Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

neden ağladın canım sen

ayy daha çok yenii..
Rabbim mutluluğunuzu bozmasıınn..
gazozlu poaça süper oluyoo gerçekten mutlaka denee..

canm benim evliliğe alışmam azcık uzun sürmüştü de
zor gelmişti sahur falan evimi özlediimm die sürekli ağlıodum

günaydınn kızlarrrrrHAYIRLI RAMAZANLARRRR.Ne güzel bir şey bu ramazan insanın sıkıntısını bastırıp içinin huzurla dolduğu bir şey.Rabbim şükürler olsun.

Dün güzel bir gün geçirdim akşam 5 gibi çıktık arkadaşmla 22:30 da evdeydik bol bol alışveriş yaptık ciciler aldık .güzel bir gündü.sahurada çok güzel kalktım hiç zorlanmadım çok şükür.

meloşum doğumgünün kutlu olsun nice mutlu senelere
melikertan hoşgeldin aramızaaa
mbluee senden bol bol tarifler bekliyoz haa bende veririm zati severim öle yemek fln.
böcükkk sen zorlanmassın kaç gündür oruçlusun ya bide poğacanın tarifini verseneeee

cnm bunyedende öle alışık olmadın içinde öle = ) bende çok zorlandım ilk zamanlar ev iş yemek temizlik derken bide bolbol ütü var tabi ama zamanla oturuo herşeye alışılıo rahat ol =) çok yorma kendını gençliğimizin kıymetını bılelım =)

melodıcım geçmiş doğum gunun kutlu olsun cnmm. =) oh kociş süpriz ypmış sana ne güzel

tanemcım merk etme tatlım uykunun ağırlığı kalmaz bebş olunca =) zaten hep tetikte yatrsın o yuzden duyarsın rahat ol =)
vet akşama yazalım menulerı =) fikir alalım birbirimizden

benimde annem hep aklımda ne yapıyodur ne ediyodur gizli gizli ağlayıp duruyorum bende alışmakta zor tabi ama hayt böyle ne yapalım... hakkımızda hayırlısı merak ettim şu gazozlu poğaçayı ben ama:26:

gece 3e on varmışş
davulcunun gümbürtüsüne bir uyandım korkudan titredim resmen
adam davulu çalmıo resmen dövüyodu yaa

gece 3e on varmışş
davulcunun gümbürtüsüne bir uyandım korkudan titredim resmen
adam davulu çalmıo resmen dövüyodu yaa

allah seni bldiği gibi yapsın kız casper napsın adam ramazanın ilk günü uyku ssarhoşluğuda var üstünde ...1 haftaya alışırrrr

ben gizli falan deil baya baya ağlıodum canm
ayy zavallı eşim az çekmedi o halimii..
tarifi bulayım canmm eklerimm

ama önceden yapmıştım bak fotosunu koyayımm

Birsenim tabiki elime geçenipaylşıcam tarif olarak =)=) menulerıde paylşınya fikir alışveirşi olsun insna napcanı şaşırıo valla

ya bu gazozlu poğçayı bende merak ettım artık paylaşır biri tarifi heralde =)

bu arada bende size bi kek tarifi vereyim =) cmrtesi günü kayınvaldemlere yaptım herkes çok beğğendi =)

2 yumurta
1,5 su bardağı süt
yarım su brdağı sıvıyağ
1 bardaktan 1 parmak fazla şeker
3-4 damla limon ve limon kabuğu
3 yemek kaşığı haş haş
1 pkt vanılya
1 paket kabartma tozu
1 avuçta kvrulmuş fındık parçaladım buyuk buyuk =)

ben gizli falan deil baya baya ağlıodum canm
ayy zavallı eşim az çekmedi o halimii..
tarifi bulayım canmm eklerimm

ama önceden yapmıştım bak fotosunu koyayımm Eki Görüntüle 233020

Vaaayy ellerine sağlık cnm çok güzel görünüyorlar oruçlu oruçlu gözüm doydu ama karnım doymadı :))) Tarifi nerde önceki sayfalarda sanırım ben bi bakinim barii:))) Hee bi de ben yaptığımda sert oluyor ya bitürlü tutturamıyom mayalı şeyleri ilk pişirdiğimde fena olmuyo ama daha sonra sertleşiyo.. bazıları yapıyor çok güzel soğusa bile yumuşacık oluyor bu da öylemiii???

Son düzenleme:

ellerine sağlıık canmm güzel görünüoo tariff

evt canm soğusa bile yumuşacık oluoo..
ayy tarifi yok :))
netten bakınıom nerden aldıydım acep bilemedim :)))

Kullanılan Malzemeler:
1. Malzemeler:
2. 1 su bardağı oda ısısında sade gazoz
3. çamlıca marka vb.
4. yarım su bardağı su
5. 250 gr tereyağı oda ısısında
6. 30 gr yaş maya veya
7. 1 çorba kaşığı toz maya
8. 1 çorba kaşığı şeker
9. 1 tatlı kaşığı tuz
10. un
11. İçine: peynir maydanoz karışımı vb.
12. Üzerine:
13. yumurta sarısı
14. çörek otu vb.
15. ben nane ve kekik ekliyorum harika oluyor
Tarifin Hazırlanışı
1. Yapılışı:
2.
3. Yoğurma kabına gazoz,su, maya, şeker ve tuz eklenir karıştırılır. 2 su bardağı un ilave edilir elle yoğurulur. 250 gr oda ısısında tereyağı eklenir tekrar yoğurulur ve azar azar un ilavesi ile yumuşak bir hamur yapılır. yarım saat mayalanır. hamur 4 parçaya ayrılır her parça az unlu zeminde merdaneyle tatlı tabağından büyük açılır bıçakla veya hamur ruletiyle 8 üçgen parçaya kesilir. hazırlanan iç yerleştirilir sigara böreği gibi sarılır. yağlanmış tepsiye aralıklı dizilir. üzerine yumurta sarısı ve çörek otu serpilir 30 dakika mayalanır. önceden ısınmış 185 derecede pişirilir.
4.
5. not: Gazoz bardağa konmadan önce kendi şişesinde oda ısısında bekleyene kadar açılmamalı. gazozun gazının gitmemesi gerekiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…