- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 10
- 408
- 39
konuşmak iki normal insanın yapabilice bi eylem canım.
ben eşimle konuşamıorum maalesef.
beni her defasında susturuo..
iletişim kopuklugunun daniskası var bizde..
baktı hala konuşuorumya ortamı terk edio bu sefer..
ay balcım sende cankurtaran gibisin maşallah her halttan haberin var.:)) bak bana bigün böyle misafir gelirde sen o gün nette olmazsan fena olur heee:))pasaklı sen diceni demişsin tatlım
pratik bi menü hazırla gitsin canını sıkma bence
hem samimiymişsiniz nazın geçer okdr...
en basit yemek tavuk cnm ondan başla işte :)
ya arkadaşıma dedim ki evde yemek yok birlikte yaparız yok ben geldiğimde sofra hazır olsun diyo bana gıcık
tamam çok samimiyiz şaka yapıyor ama zoruma gitti yani şaka bile olsa misafirliğe geliyorsun ben hizmetçi miyim
eşime dedim işimiz var diyim mi yok yok deme ayıp o şaka yapmış ne kadar alıngansın diyo bana
hazır sofraya oturmak istiyorsan hafta sonu geleceksiniz o zaman dedim ama sesi çıkmadı
neden geç olsun daha iyi yaa.bende kışa girerken yıkıyorum zaten evde 2 parça yolluk 1 tane de halı var.daha iyi kışın temiz temiz oturursun işte.
bak canım kocamdır yapar değil de birbirinizi anlamaya çalışmalısınız.ilk evlendiğimde eşim irmik almıştı bende açılmış paketi dolaba koyacakken eşim dökülür onu kavanoza koy dedi ben tabi umursamadım öylece koydum sonra eşim mutfağa gidince ne görcün bi dökülmüş aygaz bul.makinası her yer irmik olmuş adamın dediği aynen şu ben sana demiştim anam benim tepem bi attı söylendim söylendim sonra suratına doğru dolap kapağını vurdum çıktım mutfaktan.o sustu sadece o akşam benimle konuşşmadı.yaptığım çok yanlıştı ama oda bana bağırsaydı olay çıkardı.yani diyeceğim o ki kocamdır susarım olayı değil birbirinizi seviosanız birbirinizin hatalarını da örtmeniz lazım.eşim bana kısa dar giydirmez ki ben çok açık giyinen biriydim napiim hoşlanmıo giymiyorum kavga mı edicem her dakika.eğer iki insan anlaşıyorsa birbirlerinin huyuna gidiyorsa sorun çıkmaz.kadınlarında en az erkekler kadar sakin olmaları lazım.benim görgüm bu ben aileden böyle gördüm hee % 100 doğru demem ama erkek bizde her zaman üstündür.ona hesap sorulmaz başkasının yanında yan gözle ble bakılmaz..böyle görmüşüz işte bizdeisoldecim düğünde sana bişi söylemeden kalkıp gitmesi seni yalnız bırakması, sen neredesin dediğinde seni terslemesi, sonra senin ne kadar kırıldığını farketmeden hiç bişi yokmuş gibi davranması, konuşmaya çalıştığında kavgaya dönmesi, sen hala konuşuyorsan odadan çıkıp gitmesi vs vs aynı şeyleri birebir yaşadım
hemde defalarca tamam belki eşim bana küfür etmedi ama yine rezil olduk elaleme
bizde iki insan gibi konuşamıyoruz maalesef hemen kavgaya dönüşüyor
bende kocamdır yapar susup otururayım diyecek bi insan değilim car car cevap veririm bu yüzden de sürekli evde gerginlik huzursuzluk var
keşke buna bi çözüm olsa da hepimiz rahat etsek
biliyorum konuşmak çok zor ama ne kadar kırıldığını bi şekilde anlaması lazım
ya arkadaşıma dedim ki evde yemek yok birlikte yaparız yok ben geldiğimde sofra hazır olsun diyo bana gıcık
tamam çok samimiyiz şaka yapıyor ama zoruma gitti yani şaka bile olsa misafirliğe geliyorsun ben hizmetçi miyim
eşime dedim işimiz var diyim mi yok yok deme ayıp o şaka yapmış ne kadar alıngansın diyo bana
hazır sofraya oturmak istiyorsan hafta sonu geleceksiniz o zaman dedim ama sesi çıkmadı
ada ne olur görümceni hatırlatmatatlım hatırlarsan görümcem de bana aynı şeyi söylemişti
hatta o gün akşama kadar arkadaşları ile alışveriş merkezinde falan vakit geçirmiş sonrasında da tlf.da yemeğe gelelim şimdi bu saatten sonra bana yemek hazırlatma demişti...ve ben akşamın 19:00 kadar işte olduğum halde...
