oyyyyy kurban olurum onun iki tel saçına ayyyy kız ball ben bilem heyecanlandım sanki hamiş ben[h=1]Hamilelik (Gebelik) 15. Hafta[/h]
Bu haftanın sürpriz haberi: Bebeğinizin saçı çıkıyor. Gelişmekte olan bebeğin kafası üzerinde lanugo adı verilen ince ve ipeksi tüyler belirmeye başlar. Bu ilkel saçlar doğumda kaybolurlar. İkinci önemli haber ise bebeğinizin parmağını emmeye başlamasıdır. Ultrason altında bebeğin parmağını ağzına görütüp emdiğini doktorunuz size gösterecektir. Korkmayın bu doğumdan sonra bebeğin parmak emme alışkanlığı olacağını göstermez. Sadece anne karnındaki bir refleksidir. Her bebek ane karnında parmak emer diye bir kural da yoktur, ama ultrason incelemeleri esnasında sıkça rastladığımız bir durumdur. Bu dönemde bebeğin cildi oldukça incedir ve deri altında damarlar görülebilir. Bu döneme ulaşıldığında karnınız oldukça büyümüştür. Elinizi karnınıza götürdüğünüzde uterusunuzu top gibi hissedebilirsiniz. Memelerden halk arasında ağız da denilen ve klostrum adı verilen sıvı gelebilir. Bu normal bir durumdur.
kızlar hoşgeldinizz
bal geçmiş olsun cnm görmedim annenin kötü bişeysi yoktur umarım??
birsen hakket yaa kızlar yokk? senin kız geliyomu peki?
böcük naber laa
işim çok hastaneye gidemem diye test aldım yaptım
bebiş yok(
eşim üzülür diodum ama ben daha çok üzüldüm galibaa
oyyyyy kurban olurum onun iki tel saçına ayyyy kız ball ben bilem heyecanlandım sanki hamiş ben
ayyy sorma beni kızda orlarda hastalanmış dün gece acldelermiş offff içim cayır cayırrrr
gelmiyo tatlımm.
büdüşün anası h geldın kıyamam ona yaa bı çaresı yok mu
fitil daha cabuk ateş düşürür
mblue çalış çalış nereye kadar az gelde çene çalak
bebek dediniz dediniz yokmuş dedim kimse cevap vermioo
((
üzülme casperım ya..o ilk test beni çok ümitlendirmişti..
hayırlısı rabbimden cnm üzme canını..bu ay olmassa bidahakaki ay...
birsen senin yawrunada geçmiş olsun..
heyecanlandın demi sende 2.için çalışmaya başlarsın artık
sağol böceğim.ya sorma burda doğum ve çocuk bakımevi hastanesi var.götürdüm uzman doktora idrarında bakteri yaygın.ona ilaç yazmadı.ateşi düşürmek için ilaç yazmadı.sadece ishali ve dişlerini kolay çıkarması için ilaç yazdı gönderdi.öyle sinirlendimki.dünde ağlarken dudakları momarmış işi bırakıp eve gittim.eşime dedim ne olursa olsun özel hastaneye götürecez.aldm götürdüm özele.ordaki dr öyle güzel ilgilendi baktı ilaçlarını değiştirdi.2 hafta sonrada kontrole gelin dedi.bugün iyi idi büdüşüm.
sağol böceğim.ya sorma burda doğum ve çocuk bakımevi hastanesi var.götürdüm uzman doktora idrarında bakteri yaygın.ona ilaç yazmadı.ateşi düşürmek için ilaç yazmadı.sadece ishali ve dişlerini kolay çıkarması için ilaç yazdı gönderdi.öyle sinirlendimki.dünde ağlarken dudakları momarmış işi bırakıp eve gittim.eşime dedim ne olursa olsun özel hastaneye götürecez.aldm götürdüm özele.ordaki dr öyle güzel ilgilendi baktı ilaçlarını değiştirdi.2 hafta sonrada kontrole gelin dedi.bugün iyi idi büdüşüm.
inş canmANAMM HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH.OLUCAK ALLAHIN İZNİYLE.BU TOPİKTE BEBEKLER ÇOOOOKK OLUCAK.
birsen geçmiş olsun kızına. nesi varmış?
nevgül sanada geçmiş olsun. benimkide 3 gün ateşler içindeydi. yeni düzeldi. diş çok zor. fitil kullandın mı?
casper hayırlısı olsun canım. ama testi öğlen yapınca oluyor mu ki?
böcük herşey seni mi buluyor nan.
bebek dediniz dediniz yokmuş dedim kimse cevap vermioo
canım tekrar geçmiş olsun.annemde akşam trabzondaki özel bi hastahaneye götürmüş emperial mi ne çok ilgilenmişler benim kide kabız olmuş film çekip lağman mı ne onu yapmışlar öle işte.ha birde orda özel hastane acile gidince para almıyomuş burda öle uygulama yok bilen var mı kızlarrr merak ettim.
inş canm
olur bence niye olmasın ki :))))
idrar yaptım canmmkan tahlili yaptırdın mı ki ...
canım sabah ilk idrarla yapılıyor diye biliyorum. ama pahalı olandan aldıysan o oluyormuş.
dr. manyak mı ne ateşe nasıl ilaç yazmaz. havale mi geçirsin çocuk. calpol filan vermesi lazım. bide fitil. iyi bakım illa ki özelde oluyor. ülkenin haline bak paran varsa iyi bakılıyorsun yoksa devlet hast. yandın.
dr. manyak mı ne ateşe nasıl ilaç yazmaz. havale mi geçirsin çocuk. calpol filan vermesi lazım. bide fitil. iyi bakım illa ki özelde oluyor. ülkenin haline bak paran varsa iyi bakılıyorsun yoksa devlet hast. yandın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?