- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
evet balcım yaparım yapmasına da önce ne yapacağıma karar vermem gerekiyor.....bakayım da bir artık neler yapacağıma ona göre bir plan yaparım....
öyle yapayım bari canımm inş çıkar yaabirsencım ya helak ettın kendını =( keşke sölesydın ukla gelio yollyın çok özledim duramıom die =(
az daha sabr ttlım gelıcek yvrunn .kocanlada kötü olma sonra daha kötü olursun cnm peki eşin bişiy yapıomu yanaşıomu morlın bozukya ilgilenıomu cnm senle
frendly bende umrnıye trfındayım cnm =)
avrupa yakasıda var
sonra başka şehırlerde var =)
casper cnm kalıbın dibine yağladıkdan sonra un dök mutlka rht çıkıo ozmn cnm
canıımm bende burdayım merak etme seennİyiakşamlar iyihaftasonları cnmm ohhh ne güzelll yrn çalışmıyonn ben yrnda çalışcammmm üffff((((
hadi gell artıkBen de çıkıyorum kızlar buarada hepinizi tanıdığıma da çok memnun oldum.. yrn gene burdayımm görüşürüzzz öpüldünüzzzz:79:
adacım test yaptım bebiş yok ama hala olmadım bakalım beklemedeyimmslm kızlar.....annemdeyimböcük duymasın...... :)))))
dayım ve yengem Ankara'dan annemin yanına gelmişler,ben de onların yanına geldim.....Akşama eve geçeceğim yarında bana gelecekler.....gidip eve biraz temizlik vs. yapıp sonra da akşamdan yapılabilecek yemeklerimi yaparım....
balcım annene çok geçmiş olsun...
caspercım hayırlısı bakalım geçmişin hepsini okumadım var mı yok mu bebiş en son sonuç ne oldu ?????
geçmişe bakayım biraz daha....
ayy adacım tarifler ver hamişler eve gidince yapsıntatlım hamişler var.....canınız çeker diye yazmak istemiyorum yoksa tarif veririm elbette :))))
günaydın hanımlar haftasonu kepenkleri ben kaldırım bari =)
bal garusu sen çalışıodun önceden kaç haftadır yoksun cmrtesileri göruom sorcam untuuom artık cmrtesi yk sana çalşmak heralde =) sneın adına sevındım ama kıskandım
ayy bencede ya tarif verek alak=) hamişlerde nasiplensin adacım =) yanı kendılerıne vev bebişşlerine cici cici mamalar yapıp yeısnler =)
günaydınn mblue
bal hiç çalışmadı dıye bılıyorum ben
yanı hamış olduğu için falan değil
günaydın casper
bugun ablama gtcemm
caspercım bencede salata tarifleri çoğuklukta olsa iyi olur =)ama her tarıfe açığız ya =)
bende bugun kek yapıcam =) haşhaşlı ve limonlu denıycem bakalım nasılolucak =) benım kalıp süper ya baton kalıp pişriıom ters çeviriom pıt düşüo =) ama iint edıp çıkmynlar içinde un en iyi çözum =)
günaydınn mblue
bal hiç çalışmadı dıye bılıyorum ben
yanı hamış olduğu için falan değil
günaydın casper
bugun ablama gtcemm
deme böcümm ya dimekki bne yanlış hatırlıom =) nese çlşmasın o hamiş zati =)
ohh ablana gidion ne güzl bgn klıma tkılcak kynvldemler bizde olcakmış hepbirlk
valla düşündüm şeyleri ypçam gene frklı bişiy ypmıcam =) mısfır umduunu değil buldunu yer demı ama =)
pizza ve kek yaparım yeter diodum da başka bişiy ypsam mı şimdi ynlrında bıde askerden yenı gelen msafirimiz var napsamki başka fikir verinsenize =)
Günaydın kızlarrr biraz geç oldu ama geldimmmm napıyonuz bakalımmm...
deme böcümm ya dimekki bne yanlış hatırlıom =) nese çlşmasın o hamiş zati =)
ohh ablana gidion ne güzl bgn klıma tkılcak kynvldemler bizde olcakmış hepbirlk
valla düşündüm şeyleri ypçam gene frklı bişiy ypmıcam =) mısfır umduunu değil buldunu yer demı ama =)
pizza ve kek yaparım yeter diodum da başka bişiy ypsam mı şimdi ynlrında bıde askerden yenı gelen msafirimiz var napsamki başka fikir verinsenize =)
amma pıntı ınsanlar var
çalışan aç kalıo adamın umrunda değil hazar
az kalmışşbugun bıtırırsın artık
hemde nasıl pintii
yemiom deyince casper kızım ben markete gidiom alıp geleyim dedi
ben yemicem dedim gitti aldı patron dedi yesene diye dedim yokk ben eşimle buluşcam zaten
hee inş canmm :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?