birsenim ne desen haklısın ama sabırlı ol..Allah onların acısını göstermesin..çabucak geçer zaman kavuşursunuz işllh..annenle dönmüyo anladığım kadarıyla yawrun..annen döndümü cnm??
YOK İŞTE ONUN İÇİN ÜZÜLÜYORUM ANNEMDE C.TESİ GECE DÖNÜCEK .İNŞ.BİLMİYORUM DA BEN Mİ ABARTIYORUM SANKİ GİTMİŞ BİRDAHA GÖRMİCEM SAÇMA SAÇMA DÜŞÜNCELER GELİYO AKLIMA yARABBİM KİMSEYE EVLAT ACISI GÖSTERMESİN HİÇ BİŞEYE BENZEMİYORRR
ayy ben kendimi bukdr helak ediceğime gelsin derdim...bak annen gelmemiş henüz iyice otur konuş kocanla duramıycak gibiysen annen getirsin cnm..ne hakları var seni bukdr üzmeye..ama güzel güzel konuş kimse yanlış anlamaz merak etme cnm...
bende silikon kek kalıbı kullanıyorum..okdr memnunum ki..çıkmazsa diye bi derdim olmuyo..%100 çıkıyo kızlar...
kızlar hepinize iyi akşamlar ve iyi haftasonları. P.tesi görüşmek üzere öpüyorum!
birsencım ya helak ettın kendını =( keşke sölesydın ukla gelio yollyın çok özledim duramıom die =(
az daha sabr ttlım gelıcek yvrunn .kocanlada kötü olma sonra daha kötü olursun cnm peki eşin bişiy yapıomu yanaşıomu morlın bozukya ilgilenıomu cnm senle
frendly bende umrnıye trfındayım cnm =)
avrupa yakasıda var
sonra başka şehırlerde var =)
casper cnm kalıbın dibine yağladıkdan sonra un dök mutlka rht çıkıo ozmn cnm
çıkıyorum geziyorum tabi tatlım yoksa kafayı yerim tabi onla değil kendi arkadaşımla .o hak ediyo bunu
allah seniiiArkadaşınla gezdikten sonra ne anladıkk:)))
Balım yok yok ok yaydan çıktı bi kere bişe demicem ama avunurum ben ama bunun yeri zamanı gelicek görücekler onlar bidaha durrrr çok az kaldı önümüz bayram
iyi akşmlar çıkan hatunlarr
frendyly =) yarın çalışnda var tek değilsin yani =) misal ben bcük bal bşka kınm vardıya =)
brsncım allah tez zmnda kavşrutrsun yavruna
bende kaçım ufak ufak kendınıze cici bkarız yarın burda olanlarla görüşmek üzre olmynlarlada zprtesi görüşmk üzere =)
bal
benım var ama kullanmaya korkuom
bıkez denedım koku bıle yaptı
korktum hemen cıkardım:18:
bal
çalışmıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?