Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

çok saolun hoşbulduk ilginize teşekkürler
azcık kendimi tanıtayım 26 yaşında 7 yıllık evli 2 çocuklu bir ev hanımıyım

sabah girdim bu sayfaya bir de şimdi anaam 5 sayfa daha yazılmış ben hayatta yetişemem bu topiğin hızına

günaydın kızlar..

tanem... canım nerelerdesin sen yaa.... yiğenimiz nasıl, bu arada kardeşinin düğünü oldumu?

miksosoft, hoşgeldin... valla bu yaşta 2 çocuk.. tebrik ederim:)

5 sayfa cok mupek bişi yazılmamış halı
memnun oldum bu arada
Günaydın fıstıklar :))

günaydın cnm
nasılsın

günaydın kızlar..

tanem... canım nerelerdesin sen yaa.... yiğenimiz nasıl, bu arada kardeşinin düğünü oldumu?

miksosoft, hoşgeldin... valla bu yaşta 2 çocuk.. tebrik ederim:)
Tatlım Kociş senelik izindeydi pcyi rehin aldı resmen açamadım fazla o yüzden Kardeşimin düğünü oldu geçen hafta balayından falan döndüler, düğün çok güzeldi . Gitmedim evlerine hala kırgınım kardeşime düğünden önce çok üzdü beni annemlerle altlı üstlü oturuyorlar annemlerede gidemiyorum . Eşiyle iyi olsunlarda benle iyi olmasada olur diyorum . Sen nasılsın yaramazlık yoktur inşallah bebiş iyi teyzesi :))
5 sayfa cok mupek bişi yazılmamış halı
memnun oldum bu arada

günaydın cnm
nasılsın
iyiyim cnm hamdolsun sen nasılsın ? Sıkıntı basıyor tek derdim o bu aralar :)

Son düzenleme:
Günaydınlar güzelliklerrr =)=)

dün akşam kayınvaldemlerdeydik az oturduk 23:00da kalktık =) 22:00da çekyat üstünde uyuya kalmışım zaten =) anıden gitmeye karar verince nese evımde yıcem bu akşam inşallah =)

oo maşallah =) 2 çocuk ama ev hanımı olmak durumu kurtarıo snırım = ) yetişirsin ytişirsin herkesi tnnıdıkça konular ybncı glmez hem bu az yazılmış hali =)=) sıcaklardan pek performansımız düştü =) bu arada burkı herkes hmnhmn çlışıo hepimiz iş yerlerınden yazıyoruz =)=) zmnla alışırsın cnm sende hoşgldın tekrardan

tanemımm havalrdan basar sıkıntı kimseye kafa yorup kenedını üzme sakın =) herkes ii olsun sen daha ii ol bebşin keyfi yerınde olsun =)

hmm anladım canım.... başbaşa evde geçridiniz yani tatili:)

canım sen neden annene gitmeyesinki... bence gitmelisin..evleri barkları ayrı... ayrıca senden çekinmesi gereken kişi o... kendini de boşyere üzme...nasıl olsa pişman olacaktır...

bende iyiyim canım.. sıcaklarla boğuşup duruyoruz işte....

tanem
bende ıyyım cnm bugun ilk orucumu tutuyorumınş.ramazana kadar tutcam
sende kendını üzme bence ve annene gtmemezlık etme
evler ayrı nasılsa
hem o da anlar eşşeklığınıaman yeğenımız ıyı olsun

günaydın kızlarr....
hiç keyfim yok..
evim bugün emlakçıya veriliyor okadarını söyliyim canım çok sıkkın...
biraz kendime geleyim girerim yine...

günaydın kızlarr....
hiç keyfim yok..

biricikcim cnm hayırdır nıe emlkçıya verdiniz evi ben mi kaçırdım muhbttı =(
konuyu bilmiyorum ama kendini yıprtma canım herşey olduğuna varıyor rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah

günaydın kızlarr....
hiç keyfim yok..

3 aya kadar bellı olcaktı
off yaa
Rabbım yardımcınız olsun ınş.sorun çözülürde gerek kalmaaz

Blue tatlım günaydın evet ya çok sıcak hava alamayacak gibi oluyorum bazen Haklısın herkes iyi olsun .
Lamem güzel arkadaşım yok tatlım ya pişman olmaz ne kadar çok ağlattı beni . Annemde bir tuhaf oldu bu arada düğünden sonra hiç arayıp sormuyor .
Ne hali varsa görsün herkes ailensede bir yerde baktın ağzınla kuş tutsan hala sallayan yok seviyeyi koymak gerekiyormuş meğer, gerçi gitmesemde hala sallayan yok kendi çapımda protesto ediyorum işte . Sabah sabah ammada drama bağladım kusura bakmayın fıstıklar :)))

günaydın kızlarr....
hiç keyfim yok..

günaydın brck..
canım anlamadığım birşey varyaa, neden gidip başka bir bankadan kredi çekip bu krediyi kapatmıyorsunuzz... kayınpederin gitmiyordu anladığım kadarıyla.. siz çekin başka bankadan.. ve uzun vadeye yayın.. bu kadar ödenmişken yazık evee......
hem altınların gitmiş olcak hemde evin... evt zor bir durum ama böyle üzülme zamanı değil şimdi....birşeyler yapmalısın..

hmm o zaman haklısın canım.... ana oğul başbaşa kalsınlar... annende görsün gelinciğini.....
sen kendini üzme... eşinle mutluluğuna bak tatlım.... hep mutlu haberlerini duysunlar... bunun için çabalaa...

Brckcim Sorun var sanırım umarım düzelir konu her ne onuda bilmiyorum ama inşallah düzelir
Uğurcum oy maşallah Allah (CC.) kabul etsin şimdiden .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…