Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

numaram yenı olmasına karşın dün bırı aradı
açmadım
bugun açtım
kronun tekı
kımı aradın dıom telını bırınden aldım dedı
bende eşime verdım
aşk tv den aldım demiş

ayyyy ne güldüm kız valla böcük böle enterresanlıklar seni mi bulur kociş ne dedi adam noluyo falan demiştir

Son düzenleme:
casperrr kız annem sen hala test neyim yaptırmadın heee valla ne sabır var sende maşallahhhhhh

kızlar hoşgeldinizz

bal geçmiş olsun cnm görmedim annenin kötü bişeysi yoktur umarım??

birsen hakket yaa kızlar yokk? senin kız geliyomu peki?

böcük naber laa

sağol cnm bnm...amin herkese Rabbim şifa versin....
kızları bende merak ettim özellikle brck i...
lamem de şimdi yüzüyodur ne güzel yaaaaa

ikiside yoksa asıl problem bu mudur?

komşu sen ne diyon heyyyyyy
iyisin demi..güneştemi kaldın çok???

kızlar hoşgeldinizz

böcük naber laa

sağol cnm yok çok şükür...iyi şimdi..

yaaa nolur demeyin bööleee
sebeplerim var beniimm

elimdeki işi bitirem kan vermeye gitcemm inşş

casperım acele etme be cnm 14 haftalık olunca gidersin 2li testide yaptırırsın gitmişken :))

nan alınma şaka ediyoss....

[h=1]Hamilelik (Gebelik) 15. Hafta[/h]
Bu haftanın sürpriz haberi: Bebeğinizin saçı çıkıyor. Gelişmekte olan bebeğin kafası üzerinde lanugo adı verilen ince ve ipeksi tüyler belirmeye başlar. Bu ilkel saçlar doğumda kaybolurlar. İkinci önemli haber ise bebeğinizin parmağını emmeye başlamasıdır. Ultrason altında bebeğin parmağını ağzına görütüp emdiğini doktorunuz size gösterecektir. Korkmayın bu doğumdan sonra bebeğin parmak emme alışkanlığı olacağını göstermez. Sadece anne karnındaki bir refleksidir. Her bebek ane karnında parmak emer diye bir kural da yoktur, ama ultrason incelemeleri esnasında sıkça rastladığımız bir durumdur. Bu dönemde bebeğin cildi oldukça incedir ve deri altında damarlar görülebilir. Bu döneme ulaşıldığında karnınız oldukça büyümüştür. Elinizi karnınıza götürdüğünüzde uterusunuzu top gibi hissedebilirsiniz. Memelerden halk arasında ağız da denilen ve klostrum adı verilen sıvı gelebilir. Bu normal bir durumdur.

ayyyy ne güldüm kız valla böcük böle enterresanlıklar seni mi bulur kociş ne dedi adam noluyo falan demiştir
sorma yaa başımızı belaya sokcak

burdayımm böcüküümmm

kızlar hoşgeldinizz

böcük naber laa

ıyyım cnm
sen napan

hey maşallahh

Kızlar merhabalar.umarım hepiniz iyisinizdir.ben 3 günüdür büdüşümle uğrşıyorum.ateşi çıktı.4 tane diş çıkartıyo baya zorladı.yeni yeni düzeldi.

herkese merhabalar hanımlar =)

yenı şantıye aldık =( malumunuz işler diz boyu olcak gene hyırlısı bakalım

herkesler iyi inşallahhh geçmişe gidemedim.=(
balımm annen mi hasta çok geçmiş olsunnn.Allah acil şifalar versin inşallah

hoşgeldin cnm..hayırlı olsun yeni şantiyeniz..sağol cnm annem anjiyo oldu dünde şimdi iyi çok şükür...

işim çok hastaneye gidemem diye test aldım yaptım

bebiş yok (
eşim üzülür diodum ama ben daha çok üzüldüm galibaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…