Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

oyyyyy kurban olurum onun iki tel saçına ayyyy kız ball ben bilem heyecanlandım sanki hamiş ben

kızlar hoşgeldinizz

bal geçmiş olsun cnm görmedim annenin kötü bişeysi yoktur umarım??

birsen hakket yaa kızlar yokk? senin kız geliyomu peki?

böcük naber laa

ayyy sorma beni kızda orlarda hastalanmış dün gece acldelermiş offff içim cayır cayırrrr
gelmiyo tatlımm.

Son düzenleme:
mblueeee nevgül iyi insan lafın üstüne gelir sizi sordum geldinizz.
nevgülüm geçmiş olsunnnn.
mbluee kız arada uğra merakta koyma

büdüşün anası h geldın kıyamam ona yaa bı çaresı yok mu
fitil daha cabuk ateş düşürür

mblue çalış çalış nereye kadar az gelde çene çalak

işim çok hastaneye gidemem diye test aldım yaptım

bebiş yok (
eşim üzülür diodum ama ben daha çok üzüldüm galibaa

((
üzülme casperım ya..o ilk test beni çok ümitlendirmişti..
hayırlısı rabbimden cnm üzme canını..bu ay olmassa bidahakaki ay...

oyyyyy kurban olurum onun iki tel saçına ayyyy kız ball ben bilem heyecanlandım sanki hamiş ben

ayyy sorma beni kızda orlarda hastalanmış dün gece acldelermiş offff içim cayır cayırrrr
gelmiyo tatlımm.

birsen senin yawrunada geçmiş olsun..
heyecanlandın demi sende 2.için çalışmaya başlarsın artık

büdüşün anası h geldın kıyamam ona yaa bı çaresı yok mu
fitil daha cabuk ateş düşürür

mblue çalış çalış nereye kadar az gelde çene çalak

sağol böceğim.ya sorma burda doğum ve çocuk bakımevi hastanesi var.götürdüm uzman doktora idrarında bakteri yaygın.ona ilaç yazmadı.ateşi düşürmek için ilaç yazmadı.sadece ishali ve dişlerini kolay çıkarması için ilaç yazdı gönderdi.öyle sinirlendimki.dünde ağlarken dudakları momarmış işi bırakıp eve gittim.eşime dedim ne olursa olsun özel hastaneye götürecez.aldm götürdüm özele.ordaki dr öyle güzel ilgilendi baktı ilaçlarını değiştirdi.2 hafta sonrada kontrole gelin dedi.bugün iyi idi büdüşüm.

birsen geçmiş olsun kızına. nesi varmış?
nevgül sanada geçmiş olsun. benimkide 3 gün ateşler içindeydi. yeni düzeldi. diş çok zor. fitil kullandın mı?
casper hayırlısı olsun canım. ama testi öğlen yapınca oluyor mu ki?
böcük herşey seni mi buluyor nan.

öyle canm hayırlısı

canmcmm geçmiş olsunn

ayy bebişler hiç hasta olmasın ya kıyamam ben

canım tekrar geçmiş olsun.annemde akşam trabzondaki özel bi hastahaneye götürmüş emperial mi ne çok ilgilenmişler benim kide kabız olmuş film çekip lağman mı ne onu yapmışlar öle işte.ha birde orda özel hastane acile gidince para almıyomuş burda öle uygulama yok bilen var mı kızlarrr merak ettim.

dr. manyak mı ne ateşe nasıl ilaç yazmaz. havale mi geçirsin çocuk. calpol filan vermesi lazım. bide fitil. iyi bakım illa ki özelde oluyor. ülkenin haline bak paran varsa iyi bakılıyorsun yoksa devlet hast. yandın.

ANAMM HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH.OLUCAK ALLAHIN İZNİYLE.BU TOPİKTE BEBEKLER ÇOOOOKK OLUCAK.
inş canm

olur bence niye olmasın ki :))))

evet canım bende emperiale götürdüm.çok sağol.

calpol vardı evde zaten ben onu kullandım.calpoldan 2 saat sonra fitil verdim.3 gün boyunca koltuk altına ve eklem yerlerine pamuk ıslayıp koydum.sirke ile masaj yaptım.uyuması için defterle rüzgar yaptım oğluma öyle uyudu.odayı soğutup öyle yatırdık.ılık su banyosu yaptık ona.yapmadığım bişey kalmamıştı.

ben bunu herzaman sölüyom kızıyorlar bana devlet astanesine ömrüm boyunca 1 kere gittim bide şu en son hastalandığımda fıssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…