Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

benim paylaşamadığım bişi yokta canım o biraz kıskanıyo galiba oğlunu çözemedim... çoook uzun mevzu benim ki vaktin olursa konumu okursun olur mu bide dua edin bana çok yoruldum bunlardan artık

bence eşine ikide bir kakma bu olayı anneme şöle et böle et diye..sürekli hatırlatma..zamana bırak derim..ama gitme konusunda da taviz sakın verme..yani onun iradesine bırakma olayı..gidiceğiz tabiki gibi davran..hee gelmiycem dersede üsteleme sen bilirsin sen gelmessen gelme ama ben gidicem o benim annem dersin olayı uzatmadan....eminimki gelicektir....

şimdi konuştum eşimle diyo ki benim aklıma bi fikir geldi bi akşam annemlere gidelim iftara bi akşam kendi evimizde yiyelim hangi anneme dedim bi senin annene bi benimkine dedi anlamıyorum ben bu erkek milletini arkadaş saati saatine uymuyo ama üstüne gitmeden oluruna bırakmak en iyisi galiba eşim iyi kalpli biri çünkü sonunda kendisi çark ediyo ama ben o zamana kadar sabır sabır diye patlıyorum o ayrı

aman kızlar boşverin Allah sağlık versinde gerisi boş ben ne diye keyfinizi kaçırıyorum ki yahu... kusuruma bakmayın teşekkür ederim yorumlarınız için

Son düzenleme:

:))
olabilir canm
hem aranız biraz düzelir belki hem sana da zorluk olmas..

benim evim kayınvalidemlere yakın ama haftada bi gitme taraftarıyım ben

:))
olabilir canm
hem aranız biraz düzelir belki hem sana da zorluk olmas..

benim evim kayınvalidemlere yakın ama haftada bi gitme taraftarıyım ben

aslında diyorum ya canım hiç göresim yok sıfatını ama annesi eşimin ee benim anneme yapılmasını istemediğim bişeyi yapmayayım bende ona diyorum eşim için huzurumuz bozulmasın artık bu konular için diye allah sabrını verir inşallah... hem annem yanlız benim aklım hep ondaydı iyi olucak böyle ona da gitmiş olucam iki günde bir o yüzden daha çok aslında...

aynen öyle canmm
kendi çıkarın için sabret

sorma kendımı temızlığe adadım bu aralar

ooo maşallah kaynana kaynana değil yardımcı çalışan
iş bırakmamış sana
ayrıca bence cumadan falan yap temızlığı hemen kırlenmesın

bende geldm işler pek yoğun fazla uğrayamam herhalde offff tamada ramazana denk geldi yoğunlukkkkk

patiğim gelmiş gitmiş canım yaaa özledik hoş sohbetiniiiii

balımmm bebişe dikkat et tutmazsan daha iyi olur tatlım bebiş aç kalmasın sonra telafi edrsin cnm.

birciği bende merak ediyom cnm yaaa napıyo ne oldu acaba ...Rabbim feraha erdşirsin tüm darda olanlarıııı

nevgülümmm kız sen kacsan o kovalasaydı fındıklıkta ne sarar heeeee
mblueeee tatlım ne iyi kayganan var bak dua et kız şanslısın benimkide yağpar da ben kızgınım bu aralar onaaa

halıcıyı aradım bugun vercem ctesı alabılırmışım
çok geç ama napım o zamana kadsar bende diğer işlerı yavaş yavaş ederım artık
3 yorgan ve 2 battanıyem var onlarıda vermek ıstıym ama yorganlara 30 tl battanıyelere 20 tl ıstedıler çok geldı
bızım orda kuru temızleme var hem tanıyoruz adam parça başı 5 tl yapmıştı devam edıyor sanırım oraya verım dıyorum
eşimin damatlığını falan oraya vermıştık
güzeldı
zaten sohbetımıızde var

aşçı garu 1 aylık ücretsız ızne cıktı
bende akşamları 6 da cıkcam
patrona dıom 6:30 da cıkam mı
önce yok dıo sonrada sıralıo
masa kurcan yemek etcen doğru doğru sen erken cık bugün iyi değil cnm patronumeve gtcem dıyordu bırazdan gıder

soframız başlamış izlim bari:))

akşama mercimek çorbam,imam bayıldım ve pirinç pilavım var bide salata patlatırım yitee bide olmazsa olmaz pide fırın dibimizde bereketde sıcak sıcak alırıkk haa bide vişne kompostom var:))

bizde 7 de çıkçaz böcük..yarım saat erken yane :))

akşam güllaç yaptım ama ayarı gene tutturamadım süt az gelmiş (

ohhh daha ne olsun Allah bereket versin tatlım.Afiyet şeker olsun..

böcükkkk iyi kız 6 da çıkarsan ne güzel olur hazırlığınıda yaparsın.

Ben 6 da çıkıyom 10 geçe bilemedin 20 geçe evdeyim benimde yetişir hayli hayli ohhh ne güzel çok şükürrrr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…