ya evet maşşlhh allahnazrdan saklasın çağrınca gelio yrdım edıo .sağolsun bende şaşırdım eve gelince =)
resmen şok ldum ütüler falan yapılmış görunce =)
melıke cnm bnce okdr uzak klma arada hep mesafeler olsun ama bence ramazan için çğır söle nolucakki ucunda ölumyokya gelemeyız derse sende ona göre davrnıverırsın cnm nolcak.
sneın kayınvaldenele paylaşamadın şey nedır cnm sıkıntı buyuk mu
doğru söylüyosun ablacım ben de bunu istiyorum da eşimi uzaklaştırdı annemden şimdi eşimde gitmek istemiyo anneme bunu hatırladıkça bi kaşık suda boğasım geliyo kadını... ki eşimle annemin arası okadar iyiydi ki ben dinlerdim onlar sohbet ederdi... onu da kıskandı herhalde bilemiyorum... hiç aklımdan çıkmıyo bu ve bildiğin diğer konular hatırladıkça daha bi uzaklaşıyorum elimde değil...
şimdi konuştum eşimle diyo ki benim aklıma bi fikir geldi bi akşam annemlere gidelim iftara bi akşam kendi evimizde yiyelim hangi anneme dedim bi senin annene bi benimkine dedianlamıyorum ben bu erkek milletini arkadaş saati saatine uymuyo ama üstüne gitmeden oluruna bırakmak en iyisi galiba eşim iyi kalpli biri çünkü sonunda kendisi çark ediyo ama ben o zamana kadar sabır sabır diye patlıyorum o ayrı
:))
olabilir canm
hem aranız biraz düzelir belki hem sana da zorluk olmas..
benim evim kayınvalidemlere yakın ama haftada bi gitme taraftarıyım ben
aslında diyorum ya canım hiç göresim yok sıfatını ama annesi eşimin ee benim anneme yapılmasını istemediğim bişeyi yapmayayım bende ona diyorum eşim için huzurumuz bozulmasın artık bu konular için diye allah sabrını verir inşallah... hem annem yanlız benim aklım hep ondaydı iyi olucak böyle ona da gitmiş olucam iki günde bir o yüzden daha çok aslında...
kırmızı patik evet cnm takıldı su olayını şimdilik fransız balkona damcanaya alıyoruz.sonra pimaş takılacak bakalım buyuk rahatlık oldu evımız serin güzel oldu valla =) butun heryer serınlıo benım=) ytk odamızada gelıo ferahlığı çokşükr çözüldü cnm.
balım sen doktora danıştınmı oruç tutacağını ? bnece bi danış doktor arakadaşıma tutma demiş bebeğin çok sususz kalıo demiş bolbol su iç demiş.
böcüğüm maş. boyna kaldırıon evı hee hamarat hatunsun vesselam =)
ben cmrtesigünü acil çıktım =) muhsebedeki abi çık deyınc koşa koşa eve gittim kayınvldemler gelmiş gittiğimde yemk yapmılar yıyolarmış =)
baktım kocişin gömlkler ütülenmiş mis gibim siyahlar ve ararenkli çamaşırlar yıkanmışş asılmış =)
sonra klıma tkılınca heryerı sildik kayınvldemle mis gibi oldu valla sona kızım sen yoruldun dedi bi duşunu al rhtla dedi iştn geldin zaten yorugnun flan =) hemn girdim duş aldım sçlrımı ıslamadan =) sonra çıkınca pizza ve kek yaptım oturudk yedık =) kyıınvldem mutfamıda toplmş tepsileirmi falan yıkamış öle bi rahatladımyanı =) çrşmba gunu bnde bı evı temizlemeyi düşnüom pzr gunu mısafr çğırdım gelirlerse oruçlu oruçlu temızlık yapamam ben =) çrşmba yada perşmbe yaaprım tmmdır.bnmm uykum var şimdi yaaa
bal kız oruçmu tutuyon sen senin su içmen lazım bebişi beslemen lazım canım aç bırakma yeğenimii şamar gelir yoksaa
soframız başlamış izlim bari:))
akşama mercimek çorbam,imam bayıldım ve pirinç pilavım var bide salata patlatırım yitee bide olmazsa olmaz pide fırın dibimizde bereketde sıcak sıcak alırıkk haa bide vişne kompostom var:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?