3 ay oldu bugünsatınalma ve personel sorumlusuyum özel bi şirkette..
annemle aynı şehirdeyiz ama evlerimiz biraz uzak yine de yetişiyo canım benim herşeyimi düşünüyo Allah razı olsun... çok sevinirim tarifi verebilirsen...
neden ağladın canım sen
cnm bunyedende öle alışık olmadın içinde öle = ) bende çok zorlandım ilk zamanlar ev iş yemek temizlik derken bide bolbol ütü var tabi ama zamanla oturuo herşeye alışılıo rahat ol =) çok yorma kendını gençliğimizin kıymetını bılelım =)HOŞBULDUM
börek poğaça sarma dolma falan yapıp dondurucuya atıcaz bu hafta sonu annemle hem bize sahurda kolaylık olur hem bi misafir gelicek olduğunda da işten gelince kolayca çıkarıp pişiririm diyorum daha doğrusu annem diyo ben pek anlamıyorum daha bu işlerdenüniversitede yaptık bişiler ama tabi şimdi farklı... hazırlayınca haber veririm mutlaka tabiii ilk günden yorgun hissediyorum kendimi bide sağ gözüm seğiriyo dün sabahtan beri o da yorgunluktan oluyomuş galiba bünyem henüz alışamadı evlilikle beraber iş e bide ev... olucak inşallah ama benim bünyem mi çok zayıf yoruluyorum çok :97:
ayy daha çok yenii..
Rabbim mutluluğunuzu bozmasıınn..
gazozlu poaça süper oluyoo gerçekten mutlaka denee..
canm benim evliliğe alışmam azcık uzun sürmüştü de
zor gelmişti sahur falan evimi özlediimm die sürekli ağlıodum
gece 3e on varmışş
davulcunun gümbürtüsüne bir uyandım korkudan titredim resmen
adam davulu çalmıo resmen dövüyodu yaa
benimde annem hep aklımda ne yapıyodur ne ediyodur gizli gizli ağlayıp duruyorum bende alışmakta zor tabi ama hayt böyle ne yapalım... hakkımızda hayırlısı merak ettim şu gazozlu poğaçayı ben ama:26:
allah seni bldiği gibi yapsın kız casper napsın adam ramazanın ilk günü uyku ssarhoşluğuda var üstünde ...1 haftaya alışırrrr
Kızlarrrr günaydınn hepinize hayırlı ramazanlar diliyorummm Allah bu sıcaklarda güç, kuvvet, sabır versin..AMİNNNN....
ben gizli falan deil baya baya ağlıodum canm
ayy zavallı eşim az çekmedi o halimii..
tarifi bulayım canmm eklerimm
ama önceden yapmıştım bak fotosunu koyayımm Eki Görüntüle 233020
Birsenim tabiki elime geçenipaylşıcam tarif olarak =)=) menulerıde paylşınya fikir alışveirşi olsun insna napcanı şaşırıo valla
ya bu gazozlu poğçayı bende merak ettım artık paylaşır biri tarifi heralde =)
bu arada bende size bi kek tarifi vereyim =) cmrtesi günü kayınvaldemlere yaptım herkes çok beğğendi =)
2 yumurta
1,5 su bardağı süt
yarım su brdağı sıvıyağ
1 bardaktan 1 parmak fazla şeker
3-4 damla limon ve limon kabuğu
3 yemek kaşığı haş haş
1 pkt vanılya
1 paket kabartma tozu
1 avuçta kvrulmuş fındık parçaladım buyuk buyuk =)
Vaaayy ellerine sağlık cnm çok güzel görünüyorlar oruçlu oruçlu gözüm doydu ama karnım doymadı :))) Tarifi nerde önceki sayfalarda sanırım ben bi bakinim barii:))) Hee bi de ben yaptığımda sert oluyo ta bitürlü tutturamıyom mayalı şeyleri ilk pişirdiğinde fena olmuyo ama daha sonra sertleşiyo bazıları yapıyor çok güzel soğusa bile yumuşacık oluyor bu da öylemiii???
evt canm soğusa bile yumuşacık oluoo..
ayy tarifi yok :))
netten bakınıom nerden aldıydım acep bilemedim :)))
Allah seniiiiBulursan haber ver muhakkak :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?