Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasıın

kızlarr kendinize cici bakınn
güzel bi hafta sonu geçirin inşş..
Ramazana da bomba gibi girelim inş..
öptüm sizii

ben gelene kadar bugün çalışanlar da gitmiş (((
neyse artık.....dayımlar geldi demiştim ya anneme,kuzenimi aldım bize getirdim sonra bekar kızkardeşim de geldi,oturduk geç saate kadar,sabah eşim işe gitti,ben de bahçede kahvaltı hazırladım,kahvaltıyı yaptık,gençler biz gidiyoruz dediler,çıktılar.....
ben kaldım evimle başbaşa.....temizlik yapayım dedim,sildim,süpürdüm,3 mak. çamaşır yıkadım,neyse rahatladım....
bahçemden foto ekleyem ben de size,geldiğinizde görürsünüz artık....Herkese,eğlenceli,hayırlı,sağlıklı bir hafta sonu olur umarım......

[url=http://goo.gl/mc9cY]
[/URL]

adacım bahçen çok hoş tatlım orda ne hoş sohbetler yapılır keyifli keyifli.birde bi mangal görüyom sanki ohhhhh keyifler süper bide ada kızın o güzel yemekleri oldumuydu deymeyin keyfinize Rabbim ağzınızın tadını bozmasın inş.

tanem kızzz uykun mu kaçtu tatlım uyu uyu bugünleri çok aricannnn(korkutmak gibi, olmasında)

Son düzenleme:
kızlarrrr bende öleeeee vakit geçiriyorum uzun uzun zamandır böle boş vakit geçirmemiştim.hep koşturmaca bi hayat.
eşim bu sabahın köründe pikniğe gitti izmite erkek arkadaşlarınla hersene giderler öle.bende sabah kalktım bu gece annem gelmişti oraya kahvaltıya gittim.babacım aldı beni.sonra geldim şimdi arkadaşımı bekliyom bişiler yapıcaz gelsin öle işte görşürüz kızlar

teşekkür ederim tanemim canım.........
evet birsencim bugünde annemler,dayımlar,evli kızkardeşim bana mangala geldiler....eşim birazdan mangalı yakacak ve keyif başlayacak :)))))

günaydın kızlar...
hepinize hayırlı ramazanlar...

adacım, ne güzel olmuşl bahçen, bayıldım vallaa..
tanemcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…