aminnnnn işllhhhh....
sende işllh güzel haberler alırsın mübarek aylarda...
hangi ildesin bu arada??
hayırlı gelin böle olur :))
ben ctesi kek yaptım 1 dilim yedim..kalanı fırında unutmuşum..bayatlamışta..akşam puding yaptım döktüm ama cık beğenmedim...yazık oldu kekime ya..
ayy ne fesatsın sen :)))
bana bilezik alsa benimki kuzu çevirme yaparım ona :))
offfff bugünden patlicam artık hiç bişeyi sevmiyorum yavrum olmadan hiçbişeyin tadı yokkkk.
kızlar bişey yazmasanızda olur sadece içimden gelenleri yazıyorum eve gidip hüngür hüngür ağlamak istiyorum ben yavrum gelcek diye yanıp tutuşurken işler farklı oluyorrrrrr.açıp kaynanama ağzıma geleni saymak istiyorum kadın dicek noluyo yaaa ama düşüncelerim bunlar kendime hakim olmalıyım
kocamada dünden beri trip yapıyom canım öle yapmak istiyor herşeyden nefret ediyorummmmmm.Delirdim sonunda galibaa
şimdi yavrumu almaya gitmişler annem de kötü olmuş sesinden anladım ben konuşamadım boğazım düğümlendiiiii
ay cnm senın kocan hamaratmış benım kocam eziyet edıo bana mısaıfr gelce zaman =) mutfaktan hiç abartmıyorum 20-30kere seslenır mzıırdanır resmen ezıyet oluo =( senın kocişte sana yardım edıo amasne yorma kendını zaten bu yılda gezıver balım =)İŞLLH YAPARSIN CNM..tam yerine geldin burda herkes full çalışıyo bebeiş için..ben verim aldım darısı sizin başınıza olsun artık...
7 kişiden nolur bee :)) walla biz eşimle totomuzun üstüne oturmuyoz misafir gelince..oda çok marifetli sağolsun mutfakta beraber çalışırız börek bile yapar misafir için..masayı hazırlar..servis tabaklarını bana mutfağa taşır..mutfakta çok yardım eder Allah razı olsun..ama yinede yoruluyorumm şimdi dahada çok yorulurum eminim..
MBLUE
Cnm bi ara topiği okurken pasaportlar fln demişsinde sende acentada mı çalışıyosun benim gibi?
fRİENDLY HOŞGELDİN CNM
MBLUEEE KIZ ŞU ŞİŞTE KÖFTE Mİ NE YAZDIN YA AZ ANLATA BAKEM NASIN YAPIYON
kızlar valla ben bi kayınvalidemler ve annemleri çağırırım başkada gerek yok onlar çağırsınlar bakalım kim çağırcak
balım böyle durumlarda ya sütle ıslat yada nescafeyle ıslat keki güzel olur yumuşar.
Amin cnm sağol.. İstanbul anadolu yakası küçükyalıdayım cnm.. Siz ne taraflardasınız şehir dışı arkadaşımız varmı çok..
cok yazmadınız demı
mblue'cim arada yapar götürürüm bende
genelde börek yapıorum ama kayınpeder canım kek istiyo demişti geçenlerde inş kalıptan çıkarabilirim de götürürüm :))))
birsenim ne desen haklısın ama sabırlı ol..Allah onların acısını göstermesin..çabucak geçer zaman kavuşursunuz işllh..annenle dönmüyo anladığım kadarıyla yawrun..annen döndümü cnm??
YOK İŞTE ONUN İÇİN ÜZÜLÜYORUM ANNEMDE C.TESİ GECE DÖNÜCEK .İNŞ.BİLMİYORUM DA BEN Mİ ABARTIYORUM SANKİ GİTMİŞ BİRDAHA GÖRMİCEM SAÇMA SAÇMA DÜŞÜNCELER GELİYO AKLIMA yARABBİM KİMSEYE EVLAT ACISI GÖSTERMESİN HİÇ BİŞEYE BENZEMİYORRR
azcık yazdııkk
balım öle ama benım kocam hiç ben mutfkla uğraşmım istiyo alışması lazım ben mutfakta birsüür bişiyler hazırlıp ikram yapmayı sevıyorum =) alışması için uğraşıorum bakalım
birsencım kendıne boşuna ezıyet edıosun kocanıda üzüosun yapma böle söle ozmn daha geç değil yollyın duramıom de söle kocan göndeırn desın helk ettın kendını hep cnm eşinide üzüosun =(( huzurn olmuo böle de
inşllh en kısa zamanda gelir kayınvaldenler de cnm allah kolaylık versın
eşim üzülme yeter artık ne lur bişeler deyip duruyo benim bi kulağımdan giriyo öbüründen çıkıyo adama çatıyorum kızıyorum onuda üzüyorum ama napim oh olsun ona çok sinirliyim çokkkk akşamları hadi beraber dışarı çıkalım diyo ben kızgınımya kaç akşamdır arkadaşımla çıkıyoz oda bozuluyo az bile ona bunlarr.kendimide tanıyamaz oldum valla
kızlar hepinize iyi akşamlar ve iyi haftasonları. p.tesi görüşmek üzere öpüyorum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?