Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

balım rüyan hayra çıksın canım kan bozmuş rüyanı ama kaplumbağa güzel. eve yorumlanır eviniz.temizlik var rüyada eviniz mutlu,huzurlu olacak diyeyim bu arada ben rüya yormasını çok severim

benimkide hep açık kız balll:)) çok sıcak hakket

eşimin rüyasınıda yorsana kız:)) sabah uyanmış bana diyoki rüyamda ikiz oğullarımız vardı sarışın(eşimde kumral) 1 yaşında falanlar diyo birini alıyorum kucağıma,diğeri ağlıyo diyo en sonunda ikisinide aldım sustular dedi:))

Balım acayip acayip rüyalar normaldir bence bu sıcakta sıkma canını hayır olsun. Rüyamda tövbe estağfurullah panda öldürüyorum elimde iğne gibi bişey var tam göz bebeğine saplıyorum saplarken bile içim acıyor o an bile vizdan azabı çekiyorum kan var gözlerinde hala unutamıyorum bu rüyayı Duyhascığım ellerinden öper :))

Son düzenleme:
balım rüyan hayra çıksın canım kan bozmuş rüyanı ama kaplumbağa güzel. eve yorumlanır eviniz.temizlik var rüyada eviniz mutlu,huzurlu olacak diyeyim bu arada ben rüya yormasını çok severim

ayy sağol cnm..bu rüyadan güzel bişey çıkçak gibi değil..tek güzel şey kaplumbağa...
sen yorumlamayı seviyosan iyice kurcalasaydın cnm..

ben çok sık rüya görmem ya...böle sürekli saçma rüyalar görsem pek takılmam da..neyse hayır diyelim hayra çıksın ikimizinkide cnm...

en son lameyi görmüştüm anlatmıştım hatta burda :)) kızgın yağı duvara döküyo diye..sonrada buluşmuştuk zaten..güzel habere yorumlanıyodu o rüyada bende buluşçamızın haberini vermiştim..

Organik eşinin rüyası çok güzel tatlım hayır olsun inşallah . Balcım ilk başlarda abuk subuk rüyalar bende çok gördüm ve korktum hamdolsun bişeycik olmadı güzele yor genede güzel olsun .

şekerim evinizde müjdeli haber alacaksınız hele hele erkek görüldüyse umarım daha gzel haber alacaksınız aminnnnnnn

Amin canım hayır olsun . A ne güzel buluşmuşsunuz :) Aa şimdi hatırladım kız geçenlerde bende gördüm rüyamda topikten birilerini ama unuttum nasıldı, kimlerdi

bende kız güzelleştırır erkek çirkınleştırır dıye bılıyorum

Organik eşinin rüyası çok güzel tatlım hayır olsun inşallah . Balcım ilk başlarda abuk subuk rüyalar bende çok gördüm ve korktum hamdolsun bişeycik olmadı güzele yor genede güzel olsun .

amin cnm sağolasın Allah seninkinide hayırlara çıkarsın cnm, eşimde pek rüya görmez.ben ise her gece görürüm dizi gibi mübarek:))

ben varya kesın emınım bu burdan bırının ya eşi yada tanıdığı
yoksa sadece burayı okuyan normal bı ınsan olamaz

hiç aklıma gelmedi cnm..gece eşime anlattım okdr..
izinlimisin cnm..ne güzel sezonu açtın ya..

bende eşimde yarın için izin aldık canım:))
annemler ve kızkardeşimde zillileriyle orda.... maa aile orda olcaz yani:)))
babamda akşam mangalı hazırlayıp bizi bekleyecek.. bizde rakı aldık... alem var yani:)))

bende eşimde yarın için izin aldık canım:))
annemler ve kızkardeşimde zillileriyle orda.... maa aile orda olcaz yani:)))
babamda akşam mangalı hazırlayıp bizi bekleyecek.. bizde rakı aldık... alem var yani:)))

ooo süper olmuş cnm izin almanız..
kalabalıkta çok zevkli olucak..mangal partisine bayılırım :))
bizde pazar yine yapıcağız..bidaha ramazan 1 ay mangal yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…