lamem bu arada dün mayo geldi...
denedim renk model süper durdu ama sıktı ya(
geri iade etmek istemiyorum çok hoşuma gitti çünkü ama o şekildede nasıl giyerim esnermi acaba?? 1 ay sonrada göbüş büyücek...içine komple astar dikmişler ne gerek varsa..sıkıntıyı o astar yapıyo..kumaşı kalınlaştırıyo ve esnemesini engelliyo...aradım markafoniyi ama büyüğünü temin edemeyiz dedi..ten in sitesinde de yok aynı model(
benim dediğimi aldın değilmi..
canım beğenmene sevindim.. şimdi sıkıyorsa 1 ay sonra daha çok sıkar tabi...iade etmekten başka seçeneğin yok.
ama astarı çıkarında problem olmayacaksa, bi terziye götür istersen...
güle güle giyin tatlım:)
GÜNAYDIN kızlar....
gece 2 gibi uyandım sibel can la funda arar ı izledim...
bu şarkıda çok hoşuma gitti...
Sibel Can Bizde Acı Evde Yaşanır - Sibel Can Bizde Acı Evde Yaşanır Video Klip - Bizde Acı Evde Yaşanır dinle
Camları sildim vicdan azabından ölüyorum ama çok komikti karnımı tuta tuta :)) Bide toz aldım . Dün akşam ezanı okunuyor Uğur orucunu açmıştır şimdi Allah kabul etsin diyorum fıstık :)tanem bal:87:napıysınız orda
İyidir hatuncum sende iyisin mayoya büyük mü geldin annem :) Göbüşün çıkmaya başladı mı ay ayyy kıyamam . Layd nerelerde doğurdu mu yoksa :)??BÖCÜK bunu diyon sanırım
model in cnm...
http://www.izlesene.com/video/model-degmesin-ellerimiz-2011/3350215/fbshare_360
tanemmm naber nan tombişPPP
Ellerine sağlık güzel yüzlü fıstığım :)hoşgeldiniz kızlar....
dün akşam şeftali reçeli yaptım... ilk defa reçel yapmış oldum ama çok lezzetli oldu:)))))
Hoha len kaçta yatıyosun sen ? Bidaha uyuyamadın mı ? Gece içtin mi bir kazan sütünü :))) Tatlış dün yazmayı unuttum fazla süt kansızlık yapıyor doktorun kan ilacı verdi mi sana bana 2 hafta önce vermişti daha ?
Camları sildim vicdan azabından ölüyorum ama çok komikti karnımı tuta tuta :)) Bide toz aldım . Dün akşam ezanı okunuyor Uğur orucunu açmıştır şimdi Allah kabul etsin diyorum fıstık :)
İyidir hatuncum sende iyisin mayoya büyük mü geldin annem :) Göbüşün çıkmaya başladı mı ay ayyy kıyamam . Layd nerelerde doğurdu mu yoksa :)??
Bana normalde yarın arkadaşalr oturmaya geleceklerdi kızın bi tanesi doğurmuş beş gün önce:)))
Ellerine sağlık güzel yüzlü fıstığım :)
gece 11 de yattım cnm ama sonra uykum kaçtı..tv yi açtım...
bi kazan içmiyorum cnm gece 1 bardak sabah 1 bardak okdr...kan ilacı bende kullanıyorum 2 haftadır datlummm
mayoya büyük geldim hee..iri kıyımım yaP beden etiketini yanlış vurmuşlar nen benim suçum yok P
laydy doğurdu nerdeyse evercek kızını nan uyuyonmu sen :))
Merhaba ben içeriğe bakamadım ağlıyorum aklıma geldikçe haberler diyegünaydın Kızlar...
