numaram yenı olmasına karşın dün bırı aradı
açmadım
bugun açtım
kronun tekı
kımı aradın dıom telını bırınden aldım dedı
bende eşime verdım
aşk tv den aldım demiş
sever
ben geldım ama sız yoksunuz
zabah berı carilere bakmaktan şaşı oldum
Hayırlı cumalar kızlarrrrrr
balllll anneciğine çok çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin. sen üzülmeyesin diye sölemmişlerdir tatlım üzülme sakın bak geçmiş çok şükür.
kızlarrr kaç gündür mblueee ve nevgül yok brck yok merak ettim kızları yaaaa bişe mi oldu acep.
casperrr kız annem sen hala test neyim yaptırmadın heee valla ne sabır var sende maşallahhhhhh
ikiside yoksa asıl problem bu mudur?
kızlar hoşgeldinizz
bal geçmiş olsun cnm görmedim annenin kötü bişeysi yoktur umarım??
birsen hakket yaa kızlar yokk? senin kız geliyomu peki?
böcük naber laa
yaaa nolur demeyin bööleee
sebeplerim var beniimm
elimdeki işi bitirem kan vermeye gitcemm inşş
sorma yaa başımızı belaya sokcakayyyy ne güldüm kız valla böcük böle enterresanlıklar seni mi bulur kociş ne dedi adam noluyo falan demiştir
burdayımm böcüküümmm
kızlar hoşgeldinizz
bal geçmiş olsun cnm görmedim annenin kötü bişeysi yoktur umarım??
birsen hakket yaa kızlar yokk? senin kız geliyomu peki?
böcük naber laa
[h=1]Hamilelik (Gebelik) 15. Hafta[/h]
Bu haftanın sürpriz haberi: Bebeğinizin saçı çıkıyor. Gelişmekte olan bebeğin kafası üzerinde lanugo adı verilen ince ve ipeksi tüyler belirmeye başlar. Bu ilkel saçlar doğumda kaybolurlar. İkinci önemli haber ise bebeğinizin parmağını emmeye başlamasıdır. Ultrason altında bebeğin parmağını ağzına görütüp emdiğini doktorunuz size gösterecektir. Korkmayın bu doğumdan sonra bebeğin parmak emme alışkanlığı olacağını göstermez. Sadece anne karnındaki bir refleksidir. Her bebek ane karnında parmak emer diye bir kural da yoktur, ama ultrason incelemeleri esnasında sıkça rastladığımız bir durumdur. Bu dönemde bebeğin cildi oldukça incedir ve deri altında damarlar görülebilir. Bu döneme ulaşıldığında karnınız oldukça büyümüştür. Elinizi karnınıza götürdüğünüzde uterusunuzu top gibi hissedebilirsiniz. Memelerden halk arasında ağız da denilen ve klostrum adı verilen sıvı gelebilir. Bu normal bir durumdur.
Kızlar merhabalar.umarım hepiniz iyisinizdir.ben 3 günüdür büdüşümle uğrşıyorum.ateşi çıktı.4 tane diş çıkartıyo baya zorladı.yeni yeni düzeldi.
hoşgeldin cnm geçmiş olsunn
nevgül hoşgeldin,geçmiş olsun cnm...yokmu bu ateşe bi çözüm ya??
herkese merhabalar hanımlar =)
yenı şantıye aldık =( malumunuz işler diz boyu olcak gene hyırlısı bakalım
herkesler iyi inşallahhh geçmişe gidemedim.=(
balımm annen mi hasta çok geçmiş olsunnn.Allah acil şifalar versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?