hepsi olur inşallah..
Böcük aramadım henüz gitmiş olabilir 12 gibi arıcam bakalım cnm

zor gunlerde bızımiçin cnm
bazen cebımızde kuruş olmaz bızım ama mutlu olmak en güzeli
Rabbım en kısa zamanda bu darlıktan kurtarsın sızlerı
sağlıklı olduk mu herşeyolur ınş

Sağ ol canım . Evet sahidende en mühim varlığımız sağlığımız . Sende üzmeyesin kendini .

günaydınlarrrr
brcğm
okudum yazılanları tatlım üzüldüm Rabbim bir çıkar yol verir inş.

tanem kıss üzme kendini boşver onlar üzülsün sen oğluşunu düşün tatlım.elbet annen döner dolaşır senin kıymetini anlar hep böle olumuş zati.

Mujjck fıstık sağ olasın Sen napiyosun bakayım ne var ne yok ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…