isoldecim düğünde sana bişi söylemeden kalkıp gitmesi seni yalnız bırakması, sen neredesin dediğinde seni terslemesi, sonra senin ne kadar kırıldığını farketmeden hiç bişi yokmuş gibi davranması, konuşmaya çalıştığında kavgaya dönmesi, sen hala konuşuyorsan odadan çıkıp gitmesi vs vs aynı şeyleri birebir yaşadım
hemde defalarca tamam belki eşim bana küfür etmedi ama yine rezil olduk elaleme
bizde iki insan gibi konuşamıyoruz maalesef hemen kavgaya dönüşüyor
bende kocamdır yapar susup otururayım diyecek bi insan değilim car car cevap veririm bu yüzden de sürekli evde gerginlik huzursuzluk var
keşke buna bi çözüm olsa da hepimiz rahat etsek
biliyorum konuşmak çok zor ama ne kadar kırıldığını bi şekilde anlaması lazım
hıhhh buda benim kafadan kesinlikle haklısın canım.sakin olmak ve anlamaya çalışmak en önemli şey tüm ilişkilerde.şimdi isoldecim erkektir konuşur durumda değilim ben bu sorunu yaşadığın kişi bir bayan arkadaşında olsa tavrım aynı olurdu sakin sakin anlat sıkıntını ve kırgınsan küs konuşma neyse o ama bağırıp çağırıp derdini anlatmaktnsa adama saldırı pozisyonuna düşme
unutmayalım eşimizle konuşurken temel amacımız kendi hislerimizi anlatmak olmalı adama saldırmak değil
sen haksızsın sen hatalısın değil sözleirmiz bana bunu hissettirdin şeklinde olmalı suçlamak değil hisleirmizi anlatmak.
hoş ben bunu deyince eşim ben kırılmadım sanki diyorda o zamand a susuyorum sakinleşmesini bekliyorum konuşuyor konuşuyor sonra duruluyor ve gelip özür diliyor oysa orada ben erkeksin diye susamam vs diye kavga etsem olay hiç içinden çıkılmaz bir hal alacak
her neyse bunlar benim kendi yaşadıkalrımdan çıkardıklarım nacizane tavsiyelerim
haa şunuda unutmamak gerek kaç karekter varsa o kadar ilişki tipi var herkes farklı herkesin ilişkisi de kendine özel
seni allah ne etsin.:)) kocaya çemkirilmez evinin kirişi o senin:)))valla anamda çemkırıyo ablalarımda yengelerımde
ben böle gördum
bende çemkırıyomsempatiksalakcinnialttan kalannın canı cıksın mısalı hıc altta kalamam
gelecekte daha güzel ortak yanlarınız olur inşallah sabret arkadaşım herşey yoluna girer aklı başında birisin çocuk yada cahil değilsin herşey düzelir sıkma canını kendini yıpratma yeterki...pasaklım yaaaaa..
benim halimden en ii sen anlıosun.....
canım benim....
ne çok ortak şeyler yaşıoruz...
akşama gelsın gene çemkırcemsempatiksalakcinni
evin temeli sensin iyi de ev yılıkdıktan sonra temelde mi yatıp kalkçan.şaka bi yana yuvayı dişi kuş yapar canım.erkek aslında daha çok yardımcı rol oynar.anlaştıktan sonra iki taraf ta yuvanın vazgeçilmezidir zaten:...ama bak kocana çemkirme nan konuşma nan:)evın kirişi direği o ise
temelı benım ayol:1closedeyes:
kısss sen uyma böcüğe:)))) yawf güzel güzel anlaşmak varken neden çemkirionuz adamlara beaa:))çemkir çemkir aynı ben
hakediolarsengözlerimebaksanab
isolde lafım özellikle sana değil canım.ben küçüklükten beri böyle tartışmalar içinde büyüdüm annecim hep idare ederdi herşeyi aman huzursuzluk çikmasın die.artık hzuursuzluk konusunda çok hassasın çok dikkatliyim.ne umutlarla evleniyoruz değil mi??? herşeyin güzel olması için iki tarafında anlayışlı olması lazım.demem bu yani.
şimdi isoldecim erkektir konuşur durumda değilim ben bu sorunu yaşadığın kişi bir bayan arkadaşında olsa tavrım aynı olurdu sakin sakin anlat sıkıntını ve kırgınsan küs konuşma neyse o ama bağırıp çağırıp derdini anlatmaktnsa adama saldırı pozisyonuna düşme
unutmayalım eşimizle konuşurken temel amacımız kendi hislerimizi anlatmak olmalı adama saldırmak değil
sen haksızsın sen hatalısın değil sözleirmiz bana bunu hissettirdin şeklinde olmalı suçlamak değil hisleirmizi anlatmak.
hoş ben bunu deyince eşim ben kırılmadım sanki diyorda o zamand a susuyorum sakinleşmesini bekliyorum konuşuyor konuşuyor sonra duruluyor ve gelip özür diliyor oysa orada ben erkeksin diye susamam vs diye kavga etsem olay hiç içinden çıkılmaz bir hal alacak
her neyse bunlar benim kendi yaşadıkalrımdan çıkardıklarım nacizane tavsiyelerim
haa şunuda unutmamak gerek kaç karekter varsa o kadar ilişki tipi var herkes farklı herkesin ilişkisi de kendine özel
kısss sen uyma böcüğe:)))) yawf güzel güzel anlaşmak varken neden çemkirionuz adamlara beaa:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?