- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
günaydın kızlar...
herkese hayırlı ramazanlar... benim evli olarak ilk ramazanım biraz zorlanıcam gibi geliyo ama bakalım hayırlısı ... akşam ben 6 da evde oluyorum iftar için hazırlık yapıcak vaktim bol bol oluyo... ezan okunduktan sonra yemek bulaşık çay kahve derken saat 23:00 olur zaten... sonra hazırlan yat 3:00 te tekrar kalk yine hazırla ye yat saat 04:30... sonra 06:30 da tekrar kalk hadi bakalım işeeeee :97: Allah hepimizin yardımcısı olsun dün gece sahurda havanın kokusu bile değişik geldi çok huzurluydu kocacımla ilk sahurumuzpratik tarifler öğrenmem lazım şimdi iftara da misafir almam gerekecek hımmm hımmmm inşallah altından kalkabilirm:97:
günaydın canmm benmm
günaydın canmm hayırlı ramazanlar olsun inş..günaydın kızlar...
hepinize hayırlı ramazanlar...
adacım, ne güzel olmuşl bahçen, bayıldım vallaa..
tanemcim
böcükümm hayırlı ramazanlar tatlım benimmgünaydın
hayırlı ramazanlar
ne harıka bıgünRabbim oruç tutanların yardımcısı olsun
tanem noldu tatlım yaa
ada harıka bahçe
senın mı yoksa ortak kullanım mı
günaydın kızlar...
herkese hayırlı ramazanlar... benim evli olarak ilk ramazanım biraz zorlanıcam gibi geliyo ama bakalım hayırlısı ... akşam ben 6 da evde oluyorum iftar için hazırlık yapıcak vaktim bol bol oluyo... ezan okunduktan sonra yemek bulaşık çay kahve derken saat 23:00 olur zaten... sonra hazırlan yat 3:00 te tekrar kalk yine hazırla ye yat saat 04:30... sonra 06:30 da tekrar kalk hadi bakalım işeeeee :97: Allah hepimizin yardımcısı olsun dün gece sahurda havanın kokusu bile değişik geldi çok huzurluydu kocacımla ilk sahurumuzpratik tarifler öğrenmem lazım şimdi iftara da misafir almam gerekecek hımmm hımmmm inşallah altından kalkabilirm:97:
h geldın
benım 2.ramazanım ılkınde bende cok zorlanmıştım
sen evde erken oluyorsun ne güzelbenım evde olmam 8 i gecıo
pratık bişiler bulursan bızede söle
h geldın
benım 2.ramazanım ılkınde bende cok zorlanmıştım
sen evde erken oluyorsun ne güzelbenım evde olmam 8 i gecıo
pratık bişiler bulursan bızede söle
Fıstıkım günaydın bişicik yok uykum düzenim bozuldu gene pofgünaydın
hayırlı ramazanlar
ne harıka bıgünRabbim oruç tutanların yardımcısı olsun
tanem noldu tatlım yaa
ada harıka bahçe
senın mı yoksa ortak kullanım mı
Fıstıkım günaydın bişicik yok uykum düzenim bozuldu gene pof
Lamem,Casperym, Balım günaydın tekrar fıstık hatunlar :))
Melikertan merhaba hoşgeldin :) Benimde ikinci ramazanım ilki güzeldi ama şimdi oruç tutamıyorum bebek beklediğim için
E keyifler nasıl fıstıklar ya ben pazartesi sabahlarını çook seviyorum demiştim değil mi daha öncede okul zamanıda böyleydi bide cumalara bayılıyorum :)))
Patikcik gözükmüyor neredeler ?
Deme kızadacım bahçen çok hoş tatlım orda ne hoş sohbetler yapılır keyifli keyifli.birde bi mangal görüyom sanki ohhhhh keyifler süper bide ada kızın o güzel yemekleri oldumuydu deymeyin keyfinize Rabbim ağzınızın tadını bozmasın inş.
