Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ben yapar yapmaz yarısını buzluğa atıyorum canımm
sonradan çıkarıyorum
hoş 2 senedir 3 4 kez anca yapmışımdır
eşim sevmio da

ayy ne fesatsın sen :)))

bana bilezik alsa benimki kuzu çevirme yaparım ona :))

yaa değilimm :))))

yok yok bi kek yeter canımm

yaa canım üzülme ama nolurr (((

ay cnm senın kocan hamaratmış benım kocam eziyet edıo bana mısaıfr gelce zaman =) mutfaktan hiç abartmıyorum 20-30kere seslenır mzıırdanır resmen ezıyet oluo =( senın kocişte sana yardım edıo amasne yorma kendını zaten bu yılda gezıver balım =)
MBLUE

Cnm bi ara topiği okurken pasaportlar fln demişsinde sende acentada mı çalışıyosun benim gibi?

cnm inşaat firmasında çlşıom yurt dışına işçi gönderıyorum taşeronda çlşıorum ben

fRİENDLY HOŞGELDİN CNM

MBLUEEE KIZ ŞU ŞİŞTE KÖFTE Mİ NE YAZDIN YA AZ ANLATA BAKEM NASIN YAPIYON

cnm valla normalde köfteyı yumurtasız yoğurup şekil verip yağlı kağıtla atıodum fırına bu sfer farklı yapçam =)
köfteyii yoğurucam şekil verip hafif kızartıcam kalın kalın küp patates kesip kızartıcam üzerinede domates sos dökup vericem fırına =)

kızlar valla ben bi kayınvalidemler ve annemleri çağırırım başkada gerek yok onlar çağırsınlar bakalım kim çağırcak

=) ben arkadşlarımıda çağırırım ama onun dışında pek birini çağırmam vakıt yok zaten =)

caspercım bencede çok ince bi davranış olur =) bende arada bişyiler ypıp göturmyı sevıorum

mblue'cim arada yapar götürürüm bende

genelde börek yapıorum ama kayınpeder canım kek istiyo demişti geçenlerde inş kalıptan çıkarabilirim de götürürüm :))))

birsenim ne desen haklısın ama sabırlı ol..Allah onların acısını göstermesin..çabucak geçer zaman kavuşursunuz işllh..annenle dönmüyo anladığım kadarıyla yawrun..annen döndümü cnm??

balım böyle durumlarda ya sütle ıslat yada nescafeyle ıslat keki güzel olur yumuşar.

ıslattım cnm banamısın demedi..bayat ya soğudum bikere kekten şimdi içim almıyo :))

Amin cnm sağol.. İstanbul anadolu yakası küçükyalıdayım cnm.. Siz ne taraflardasınız şehir dışı arkadaşımız varmı çok..

avr dayım cnm ben..çok yok sanırım şehir dışı...

cok yazmadınız demı

YOK YAZmadık rahat ol

mblue'cim arada yapar götürürüm bende

genelde börek yapıorum ama kayınpeder canım kek istiyo demişti geçenlerde inş kalıptan çıkarabilirim de götürürüm :))))

oo kaleyi fethetmeye gidiyosun...eferim gelinnnn...

mbluee kocam seninki gibi eziyet etse hayatta uğraşamam...
benimki zaman kalırsa salata çeşitlerini arttırır..aklına geleni yapar :))

birsencım ya helak ettın kendını =( keşke sölesydın ukla gelio yollyın çok özledim duramıom die =(
az daha sabr ttlım gelıcek yvrunn .kocanlada kötü olma sonra daha kötü olursun cnm peki eşin bişiy yapıomu yanaşıomu morlın bozukya ilgilenıomu cnm senle

frendly bende umrnıye trfındayım cnm =)

avrupa yakasıda var
sonra başka şehırlerde var =)

casper cnm kalıbın dibine yağladıkdan sonra un dök mutlka rht çıkıo ozmn cnm

eşim üzülme yeter artık ne lur bişeler deyip duruyo benim bi kulağımdan giriyo öbüründen çıkıyo adama çatıyorum kızıyorum onuda üzüyorum ama napim oh olsun ona çok sinirliyim çokkkk akşamları hadi beraber dışarı çıkalım diyo ben kızgınımya kaç akşamdır arkadaşımla çıkıyoz oda bozuluyo az bile ona bunlarr.kendimide tanıyamaz oldum valla

balım öle ama benım kocam hiç ben mutfkla uğraşmım istiyo alışması lazım ben mutfakta birsüür bişiyler hazırlıp ikram yapmayı sevıyorum =) alışması için uğraşıorum bakalım

birsencım kendıne boşuna ezıyet edıosun kocanıda üzüosun yapma böle söle ozmn daha geç değil yollyın duramıom de söle kocan göndeırn desın helk ettın kendını hep cnm eşinide üzüosun =(( huzurn olmuo böle de

inşllh en kısa zamanda gelir kayınvaldenler de cnm allah kolaylık versın

yok yok ben hiç bişe demicem artık kızımın uçak biletini almıştım babası gidecek bi daha onla 16 ağustos ta gelicek tarihe bak yaaa offf bu zaman geçmez vallahi

kızlar hepinize iyi akşamlar ve iyi haftasonları. p.tesi görüşmek üzere öpüyorum!

Cnm ya kendince tabi haklı olabilirsin ama kocan da baya üzülüyo baksana hep alttan almaya çalışıyo yazık sen de az yardımcı olmaya çalış beraberce atlatın bu zor günleri.Kapama kendini okdr cnm biraz çıkın gezin keyfiniz yerine gelsin..

çıkıyorum geziyorum tabi tatlım yoksa kafayı yerim tabi onla değil kendi arkadaşımla .o hak ediyo bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…