Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kızlarrrrr bende geldim bu sabah günaydın diyemedim işler yoğun geldiğim gibin noluyo dedim

böcük maşallah kız sana ramazanı karşilama orucu tutuyon Rabbim kabul etsin mükafatını versin.

ballll ayyy mayomu aldınn güle güle kullan tatlımmm

tanem benimde çok kasıklarıma kramp girerdi aynı dediğin gibi yolda yürürken bile napcamı şaşırırdım doktorum bebiş büyüyo karnım geriliyo ondan demişti korkulcak bişe yok.asıl kramp bi kaç ay sonra başlıyo oda bi ilaç var onu içersen olmuyo vitamin di sanırım.

lamecim ellerine sağlık tatlımmm.eminim nefis olmuşturrr.ayyy canım çekti şimmdi tatlıyı pek sevmem ama ....

meloşşş kızzz maviş nasın oldu iyi mi?

ayyy o zeynep casalini mi ne onu bende gördüm ne öle iş olsun diye karnı burnunda düşmüş yollara

evet bide o var gidip yurt dışından alışverişler yapmalar, yurt dışını gezmeler. ağaoğlunun evini gördüm aman allahım ben oturmam öyle evde. benim o kadar param olsun hiç öyle lüx evim olmaz.
en güzel ev eski manken merve ildeniz'in ki.

Tatlışım sağ olasın . Sırt dayanağını diyorsun değil mi canım evet onun hareket etmesi önemliymiş tamamen yatabilen oturabilen falan yandan ayarlanabilir olması gerekiyormuş . Emniyet kemerinede dikkat ederim Canım yarın satışa çıkacakmış anakucağı bir bakacağım duruma göre alacağım. Ben aslında nasip olursa travel sistem bebek arabası alacaktım eğer bunu alırsam onu almaya gerek kalmaz diye düşünüyordum şimdi fiyatıda öyle pahalı bişey değilya duruma göre gene ekstradan alayım dışarıda hastaneye giderken ya da oturmaya kullanırım diye düşünüyorum hani onların kılıflarının çoğu yıkanmıyormuşya böyle daha iyi olur diye. İki anakucağı fazla olmaz di mi tatlım ?????

hoşgeldin birsen ve melodi...

birsencim sağol cnm...

tanem vercenmi yawrunu nan ağaoğluna zengün olunca görüşürüz sık sık artık :)) bende kızım olursa oğluna veririm :)) köşeyi döneriz :)

Köşede buluşuruz Balcım :)))
Birsen hoşgeldin tatlım demek normal korkutuyordu bu kramplar sağ ol canım .
Melodicim evet tatlım çocuğun nasıl oldu ? Tekrarlamamıştır inşallah . Ağaoğlunun evini görmedim aman görmeyeyim arabaları bile çene kası yaptı dünden beri

fena olmaz ama sana bebek arabasında tavsiyem arabanın hafifliğine dikkat et. bizim kasım anneleri baston puset almaya başladılar ve çok rahat ettik hamal gibi boşuna almışız pusetleri diyorlar. migroslarda varmış. fiyatıda uygun. benim bile pestilim çıkıyor arabasıyla.

Son düzenleme:
hoşbuldum balım.
tanem oğluşum iyi şükür bugün sabah ateşi yoktu ve neşeliydi. bıcı bıcımızı yaptık ve kreşe gittik. yolda uyudu kuzum. inşallah gün içinde ateşlenmez.

iznime az kaldı pazartesi günü son iş günüm. pazar günü nasipse tekrar kv. gidiyoruz. oğluşum denize girecek yine.
geçen sefer kocişle denize giremedim bu sefer beraber gireriz inşallah. bakalım mama sandalyesi alacak mi kv. diş hediyesi onu alsın bari. kıyafet kullanmıyoruz. sıcakta çıtçıtlı body yetiyor zaten.

Son düzenleme:
kızlar hele şükür yazabildim
bugüne dayımlar gelecek dünden sütlü tatlıyla, zebra kek yaptım bugünde böreğimi yapıcam.
misafir odamın tozunu almam lazım
bu arada balkona minder yaptırdık çok şirin olmuşlar

gece rüyamda eşimle bi evdeyiz güya bizim evimiz ama çok dağınık...
eşim bi kara böcek buldu evde kocaman ama 2 el büyüklüğünde...ayrıca yerde bide kaplumbağa vardı ama onu tutmadı...
böceği yakaladı 4 tane dişini çekti çıkardı..ben ama korkuyorum yapma bırak at camdan filan diyorum
ama eşim böcekle oyalanmaya devam ediyor..o sinirle kapıyı çarpıp çıkıyorum 3 kat aşağı iniyorum..sonra ağlamaya başlayıp geri odamıza dönüyorum..eşim odada yok ve yerler kanlar içinde..bide o arada odamızı temizlemeye bi temizlikçi giriyor..soba yanıyomuş odada sobanın kapağını açıyor odun koru gibi bişeyler çıkıyor..neyse ben bu arada eşimi cepten arıycam korkuyorum bişeymi oldu diye kanlar niye filan derken eşimin cebide odada kalmış ulaşamıyorum..titriyerek ağlıyorum ama..
kendime bi geldim eşim yanımda değil gerçekten..hemen koşa koşa gittim oturma odasına..sıcaktan uyuyamamış tv ye bakıyodu oda..ama çok kötü oldum kızlar ya ne biçim bi rüya bu değilmi..Allah korusun şimdi aklıma geldi çok korkuyorum bişi olcak diye..(

ay yüzlüm... ben dün okudum bu haberi.. ev insan dayanamıyor... ama elimizden de birşey gelmiyor maalesef...

elimizden bişey gelmemesi benim içimi acıtan... bebekleri görüncebir anne olarak; bebeklerin çektiği acılar, anne ve babalarının yerine koydumda kendimi kendileride o sıkıntıları çekiyor ama en acısı evlatlarına bişey yapamıyorlar.... o fransız ve ingilizleri Allah'ın "Kahhar" Esmasına havale ediyorum.... bişeyler yapılabilirmi diye araştırdım ama malesef ordaki korsanlar yardımları engelliyormuş... dua edelim... ve Allah bizide affetsin sadece zenginler değil bizde sorumluyuz çeşit çeşit yiyecek ve giyeceğe sahibiz herşey elimizin altında öfff bilmiyorum dua edelim lütfen kızlar.....

hoşgeldin organiğim...

balım evt kötü bir rüyaymış canım.. sabah kalktığında suya anlatsaydın keşke.... düşünmemeye çalışş...

melodicim.. ohh yine tatil desenee..

duygucum.. ne güzel, seninde misafirlerin bitmiyor.. ellerine sağlık:)

bu arada bende bu akşam karasuya gidicem... pazartesi burdayım yine:)

Allah hayırlara çıkarsın canım.toton açıkdamı kaldı senin kızz

hoşbuldum cnm ohh ohh gidin gezin tabi:))

hiç aklıma gelmedi cnm..gece eşime anlattım okdr..
izinlimisin cnm..ne güzel sezonu açtın ya..

Allah hayırlara çıkarsın canım.toton açıkdamı kaldı senin kızz

amin cnm....nan bu sıcakta toto mu kapatılır

balım rüyan hayra çıksın canım kan bozmuş rüyanı ama kaplumbağa güzel. eve yorumlanır eviniz.temizlik var rüyada eviniz mutlu,huzurlu olacak diyeyim bu arada ben rüya yormasını çok severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…