ben de ne yaptım 1 saat erken çıktım gittim alışveriş yaptım
fırında sebzeli tavuk
mercimek çorbası
salata,kırmızı biber salatası,irmik helvası,pirinç pilavı vs. hazırladım...
böyle açık niye yazıyorum şunun için....benim gibi yapma bir yerden sonra insanı enayi yerine koyuyorlar çok yakının olsada...
o gün o kadar acele ettim işten erken çıktım akşam 20:00 de herşeyim hazırdı da ne oldu....koca bir hiç...
hem çaya gelme durumunu yemeğe çeviren kendisi oldu hem de akşam 21:30 da geldiler....
o yüzden canım salla gitsin ben yaptım sen yapma,çalışan bayansın
bir hazır çorba
bir salata
bir de tavuk vs. kolay birşey hemencecik
işte bu :)))
al işte sofra hazır olsun diyordun anca böyle olur hafta içi dersin kaydirigubbakcemile3
:)) benim odalarda halım yok zaten yerler halıfleks koridorda bide mutfakta var :)) salonla diğer 2 odaya koymamıştım iyiki de koymamışım:)eyy Allam yaa bak yapma bişi kafanada takma cabuk yaşlanırsınsempatiksalakcinni
madem gelıorlar yapın bırlıkte
bacı ben sana gelrsem etsız yemek var mı desem ayıp olur musempatiksalakcinni
hep öle rıcada bulunuyomda
ayıp mı edıom yosam
bencede zaten tam kış bıle deıl
hava sıcak oluyo
halılarım yenı ya tozu cok var ben süpürüyom arkamı dönuyyom tozlar heryerdeakannehir
benımde 1 tane 6mt 2 tane 4mt ve yatak oda takımı ıle holun var
3+1 de evım halı cok:gitme:
isoldenin mi?nurdan'cım sen görmeden böyle diyorsun bir de görseydin
cute ve pasaklı düğün cd.sin de izlediler
kızın yüzünün hiç gülmediğini onlar da farkettiler
iyi halt edion:))ben kocama hep çemkiriyomsempatiksalakcinni
bak canım kocamdır yapar değil de birbirinizi anlamaya çalışmalısınız.ilk evlendiğimde eşim irmik almıştı bende açılmış paketi dolaba koyacakken eşim dökülür onu kavanoza koy dedi ben tabi umursamadım öylece koydum sonra eşim mutfağa gidince ne görcün bi dökülmüş aygaz bul.makinası her yer irmik olmuş adamın dediği aynen şu ben sana demiştim anam benim tepem bi attı söylendim söylendim sonra suratına doğru dolap kapağını vurdum çıktım mutfaktan.o sustu sadece o akşam benimle konuşşmadı.yaptığım çok yanlıştı ama oda bana bağırsaydı olay çıkardı.yani diyeceğim o ki kocamdır susarım olayı değil birbirinizi seviosanız birbirinizin hatalarını da örtmeniz lazım.eşim bana kısa dar giydirmez ki ben çok açık giyinen biriydim napiim hoşlanmıo giymiyorum kavga mı edicem her dakika.eğer iki insan anlaşıyorsa birbirlerinin huyuna gidiyorsa sorun çıkmaz.kadınlarında en az erkekler kadar sakin olmaları lazım.benim görgüm bu ben aileden böyle gördüm hee % 100 doğru demem ama erkek bizde her zaman üstündür.ona hesap sorulmaz başkasının yanında yan gözle ble bakılmaz..böyle görmüşüz işte bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?