Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Oooo yakınız sayılırr cnm :)))

Balım yok yok ok yaydan çıktı bi kere bişe demicem ama avunurum ben ama bunun yeri zamanı gelicek görücekler onlar bidaha durrrr çok az kaldı önümüz bayram

Neyse ben kaçar öpüyorum sizleri çok sağolun kızlarrr iyi tatillerrrrr

Balım yok yok ok yaydan çıktı bi kere bişe demicem ama avunurum ben ama bunun yeri zamanı gelicek görücekler onlar bidaha durrrr çok az kaldı önümüz bayram

CNM OLAYLARI başka yere taşıma şimdi hasret kaldığın için böyle düşünüyosun ama zorluyolarmı anlamadım..bileti bile alınmış neden bukdr diretiyolar???

iyi akşmlar çıkan hatunlarr

frendyly =) yarın çalışnda var tek değilsin yani =) misal ben bcük bal bşka kınm vardıya =)

brsncım allah tez zmnda kavşrutrsun yavruna
bende kaçım ufak ufak kendınıze cici bkarız yarın burda olanlarla görüşmek üzre olmynlarlada zprtesi görüşmk üzere =)

bal
benım var ama kullanmaya korkuom
bıkez denedım koku bıle yaptı
korktum hemen cıkardım:18:

bal
çalışmıo

çıkanlar ii akşamlar ii haftasonları...

ben yarın yokum mbluee...

patron çıksa takılcam peşine kuyruk gibi..demir attı çıkmıyo...anneme gidicemmm

slm kızlar.....annemdeyim böcük duymasın...... :)))))

dayım ve yengem Ankara'dan annemin yanına gelmişler,ben de onların yanına geldim.....Akşama eve geçeceğim yarında bana gelecekler.....gidip eve biraz temizlik vs. yapıp sonra da akşamdan yapılabilecek yemeklerimi yaparım....

balcım annene çok geçmiş olsun...
caspercım hayırlısı bakalım geçmişin hepsini okumadım var mı yok mu bebiş en son sonuç ne oldu ?????
geçmişe bakayım biraz daha....

adacım çok sağol cnm..
ohh misafirlere mamalar yaparsın sen şimdi...

böcük ilkte belki öyle yapmıştır..sorun olmuyo tekrar dene vazgeçemiyeceksin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…