Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

gelecekte daha güzel ortak yanlarınız olur inşallah sabret arkadaşım herşey yoluna girer aklı başında birisin çocuk yada cahil değilsin herşey düzelir sıkma canını kendini yıpratma yeterki...

inşallah nurdancım yaa..
inşalalhhh yoksa böle kedi köpek gibi yemeye devam edersek hiç güzel şeyler olmıcak...

isolde biliyorum üzgünsün bende olsam çok üzülürdüm ama içine atma derim attıkca derinde birleşe birleşe allah korusun sağlığına bişi olur annemde senin gibiydi susardı içine atardı artık doktorluk oldu doktor cok kızdı herseyi söyliceksin içine hiçbiişi atmıcaksın dedi artık annemde neye üzüldüyse ne zoruna gittyise sölüo

ben kocama hep çemkiriyomsempatiksalakcinni

ii walla hem çemkiriyon hem adam seni rahat bırakmıyo..ben çemkirsem yanıma yaklaşmazz

cnm daha ne işte hem tavuk istiyolarmış ya sende yap gitsin zaten en kolayıda oo

valla anamda çemkırıyo ablalarımda yengelerımde
ben böle gördum
bende çemkırıyomsempatiksalakcinnialttan kalannın canı cıksın mısalı hıc altta kalamam

mşllhh kızz çemkiren ailesii

selam kızlarrrrrrrrr

slm cisill h.g

canımm bende tam sana hoşgeldin dicektim....
evet bitanemmm içime atan bi tip diilim aslındada..
karşındaki insan seni dinlemeyince içinden çıkardıkların ortada kalıo canım yaaa..

yok canım anlıorum.
aynısı benim ailemdede vardı çnk...
annem dehep babamı idare ederdi.
ama ben yapamıorum.
ya zaten bi ton sıkıntıyla ugraşıorum bide aile içi huzursuzluklar mahvedio..
haklısın canım .benim eşim çok huzursuz bi aileden anlatmıştım okuduysan çok tuhaf bi aile hep bana der biz mutlu olalım birbirimize saygımızı hiç kaybetmeyelim diye.düğünüm o kadar berbat oldu bir kere bile eşime sizinkilerde böyle yaptı şöyle yaptı demedim.sitede fotolara bakıyorum çeyiz serilmiş ne güzel düğün dernek kurulmuş hep ezik hissediyorum kendimi ama kimseye hele hele eşime bunu anlatmıyorum üzülmesin diye.oysa ki en azından huzurlu bi düğünü haketmiştim.kimi olsa en ufak bi yoksuzlukta hemen zaten düğünüm olmadı doğru dürüst bişi yapmadınız falan der dimi.ama ben ağzımı açmadım eşime.evlilikler böyle yürür.çeken bilio yani.haksız olduğu durumlarda alttan alıp haklıymış gibi davranma ona hislerini düzgün ve anlaşılır biçimde anlar idare etmek hep haksızlığa uğramak değil.sakin ol eşine bu tutumunu seni ne kadar üzdüğünü göster.bu yeterli olacaktır emin ol.ama kendini yıpratma ne olur.

çemkir çemkir aynı ben
hakediolarsengözlerimebaksanab
olumunekankayizsmile
çemkırcem banane
kısss sen uyma böcüğe:)))) yawf güzel güzel anlaşmak varken neden çemkirionuz adamlara beaa:))

hakedıyolar sempatiksalakcinni
benım herıf haketmıyo belkı ama cemkırmek cok hoşuma gıdıosempatiksalakcinni
adanın verdiği tarifler böükkk oda dondurma kaşığı bacmm

ilk defa yemek yapan biri olarak bukdana oldu kızlar

elcağızlaırna sağlık
kaydirigubbakcemile5

anaaam bunlar tatlı atışmalar beyaww:)) bende genelde ondan istiom:)) getiriverio yavrum ay kıyamam ben kocama beaa:)) annem dio ki ulan dio sanki bi tek sende koca var ne kıymetli dio.))))

beğenmedinizmi yemeklerimi ya ((
fırında kabak o benziyomu bilmem sosu tarife göre az deniycek olan fazla yapsın
diğeri sosisli ve zeytinli kurabiyeler
öbürküde tavuk göğsüü
adayada teşekkürler...

canım valla benim canımda neler neler istiyor ama.... off kim uğraşıcak.. akşama kayınvalidemdeyim..

gülsün sağol cnm bu arada

rica ederim canım ne demek..

knoww.. hoşgeldin canım..

adam.. burdayım canım.. kolum kanadım kalkmıyorki yazam.... sadece okuyorum..

isoldecim.. erkek işte... maalesef her türden mecvut... kıskanmam diyip kuzeninle el ele oynadın diye salonu terkedenide var... böyle herkesin içinde hoş olmayan sözler sarfedenide... umursamıycaksın.. başka şeçenek yok... ama yeri gelincede lafını esirgemeyeceksin...

pasaklım... sende hazır birşeyler koy önlerine... al işte geldiğinde masa hazır dersin... önündekinin ne olduğunun önemi yok dersin:))) hiç kasma kendini güzelim...

:1hug::1hug::1hug::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…