Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

pasaklım yaaaaa..
benim halimden en ii sen anlıosun.....
canım benim....
ne çok ortak şeyler yaşıoruz...

hıhhh buda benim kafadan kesinlikle haklısın canım.sakin olmak ve anlamaya çalışmak en önemli şey tüm ilişkilerde.

kızalar bunlar balın yüklemeye çalıştığı resimler... balcımın ellerine sağlık:)))
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]

ay ya bugun beyim geç gidecek işe kaydirigubbakcemile3
akşamada yemege misafir var başbaşa kalcam he misafirle :sinifsinif:

pasaklım yaaaaa..
benim halimden en ii sen anlıosun.....
canım benim....
ne çok ortak şeyler yaşıoruz...
gelecekte daha güzel ortak yanlarınız olur inşallah sabret arkadaşım herşey yoluna girer aklı başında birisin çocuk yada cahil değilsin herşey düzelir sıkma canını kendini yıpratma yeterki...

evın kirişi direği o ise
temelı benım ayol:1closedeyes:
evin temeli sensin iyi de ev yılıkdıktan sonra temelde mi yatıp kalkçan.şaka bi yana yuvayı dişi kuş yapar canım.erkek aslında daha çok yardımcı rol oynar.anlaştıktan sonra iki taraf ta yuvanın vazgeçilmezidir zaten:...ama bak kocana çemkirme nan konuşma nan:)

yok canım anlıorum.
aynısı benim ailemdede vardı çnk...
annem dehep babamı idare ederdi.
ama ben yapamıorum.
ya zaten bi ton sıkıntıyla ugraşıorum bide aile içi huzursuzluklar mahvedio..

bundan yapcam etli kabak dolması yanına ne yapam baska yaaa aklıma hiç bişi gelmiooooooo

adanın verdiği tarifler böükkk oda dondurma kaşığı bacmm

ilk defa yemek yapan biri olarak bukdana oldu kızlar

bal gülsün yanınıza bi gelirsem ulen yeter be yemek yemek anasını satiim duba gidi olcam sayenizde:)))))) dün patates toplarına özendim gece 11:30 da yaptım valla zaten yorgundum öldürceniz beni siz:)) çok güzel görünüolar valla özendim

evet canım haklsında..
napım bende deliyim..
yani tatsız olaylara gelemiorum yaaaa..

kısss sen uyma böcüğe:)))) yawf güzel güzel anlaşmak varken neden çemkirionuz adamlara beaa:))

e hakedio bazen
çemkirmek derken bişi soruo sanane fln diyorum yada su istio mutfak orda diyorum kaydirigubbakcemile3
tabi bu laflardan sonra kısa bir boks maçı yaşanıo ahh parmağım diyorum bişi olmuş gibi rahat bırakıokaydirigubbakcemile3 suyunuda gidip kendi alıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…