Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

benim dediğimi aldın değilmi..
canım beğenmene sevindim.. şimdi sıkıyorsa 1 ay sonra daha çok sıkar tabi...iade etmekten başka seçeneğin yok.
ama astarı çıkarında problem olmayacaksa, bi terziye götür istersen...

güle güle giyin tatlım:)

evt cnm mor olan...
ama çok güzel açtı beni renk ya ( zaten en sevdiğim renk..hiç iade edesim yok valla :))
esnemiyo esnese rahat olcak..astarın dikişlerine bakayım iyice bakmadım açılcak gibimi...

düdüklüyü beceremiyom cnm..mecbur pişirmeye devam :)

Hoha len kaçta yatıyosun sen ? Bidaha uyuyamadın mı ? Gece içtin mi bir kazan sütünü :))) Tatlış dün yazmayı unuttum fazla süt kansızlık yapıyor doktorun kan ilacı verdi mi sana bana 2 hafta önce vermişti daha ?

tanem bal:87:napıysınız orda
Camları sildim vicdan azabından ölüyorum ama çok komikti karnımı tuta tuta :)) Bide toz aldım . Dün akşam ezanı okunuyor Uğur orucunu açmıştır şimdi Allah kabul etsin diyorum fıstık :)
BÖCÜK bunu diyon sanırım
model in cnm...
http://www.izlesene.com/video/model-degmesin-ellerimiz-2011/3350215/fbshare_360

tanemmm naber nan tombiş PPP
İyidir hatuncum sende iyisin mayoya büyük mü geldin annem :) Göbüşün çıkmaya başladı mı ay ayyy kıyamam . Layd nerelerde doğurdu mu yoksa :)??
Bana normalde yarın arkadaşalr oturmaya geleceklerdi kızın bi tanesi doğurmuş beş gün önce:)))
hoşgeldiniz kızlar....

dün akşam şeftali reçeli yaptım... ilk defa reçel yapmış oldum ama çok lezzetli oldu:)))))
Ellerine sağlık güzel yüzlü fıstığım :)

Son düzenleme:

gece 11 de yattım cnm ama sonra uykum kaçtı..tv yi açtım...
bi kazan içmiyorum cnm gece 1 bardak sabah 1 bardak okdr...kan ilacı bende kullanıyorum 2 haftadır datlummm

mayoya büyük geldim hee..iri kıyımım ya P beden etiketini yanlış vurmuşlar nen benim suçum yok P

laydy doğurdu nerdeyse evercek kızını nan uyuyonmu sen :))

balım tşkler
mayonu güle güle gıy
kesın bedenı yanlış vurdu bunlar
akşamda barbunya pişirmeye devamm
düdüklüde cok cabuk olurdu ama neyse

balım.. güzele ne yakışmaz.... tekrar güle güle giyin:)

tanemim.. teşekkür ederim canım..
sende kendini çok zorlama.. gerçi sakınan gözede çöp batarmış ama yinede abartma tatlım:)

ay yüzlüm... ben dün okudum bu haberi.. ev insan dayanamıyor... ama elimizden de birşey gelmiyor maalesef...

Anaa gerçekten mi oy maşallah çıtır anneye .
Ha haa kıyamam sana fıstık evet firmanın hatası :) Bugün sabah ne oldu kocişe göbeğimi gösteriyorum göbeğim o kadar küçülmüşkü sabahleyin Gündüzleri yemek yedikçe çıkıyor çok üzüldüm diyor ki uzan kıpırdamak yok tüm gün nasıl olacaksa , dün akşam kalkmamak için su istedim hiç abartısı yok bir saatte anca getirdi suyu güya son aylarda ve doğumdan sonra bana bakacak paşa Şimdiden doğum sonrası dert olmaya başladı Cenabı Allahım hayırlısıyla hepimizi kurtarsın. Kız sana kramp giriyor mu karnına ? Benim çok oluyor kramp otururken kalkarken yerden bişey alırken aniden Geçenlerde gece ölüyorum sandım nesefsiz kaldım bide kramp

sağolun kızlar içine yerleşsem giyicem güle güle de :))
dursun ama zayıflayınca giyerim artık :)

Merhaba ben içeriğe bakamadım ağlıyorum aklıma geldikçe haberler diye

balım.. güzele ne yakışmaz.... tekrar güle güle giyin:)

tanemim.. teşekkür ederim canım..
sende kendini çok zorlama.. gerçi sakınan gözede çöp batarmış ama yinede abartma tatlım:)
Evet tatlım ya sakıncan çöp batıyor sakınmasan bişey olacağı tutuyor bu işin ortası nasıl oluyor hala çözemedim :)) Balım hayırlı olsun mayon tekrar ) Güle güle yüzün:)

Canım maşallah mide bulantın olmadı seninde çok zormuş mide bulantısı mutfağa giremeyenelr bile oluyormuş . Kıyamam ya e dursun o zaman doğumdan sonra giyersin .

