balım rüyan hayra çıksın canım kan bozmuş rüyanı ama kaplumbağa güzel. eve yorumlanır eviniz.temizlik var rüyada eviniz mutlu,huzurlu olacak diyeyim bu arada ben rüya yormasını çok severim
balım rüyan hayra çıksın canım kan bozmuş rüyanı ama kaplumbağa güzel. eve yorumlanır eviniz.temizlik var rüyada eviniz mutlu,huzurlu olacak diyeyim bu arada ben rüya yormasını çok severim
Balım acayip acayip rüyalar normaldir bence bu sıcakta sıkma canını hayır olsun. Rüyamda tövbe estağfurullah panda öldürüyorum elimde iğne gibi bişey var tam göz bebeğine saplıyorum saplarken bile içim acıyor o an bile vizdan azabı çekiyorum hala unutamıyorum bu rüyayı Duyhascığım ellerinden öper :))
Amin canım hayır olsun . A ne güzel buluşmuşsunuz :) Aa şimdi hatırladım kız geçenlerde bende gördüm rüyamda topikten birilerini ama unuttum nasıldı, kimlerdiben çok sık rüya görmem ya...böle sürekli saçma rüyalar görsem pek takılmam da..neyse hayır diyelim hayra çıksın ikimizinkide cnm...
en son lameyi görmüştüm anlatmıştım hatta burda :)) kızgın yağı duvara döküyo diye..sonrada buluşmuştuk zaten..güzel habere yorumlanıyodu o rüyada bende buluşçamızın haberini vermiştim..
O şarkıya bayılıyorum . Kız benim suratımda berbat oldu değişik değişik sivilceler çıktı çıkmayada devam ediyor :)) Bana senin kızın olacak diyorlardı hani kız anneyi çirkinleştirir diye meğer erkekmiş :))
Organik eşinin rüyası çok güzel tatlım hayır olsun inşallah . Balcım ilk başlarda abuk subuk rüyalar bende çok gördüm ve korktum hamdolsun bişeycik olmadı güzele yor genede güzel olsun .
amin canımm inşallah klavyene sağlık:)))şekerim evinizde müjdeli haber alacaksınız hele hele erkek görüldüyse umarım daha gzel haber alacaksınız aminnnnnnn
bende kız güzelleştırır erkek çirkınleştırır dıye bılıyorum
hayır kız annenin güzelliğini alır...
arsız yüzsüz gelmiş gene gördünmüüü
hiç aklıma gelmedi cnm..gece eşime anlattım okdr..
izinlimisin cnm..ne güzel sezonu açtın ya..
bende eşimde yarın için izin aldık canım:))
annemler ve kızkardeşimde zillileriyle orda.... maa aile orda olcaz yani:)))
babamda akşam mangalı hazırlayıp bizi bekleyecek.. bizde rakı aldık... alem var yani:)))
ben varya kesın emınım bu burdan bırının ya eşi yada tanıdığı
yoksa sadece burayı okuyan normal bı ınsan olamaz
normal olmadığı doğruda
ama erkek değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?