valla vitrin masanın arkasında kalıo benim masa da biraz dandik tek başına çekmem için kaldırmam lazım oda zor gelio genelde o yüzden silmiodum vitrini hakkaten pismişim yani:)))) vitrini bi açtım şokkkkk:))ıyy amma pismışsın haakaydirigubbakcemile3
cocun olmaz olm bıdaha ağır cekmelmaz:
kız kabus gibi anaaam napçan şimdi...
ayy ciddimi yaaa..
kıs ne şans ama .
anahtarı verde bari sen gitmeye yemek hazır olsun...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aklında varmı herhangi bi menü??
pasaklı
yerınde olsam hazır bişiler alırdım
hem çlaşıyon hem h içi
bıde utanmadan yemeğemı dıolar:mymeka:
yada bekle karısıyla yap yarıdm etsın
hıc işim olmaz
ınadına bısı yapmazdım haa
geçen bana da öyle pat die misafir gelcekti tabi evde yemek yok az yapıyorum iki kişiyiz die eşim evde ben işteyim eve bi gittim mercimek çorbası nohut pilav yapmış sofrayı hazırlamış:))) ben sadece servis yaptım valla:)) adam bilio ben yapsam yemicekler:)))))))))))
hala yemek mi konuşuyorsunuz bakayım??
kim geliyor akşama Pasaklım??
Allah yardım etsin pasaklı...ben haftasonu gelicek misafiri bile 1 hafta düşünüyom sanı ağırlasam diye hafta içi gelse naprım bilmem...
noldu isolde neden çatışma çktı??
kötü olmuşta ne dedi lki çok mu ağır bişi salak manyak deli gibi bişi mi
çok takma kuzum yaaa erkek milleti işte senin dediğinde akrabalarının yanında oan küfür gibi gelmiştir
özürü değil tabi bu hareketin ama sakin ol bence oda incinmiştir sana sen bağırınca erkek ya üste çıkacak annesinin akrabalrın yanında
ısolde benden alıntı yapmamışsın ama cvp verıyom
afedersın aama
ben ona yemek deıl elımı bıle bıdaha vermem
ayıp bişi ayol:mymeka:
ana balcım alttan alırsa yine aynı şeyi yapmaz mı??? biraz tavır koyması daha iyi değil mi???üzülme isolde gerçekten zor bi durum yaşamışsın ama yapıcak bişey yok artık olan olmuş
tek yapıcağın sakin bir dille yaptığının hata olduğunu anlatmak...
eğer benim başıma gelseydi heralde onu salonda bırakır giderdim ama Allah sabrını veriyor bence üstüne gitmeden konuşun cnm..
inan o an onu nasıl yapmak istedim..üzülme isolde gerçekten zor bi durum yaşamışsın ama yapıcak bişey yok artık olan olmuş
tek yapıcağın sakin bir dille yaptığının hata olduğunu anlatmak...
eğer benim başıma gelseydi heralde onu salonda bırakır giderdim ama Allah sabrını veriyor bence üstüne gitmeden konuşun cnm..
cok mu ayup küfürdü nan yoksa öküz dana manyak gıbı klişe seyler mı
ayıp etmiş canım yaaa((( ama erkekler özellikle kendi akrabalarının yanında eşlerinin hesap sormasından hoşlanmazlar.onun için tepkileri böyl ağır olabilir.doğru değil tabi ama sende evde alsaydın hıncını.kışkırtmış seni tabi sende haklısın canım...kimsenin yanında sana küfür etmemesi gerektiğini öğrenenen kadar tavrını koymalısın.
isolde'cim....
canım kıyamam ya hislerini tahmin edebiliyorum....
çok kaba ve uygunsuz davranmış eşin...
bir insana hele de bu eşi ise ne derece saygılı davranmaları gerektiğini bazen erkekler şaşırabiliyorlar...
ben bu durumlarına öfkelerini kontrol edememe hastalığı diyorum
yapabiliyorlar canım işte...
doğru birşey değil seni o duruma düşürmesi....
bu konuyu konuş biran önce eşinle,içine atma sakın...
tepki vermeyip sadece ağlamakla kalırsan bunun devamı gelir....
ana balcım alttan alırsa yine aynı şeyi yapmaz mı??? biraz tavır koyması daha iyi değil mi???
Günaydın,günaydın Pozitif düşün bugün
Önce gülümse Sonra gül Kahkaha at Ve hatta, Ve hatta... Katıla katıla Gül korkma
Siyah renk gidecek önce Günün pozitifleşecek
Gökkuşağı gibi aynen renk renk Bil ki 7 renkten oluşan renk Beyazdır...
Ve gülmek bulaşıcıdır Haydi, bulaştır!
pasaklım neden olmasınkı
laf ederse eşin kendı yapsın yada yardım etsın
onlarda laf eder dersen kadını bkle zaten arkadasın bırlıkte yapın
pasaklı canım benim ne derlerse desinler ne bakıosun onların düşüncesiz sözlerine.çalışıyorsun güzelim ne yapabiliyorsan onu yapıcaksın kusura bakmasınlar onlarda.hafta içi çalışan bi kadına yemeğe gidilir mi yani pes.yüz verme valla gelenin gidenin bitmez sonra.her akşam misafir ağırlamak zorunda kalırsın aman diyeyim.
neden geç olsun daha iyi yaa.bende kışa girerken yıkıyorum zaten evde 2 parça yolluk 1 tane de halı var.daha iyi kışın temiz temiz oturursun işte.anladım nurdan
bıdaaa olmasın
benım vıtrın neyım yok Allahtan
yatağım cok zorda orayada hem vıleda hemde süpürkem sığıyoo
halılarımıda yıkamaya vercem eylülde versem gecmı olur
ana balcım alttan alırsa yine aynı şeyi yapmaz mı??? biraz tavır koyması daha iyi değil mi???
aşkolsun neden canımız sıkılsın canım yaa.ama çokta büyütme sen onun o da senin huylarını öğrenecek böylelilkle kendini yıpratma güzelim.herşey zamanla düzelir.öle işte kızlaaaarrr..
yani nasıl bi denizin dalgası bi kayaya çarptıgında ve bunu her defasında tekrarladgında o kayadan bişiler götürüo.
bendende öle götürüo işte...
ufala ufala biticem bi gün..
nesee yaaaaaaaaaaaa boşverin hadii..
sizinde canınızı sıkmım sabah sabah....
değiştirelim konuyu nolurrr..
tabiki canım tavrı böyle olmalı bende bunu kastetmiştim ama yanlış anlaşıldım sanırım.aman kim bağır çağır sorunlarını çözebilmiş ki zaten.isolde bilir napması gerektiğini .canım tavır koyda yani bana kalırsa şu şekilde
benim bağırmam evet doğru değildi ancak doğru olmayan bu davranışa karşılık bana kızabilirsin sus diyebilirsin küsebilirsin anlarım ama küfür haddinden fazla ağır bir tepkidir bunu kabul edemem
ve bence surat asabilirsin yaptığını sindiremiyorum dersin sorarsa
tekrarı olursa devam edemem diyebilirsin
ama bağırıp çağırmak, haklıyımda haklıyım demek ters teper
alttan almak değilde sakin sakin durumu anlatmak gerek kanaatindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?