1 saatte mi su geldi..yandın datlum sen şimdiden başla anca alışır doğuma kdr zaten :))
yok tatlım daha erkendir belki kramp filan girmiyo..ayda yılda bir sanki içimde bişey sıkışıyo..omu nen kramp..

Canım maşallah mide bulantın olmadı seninde çok zormuş mide bulantısı mutfağa giremeyenelr bile oluyormuş . Kıyamam ya e dursun o zaman doğumdan sonra giyersin .

olmadı çok şükür cnm....
evt durcak mayo onun sayesinde doğumdan sonra zayıflarım belki :))
artık elimdekilerle idare edicem...
zeynep casalini yi gördünmü gazetede tv de..koca göbekle bikini giymiş..ben niyese hoşlanmıyorum o görüntüden ya..bana ayıp geliyoo

of ya içim yandı resmen. allahım neden oraya yardım gitmiyor.
neye sinir oluyorum biliyor mussunuz. eve köpek alıp odasına klima taktıran, ayda 1500 tl köpeğe masraf eden, parası çok diye sağda solda gösteriş yapan, parasını eğlence yerlerinde sözde eğlenmek için saçan, abartı düğün eğlence yapan son model arabalarda jiplerde gezen zengin insanlara gıcık oluyorum. ya bu kadar gereksiz harcama yapıp parasını sırf kendi bencilliğinize zevkinize harcayacağınıza ülkemizde ve somalide açlıktan kırılan insanlara yardım edip hayat kurtarsanız çok mu günah olur acaba!!!!!!!

gördüm ben
onun duvar şarkısına bayılıyorum drshaneden bı arkadaşımı hatrlatır bana hep
bu arada hamıle kalınca sankı çirkınleşmış o

gördüm ben

:)) kızı olcaksa kız güzelliği alır derler belki ondandır...

melodi haklısın ama herkes senin gibi düşünse durumlar o hale gelmez cnm...
bende bakmadım habere..çok etkileniyorum ama içeriği anladım..umarım duyarlı insanlarımız yardım eder cnm..

günaydın hanımlar nasılsınız?
tanemcim bimdeki ana kucağını sormuşsun. iyi mi görmedim ama alırken emniyet kemeri kısmına dikkat et. 5 noktalı olması daha iyi. benimkini kv. almıştı. sadece 3 nokta bacaktan bağlanıyor. küçükken iyiydi ama şimdi kendini kaldırıp yere eğilmeye çalışıyor. birde baş tarafından yukarı kaldırılıyor mu ona dikkar et.

1 saatte mi su geldi..yandın datlum sen şimdiden başla anca alışır doğuma kdr zaten :))
yok tatlım daha erkendir belki kramp filan girmiyo..ayda yılda bir sanki içimde bişey sıkışıyo..omu nen kramp..

Benim herüf ağır birazcık :))) Aman girmesin kramp feci bişey oluyor Görmedim hatunu aynen ya banada ayıp geliyor nedense kız varya babamdan utanıyordum ben ilk başlarda hatta o derece:) Geçen plajda bayanın biri varmış son aylarda ben görmedim kociş dediki o ne öyle millet hamile olmaya korkar çok çirkin duruyordu dedi .Bi tane çakacaktım ağzına nesi çirkin bende öyle olucam diye Görmedim gerçi hatunu :))

Kodamanlardaki paşa gönül kimde var dün kanalları gezerken Ali Ağaoğlu varya hani o vardı canlı yayında maşallah adamın araba koleksiyonunu gösterdiler plakalarda ağa yazıyor . Adam öttürüyor resmen para kazanmayı çok iyi bilirim harcamayıda falan fıstık yanlış hatırlıyorda olabilirim benzeri şeyler . Gece kocişe diyorumki Ali Ağaoğlu çocuğuma evlatlık isterse seve seve veririm tövbe tövbe gülüyoruz Ama maşallah hala çenemi yoruyor adamın arabaları :))) Ben bide şeyede çok kızıyorum Tr para kazanıp sonra dışarıdan karşılamıyorlarmı bazı ihtiyaçlarını sırf sükse olsun diye .

gördüm ben

O şarkıya bayılıyorum . Kız benim suratımda berbat oldu değişik değişik sivilceler çıktı çıkmayada devam ediyor :)) Bana senin kızın olacak diyorlardı hani kız anneyi çirkinleştirir diye meğer erkekmiş :))

günaydın hanımlar nasılsınız?
tanemcim bimdeki ana kucağını sormuşsun. iyi mi görmedim ama alırken emniyet kemeri kısmına dikkat et. 5 noktalı olması daha iyi. benimkini kv. almıştı. sadece 3 nokta bacaktan bağlanıyor. küçükken iyiydi ama şimdi kendini kaldırıp yere eğilmeye çalışıyor.
şimdi baktım güzele benziyor dediğim gibi omuzdan emniyet kemeri var. baş tarafı yukarda ama kademe ayarı var mı anlayamadım. tente demirine oyuncakta takabilirsin. görünüşü de rahat.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…