tanem kızzz uykun mu kaçtu tatlım uyu uyu bugünleri çok aricannnn(korkutmak gibi, olmasında)
HOŞBULDUM
börek poğaça sarma dolma falan yapıp dondurucuya atıcaz bu hafta sonu annemle hem bize sahurda kolaylık olur hem bi misafir gelicek olduğunda da işten gelince kolayca çıkarıp pişiririm diyorum daha doğrusu annem diyo ben pek anlamıyorum daha bu işlerdenüniversitede yaptık bişiler ama tabi şimdi farklı... hazırlayınca haber veririm mutlaka tabiii ilk günden yorgun hissediyorum kendimi bide sağ gözüm seğiriyo dün sabahtan beri o da yorgunluktan oluyomuş galiba bünyem henüz alışamadı evlilikle beraber iş e bide ev... olucak inşallah ama benim bünyem mi çok zayıf yoruluyorum çok :97:
günaydınlar herkese rabbiimm herkese bereketli huzuurlu sağlıklı bir ramazan geçirmeyi naisp etsin inşallah
=( bende tutamıyorum 4 gun sonra bşlıycm inşllh ama gene oruçlu gibi durucam iş yerınden dolayı niyetliyken kolay oluyor yiyip içmemek ama oruçdeğilken helede reglken zor oluo =(
cnm hoşgeldinn aramıza =) benımde 2. ramazanım eşim sağlık sbplrınden dolayı oruç tutamıor ben tek tutum geçen yıl l=( 15 gun tutabildim rhtsızlanınca tutamamıştım klan 15 gunde regl ve ilçlar yuzunden tutamamıştım rabbim inşllh bu yıll tam tutmayı nasip eder aminn
evet derın dondurucudaki herşey hayat kurtarıo =) bende bugun yufka alıcam atıcam börkelerimi buzluğa
herkes akşama ne yemek yapacağını yassında birbirimize fikir olsun hanımlar =) her akşm ne pişircez die kafa yemeyek =)
benimde 2. ramazanıımm
ayy canm baya geç oluon evde yaa
bende 7 gibi oluyorum evdee
HOŞBULDUM
börek poğaça sarma dolma falan yapıp dondurucuya atıcaz bu hafta sonu annemle hem bize sahurda kolaylık olur hem bi misafir gelicek olduğunda da işten gelince kolayca çıkarıp pişiririm diyorum daha doğrusu annem diyo ben pek anlamıyorum daha bu işlerdenüniversitede yaptık bişiler ama tabi şimdi farklı... hazırlayınca haber veririm mutlaka tabiii ilk günden yorgun hissediyorum kendimi bide sağ gözüm seğiriyo dün sabahtan beri o da yorgunluktan oluyomuş galiba bünyem henüz alışamadı evlilikle beraber iş e bide ev... olucak inşallah ama benim bünyem mi çok zayıf yoruluyorum çok :97:
ayy o buzluklar olmasa hakkaten işimiz zorrHOŞBULDUM
nasılsınn canmm bebiş nasıllFıstıkım günaydın bişicik yok uykum düzenim bozuldu gene pof
Lamem,Casperym, Balım günaydın tekrar fıstık hatunlar :))
Melikertan merhaba hoşgeldin :) Benimde ikinci ramazanım ilki güzeldi ama şimdi oruç tutamıyorum bebek beklediğim için
E keyifler nasıl fıstıklar ya ben pazartesi sabahlarını çook seviyorum demiştim değil mi daha öncede okul zamanıda böyleydi bide cumalara bayılıyorum :)))
Patikcik gözükmüyor neredeler ?
ayy regliyken zor oluyo ya iş yerinde hele yesen yenmio içsen içilmiogünaydınlar herkese rabbiimm herkese bereketli huzuurlu sağlıklı bir ramazan geçirmeyi naisp etsin inşallah
=( bende tutamıyorum 4 gun sonra bşlıycm inşllh ama gene oruçlu gibi durucam iş yerınden dolayı niyetliyken kolay oluyor yiyip içmemek ama oruçdeğilken helede reglken zor oluo =(
cnm hoşgeldinn aramıza =) benımde 2. ramazanım eşim sağlık sbplrınden dolayı oruç tutamıor ben tek tutum geçen yıl l=( 15 gun tutabildim rhtsızlanınca tutamamıştım klan 15 gunde regl ve ilçlar yuzunden tutamamıştım rabbim inşllh bu yıll tam tutmayı nasip eder aminn
evet derın dondurucudaki herşey hayat kurtarıo =) bende bugun yufka alıcam atıcam börkelerimi buzluğa
herkes akşama ne yemek yapacağını yassında birbirimize fikir olsun hanımlar =) her akşm ne pişircez die kafa yemeyek =)
hoşbuldum
evet yazında bana da fikir olsunaranızda en tecrübesiz benim galiba çok zormuş böyle yaa anneciğimin kıymetini bi kez daha anladım
Geçmiş doğum günün kutlu olsun tatlım :)) Güzel bir hafta sonu ve inşallah güzel bir tatil olur :)günaydın kızlar! bugün son iş günüm yarın izne ayrılıyorum ayın 20 sine kadar yokum. pazar günü kv. gidiyoruz. oğluşumla ve eşimle denize gireriz bol bol.
cumartesi günü eşim bana mesaj göndermiş, sonra akşam oğluşu yatırdım, duşa girdim. eşim gelmiş. duştan çıktım eşim diyor aç mısın evet ama yemek yapamadım dedim. kahvaltı yapalım istersen dedi. dışardan bişeyler alsaydın dedim, pide yemiyorsun diye almadım dedi. tabi sinir oldum. biraz sonra kapı çaldı eşim pizza söylemiş. neyse yemekten sonra uzandım tv izliyorum bi baktım eşim pasta getiriyor. üzerimde gecelik pastamın mumlarını üfledim. eşime dedim çocuk olunca artık doğum gününü pijamalarla kutluyoruz.