çok üzgünüm habere bakın yaa...
http://www.izlesene.com/tv/ntv/video/somali-acligin-pencesinde/3860051
Evet tatlım ya sakıncan çöp batıyor sakınmasan bişey olacağı tutuyor bu işin ortası nasıl oluyor hala çözemedim :)) Balım hayırlı olsun mayon tekrarbalım.. güzele ne yakışmaz.... tekrar güle güle giyin:)
tanemim.. teşekkür ederim canım..
sende kendini çok zorlama.. gerçi sakınan gözede çöp batarmış ama yinede abartma tatlım:)
Canım maşallah mide bulantın olmadı senindeevt cnm mor olan...
ama çok güzel açtı beni renk ya( zaten en sevdiğim renk..hiç iade edesim yok valla :))
esnemiyo esnese rahat olcak..astarın dikişlerine bakayım iyice bakmadım açılcak gibimi...
düdüklüyü beceremiyom cnm..mecbur pişirmeye devam :)
Anaa gerçekten mioy maşallah çıtır anneye .
Ha haa kıyamam sana fıstık evet firmanın hatası :) Bugün sabah ne oldu kocişe göbeğimi gösteriyorum göbeğim o kadar küçülmüşkü sabahleyinGündüzleri yemek yedikçe çıkıyor çok üzüldüm diyor ki uzan kıpırdamak yok tüm gün nasıl olacaksa , dün akşam kalkmamak için su istedim hiç abartısı yok bir saatte anca getirdi suyu güya son aylarda ve doğumdan sonra bana bakacak paşa Şimdiden doğum sonrası dert olmaya başladı Cenabı Allahım hayırlısıyla hepimizi kurtarsın. Kız sana kramp giriyor mu karnına ? Benim çok oluyor kramp otururken kalkarken yerden bişey alırken aniden Geçenlerde gece ölüyorum sandım nesefsiz kaldım bide kramp
Canım maşallah mide bulantın olmadı senindeçok zormuş mide bulantısı mutfağa giremeyenelr bile oluyormuş . Kıyamam ya e dursun o zaman doğumdan sonra giyersin .
günaydın Kızlar...
çok üzgünüm habere bakın yaa...
http://www.izlesene.com/tv/ntv/video/somali-acligin-pencesinde/3860051
olmadı çok şükür cnm....
evt durcak mayo onun sayesinde doğumdan sonra zayıflarım belki :))
artık elimdekilerle idare edicem...
zeynep casalini yi gördünmü gazetede tv de..koca göbekle bikini giymiş..ben niyese hoşlanmıyorum o görüntüden ya..bana ayıp geliyoo
gördüm ben
onun duvar şarkısına bayılıyorum drshaneden bı arkadaşımı hatrlatır bana hep
bu arada hamıle kalınca sankı çirkınleşmış o
1 saatte mi su geldi..yandın datlum sen şimdiden başla anca alışır doğuma kdr zaten :))
yok tatlım daha erkendir belki kramp filan girmiyo..ayda yılda bir sanki içimde bişey sıkışıyo..omu nen kramp..
olmadı çok şükür cnm....
evt durcak mayo onun sayesinde doğumdan sonra zayıflarım belki :))
artık elimdekilerle idare edicem...
zeynep casalini yi gördünmü gazetede tv de..koca göbekle bikini giymiş..ben niyese hoşlanmıyorum o görüntüden ya..bana ayıp geliyoo ..
of ya içim yandı resmen. allahım neden oraya yardım gitmiyor.
neye sinir oluyorum biliyor mussunuz. eve köpek alıp odasına klima taktıran, ayda 1500 tl köpeğe masraf eden, parası çok diye sağda solda gösteriş yapan, parasını eğlence yerlerinde sözde eğlenmek için saçan, abartı düğün eğlence yapan son model arabalarda jiplerde gezen zengin insanlara gıcık oluyorum. ya bu kadar gereksiz harcama yapıp parasını sırf kendi bencilliğinize zevkinize harcayacağınıza ülkemizde ve somalide açlıktan kırılan insanlara yardım edip hayat kurtarsanız çok mu günah olur acaba!!!!!!![/COLOR]
gördüm ben
onun duvar şarkısına bayılıyorum drshaneden bı arkadaşımı hatrlatır bana hep
bu arada hamıle kalınca sankı çirkınleşmış o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?