- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
sağol böceğim.ya sorma burda doğum ve çocuk bakımevi hastanesi var.götürdüm uzman doktora idrarında bakteri yaygın.ona ilaç yazmadı.ateşi düşürmek için ilaç yazmadı.sadece ishali ve dişlerini kolay çıkarması için ilaç yazdı gönderdi.öyle sinirlendimki.dünde ağlarken dudakları momarmış işi bırakıp eve gittim.eşime dedim ne olursa olsun özel hastaneye götürecez.aldm götürdüm özele.ordaki dr öyle güzel ilgilendi baktı ilaçlarını değiştirdi.2 hafta sonrada kontrole gelin dedi.bugün iyi idi büdüşüm.
birsen geçmiş olsun kızına. nesi varmış?
nevgül sanada geçmiş olsun. benimkide 3 gün ateşler içindeydi. yeni düzeldi. diş çok zor. fitil kullandın mı?
casper hayırlısı olsun canım. ama testi öğlen yapınca oluyor mu ki?
böcük herşey seni mi buluyor nan.
sende ateş düşürücü şurup alsaydın cnm bıde fıtıl tmm
calpol du sanırım o güzel zararıda yok
bı çekıcılığım var dımekkı:89:
idrar yaptım canmm
hastaneye gitmeye vaktim yok ki iş çok çıkmama izin vermez patroncuukk
bilmeemm
4 lira canm ucuzu pahalısı nasıl olur bilmiyorum
calpol vardı evde zaten ben onu kullandım.calpoldan 2 saat sonra fitil verdim.3 gün boyunca koltuk altına ve eklem yerlerine pamuk ıslayıp koydum.sirke ile masaj yaptım.uyuması için defterle rüzgar yaptım oğluma öyle uyudu.odayı soğutup öyle yatırdık.ılık su banyosu yaptık ona.yapmadığım bişey kalmamıştı.
Merhaba kızlar nasılsınız
Bal annene geçmiş olsun canım acil şifalar ama bişeyi çıkmamış çok sevindim..
Casperim üzülme tatlım lütfen
Bebişleri hasta olan kızlar geçmiş olsun
25 tl lik var bide. bende ondan aldım ama sabah yaptım. öyle yazıyordu çünkü.
bende ılık su banyosu yaptırıp fitil veriyordum ancak düşüyordu ateşi. mızıl mızl ağladı yavrum gece ateşi düşüp yatana kadar. çok zormuş diş olayı. ya bide arkadaşım erkek çocuğuna fitil atılmaz dedi. ama benim dr. vermişti. şurup daha az idare ediyor. fitilde etkisi daha uzun.
merhaba kızlar nasılsınız
bal annene geçmiş olsun canım acil şifalar ama bişeyi çıkmamış çok sevindim..
bebişleri hasta olan kızlar geçmiş olsun
Sıkkınım 2 gündür cnm çalışıyorum işte.
Akşam amcamın damadı emlakçı tanıdığı var onu getirdi.Ben ağladım amcakızıyla konuşurken telefonda gel bize durma evde geldiklerinde dedi yok dedim.misafirim var benimde dedi ama gelicem böyle bırakamam seni dedi.misafirini falan bırakmış evde geldi benim yanımda olmak için.diğer kardeşide geldi minicik bebeğini alıp gündüz konuşmuştuk sıkkınım die rahat edememiş kapı çaldı baktım oda geldi.çok kötü oldum kızlar.sonra ben onlara gittim müşteri geldiğinde evde durmamı istemediler eşimde gönderdi beni.çok zor bişey kızlar
kızlarrrrrrrrr bugün son gün işsizlik maaşı almamız için sağolsunlar çıkışımızı verdiler pazartesi günü gidicem işkura öğleden sonra vedalaşıp gideriz artık
Merhaba kızlar nasılsınız
Bal annene geçmiş olsun canım acil şifalar ama bişeyi çıkmamış çok sevindim..
Bebişleri hasta olan kızlar geçmiş olsun
Sıkkınım 2 gündür cnm çalışıyorum işte.
Akşam amcamın damadı emlakçı tanıdığı var onu getirdi.Ben ağladım amcakızıyla konuşurken telefonda gel bize durma evde geldiklerinde dedi yok dedim.misafirim var benimde dedi ama gelicem böyle bırakamam seni dedi.misafirini falan bırakmış evde geldi benim yanımda olmak için.diğer kardeşide geldi minicik bebeğini alıp gündüz konuşmuştuk sıkkınım die rahat edememiş kapı çaldı baktım oda geldi.çok kötü oldum kızlar.sonra ben onlara gittim müşteri geldiğinde evde durmamı istemediler eşimde gönderdi beni.çok zor bişey kızlar
çok üzüldüm canım Allah yardımcınız olsun inş.bi çıkar yol bulunurda satılmaz, krediyle almıştınız siz dimi evi?hoşbulduk cnm evim satılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?