sonra hediyemi getirdi çok güzel bir tulum almış. bu sene süpriz yapmayı becerdi sevgülü kocem.
dünde kipaya gittik. kendime bikini aldım. üst 44 alt 40 ama üst ancak toparladı. oğluşa da çıtçıtlı bodylerden aldık. gece mamasını da orda bulabildim. baya dolaştık yemek yedik. dönüşte sitede dondurma yedik. benimki yine dondurma yemek için mızıldandı. tam yalatırken eliyle tutup ağzına sokuverdi. her yeri dondurma tabi. zor bitirdim.
sonra tanşaşta dolaştık. paşam marketlerde kaka yapmayı uygun gördü.
evimi bok götürüyor ama bu hafta temizlikle uğraşıp, haftasonu gidiyoruz.
evt bıde trafık olursa yandım
ctesı saat 9 u gecıyordu açtığım
karşıya gıttım ne trafıktı öle
3 saatım yolda gectıbaktım gec oluyo derım patrona erken cıkarım
ne kadarlık evlısın cnm
ne iş ıle meşgulsun
anneler bı başka hemen yardıma koşarlarannen yakınsa ne güzel benım annem cok uzaklarda cokta yalnızım
bayatlamaan poğaça tarıfı gazozlu poğaçayı tavsıye ederım sana
bulursamda lınk verım tatlım
İyiyiz tatlış sende iyisinayy o buzluklar olmasa hakkaten işimiz zorr
alışırsın canm ama çok da yorma kendinii
nasılsınn canmm bebiş nasıll
ayy regliyken zor oluyo ya iş yerinde hele yesen yenmio içsen içilmio((
akşam üzeri yazalım menüleri :))))
ahh ahh ben geçen ramazan sahurda az mı ağladım
ayy o buzluklar olmasa hakkaten işimiz zorr
alışırsın canm ama çok da yorma kendinii
nasılsınn canmm bebiş nasıll
ayy regliyken zor oluyo ya iş yerinde hele yesen yenmio içsen içilmio((
akşam üzeri yazalım menüleri :))))
ahh ahh ben geçen ramazan sahurda az mı ağladım
canım söylersin patrona ramazanda 1 saat erken yollasın oruçluyken trafik hiç çekilmezzevt bıde trafık olursa yandım
ctesı saat 9 u gecıyordu açtığım
karşıya gıttım ne trafıktı öle
3 saatım yolda gectıbaktım gec oluyo derım patrona erken cıkarım
ne kadarlık evlısın cnm
ne iş ıle meşgulsun
anneler bı başka hemen yardıma koşarlarannen yakınsa ne güzel benım annem cok uzaklarda cokta yalnızım
bayatlamaan poğaça tarıfı gazozlu poğaçayı tavsıye ederım sana
bulursamda lınk verım tatlım
günaydın kızlar! bugün son iş günüm yarın izne ayrılıyorum ayın 20 sine kadar yokum. pazar günü kv. gidiyoruz. oğluşumla ve eşimle denize gireriz bol bol.
cumartesi günü eşim bana mesaj göndermiş, sonra akşam oğluşu yatırdım, duşa girdim. eşim gelmiş. duştan çıktım eşim diyor aç mısın evet ama yemek yapamadım dedim. kahvaltı yapalım istersen dedi. dışardan bişeyler alsaydın dedim, pide yemiyorsun diye almadım dedi. tabi sinir oldum. biraz sonra kapı çaldı eşim pizza söylemiş. neyse yemekten sonra uzandım tv izliyorum bi baktım eşim pasta getiriyor. üzerimde gecelik pastamın mumlarını üfledim. eşime dedim çocuk olunca artık doğum gününü pijamalarla kutluyoruz.
sonra hediyemi getirdi çok güzel bir tulum almış. bu sene süpriz yapmayı becerdi sevgülü kocem.
dünde kipaya gittik. kendime bikini aldım. üst 44 alt 40 ama üst ancak toparladı. oğluşa da çıtçıtlı bodylerden aldık. gece mamasını da orda bulabildim. baya dolaştık yemek yedik. dönüşte sitede dondurma yedik. benimki yine dondurma yemek için mızıldandı. tam yalatırken eliyle tutup ağzına sokuverdi. her yeri dondurma tabi. zor bitirdim.
sonra tanşaşta dolaştık. paşam marketlerde kaka yapmayı uygun gördü.
evimi bok götürüyor ama bu hafta temizlikle uğraşıp, haftasonu gidiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?