site çok yavaş bende...
saol organik inşallah cnm...
casper altına pamuklu bişi koy cnm..ince minder falan...
biriciğin morali bozuk die gelemiyor sanırım...
çok üzüldüm durumuna,şu mübarek günlerde allah yardımcıları olur inşallah...
maşallah ne kadar yenisin :)
Mutluluğunuz daim olsun inşallah..
sorma ben bile şaşırıyorum kendime...1 ay boyunca dinlenicem ama...sadece evle ilgilencem çalışmanın dışında...
midem hiç iyi değil son zamanlarda daha da zayıfladım :S sebze ağırlıklı yiyemedim evdi işti derken ondan sanırım...ağır şeleri de yiyemedim doru dürüst azıcık yiyip kalktım hep :S
bu akşam semizotu pişiricem,bozulmadılarsa inş.
iyi diyon tabe bende olsam naz ederimcinsiyet ne zmn belli olcak mış ?
casper yie yaptın mı test ? geldi mi seninki..
Klima süper valla.benim yatak odamda var yatmadan açıyoruz oda buz gibi oluyor oohhhh.lakin kızlar köy bambaşka.hafta sonu köydeydik eşimle.fındıkların altındaki otu biçmeye gittik.iş yorucuydu evet ama hava öyle güzeldiki.mis gibi rüzgar esiyodu serin serin ohhh büdüşümde miss gibi uyudu orda..söylemesi ayıptır bir haftadır reglim.benim koca çok fakir kaldıfındıklığın içinde oturduk dinlenmek için bide orası ıssız kimse yoktu hemen saldırıya geçti.dedim ula kendine gel bu kadar sabrettin 2 gün daha sabret.anlayacağınız saldırıya uğradım ama hasar yok.
kırmızı patik evet cnm takıldı su olayını şimdilik fransız balkona damcanaya alıyoruz.sonra pimaş takılacak bakalım buyuk rahatlık oldu evımız serin güzel oldu valla =) butun heryer serınlıo benım=) ytk odamızada gelıo ferahlığı çokşükr çözüldü cnm.
balım sen doktora danıştınmı oruç tutacağını ? bnece bi danış doktor arakadaşıma tutma demiş bebeğin çok sususz kalıo demiş bolbol su iç demiş.
böcüğüm maş. boyna kaldırıon evı hee hamarat hatunsun vesselam =)
ben cmrtesigünü acil çıktım =) muhsebedeki abi çık deyınc koşa koşa eve gittim kayınvldemler gelmiş gittiğimde yemk yapmılar yıyolarmış =)
baktım kocişin gömlkler ütülenmiş mis gibim siyahlar ve ararenkli çamaşırlar yıkanmışş asılmış =)
sonra klıma tkılınca heryerı sildik kayınvldemle mis gibi oldu valla sona kızım sen yoruldun dedi bi duşunu al rhtla dedi iştn geldin zaten yorugnun flan =) hemn girdim duş aldım sçlrımı ıslamadan =) sonra çıkınca pizza ve kek yaptım oturudk yedık =) kyıınvldem mutfamıda toplmş tepsileirmi falan yıkamış öle bi rahatladımyanı =) çrşmba gunu bnde bı evı temizlemeyi düşnüom pzr gunu mısafr çğırdım gelirlerse oruçlu oruçlu temızlık yapamam ben =) çrşmba yada perşmbe yaaprım tmmdır.bnmm uykum var şimdi yaaa
CANIM MAŞALLAH NE TATLI KAYINVALİDEN VAR YAAkırmızı patik evet cnm takıldı su olayını şimdilik fransız balkona damcanaya alıyoruz.sonra pimaş takılacak bakalım buyuk rahatlık oldu evımız serin güzel oldu valla =) butun heryer serınlıo benım=) ytk odamızada gelıo ferahlığı çokşükr çözüldü cnm.
balım sen doktora danıştınmı oruç tutacağını ? bnece bi danış doktor arakadaşıma tutma demiş bebeğin çok sususz kalıo demiş bolbol su iç demiş.
böcüğüm maş. boyna kaldırıon evı hee hamarat hatunsun vesselam =)
ben cmrtesigünü acil çıktım =) muhsebedeki abi çık deyınc koşa koşa eve gittim kayınvldemler gelmiş gittiğimde yemk yapmılar yıyolarmış =)
baktım kocişin gömlkler ütülenmiş mis gibim siyahlar ve ararenkli çamaşırlar yıkanmışş asılmış =)
sonra klıma tkılınca heryerı sildik kayınvldemle mis gibi oldu valla sona kızım sen yoruldun dedi bi duşunu al rhtla dedi iştn geldin zaten yorugnun flan =) hemn girdim duş aldım sçlrımı ıslamadan =) sonra çıkınca pizza ve kek yaptım oturudk yedık =) kyıınvldem mutfamıda toplmş tepsileirmi falan yıkamış öle bi rahatladımyanı =) çrşmba gunu bnde bı evı temizlemeyi düşnüom pzr gunu mısafr çğırdım gelirlerse oruçlu oruçlu temızlık yapamam ben =) çrşmba yada perşmbe yaaprım tmmdır.bnmm uykum var şimdi yaaa
patiğim bende akşam ilk defa börülce yaptım..bende ağırlık vercem artık sebzeye
eşim yemesse yemesin napıyım..dün bana banya,taze fasulye ve bezelye almış sağolsun..
Cinsiyetimize 12 gün var cnm nasipse öğrenmeye...
Nevgül şabanın bi filmi vardı :)) aklıma gelirse yazcam
sizin gibi çayırda bayırda bişiler ediyodu..neyse hasarsız atlatmışsın :))
bende c.tesi kayınvalidemle kaldımm
akşam yemeği hazırdı gittiğimizde :))
pazar günü de kızartma kokularını duyunca uyandım
Müjde arla çevirdiği kibar feyzo filminimi diyosun.yok anam onlar aşmış kendilerini.biz daha masumduk.
onların ilkti ama olur okdrP senin eşin bile baksana kaç sene olmuş böle yapmış..ilk olsa aynı sizinde öle olurdu [/Q
KESİİİNNNNNN
ya bizde iyiydik kusurlarımız vardı karşılıklı ama idare ediyoduk bi şekilde sabrediyodum ama artık tahammülüm yok suratını görmeye en çok kırıldığım şeyde eşimi annemden soğutmaya çalışması... şimdi annem bizi yemeğe çağırmak istiyo iftara eşimin anne babası biz benim ablamlar nasıl söylicem bilmiyorum biraraya gelmek istemiyorum pek ama böyle gitsinde istemiyorum bide eğer iftar davetini kabul etmezseee işte o zaman onunla tüm bağlantımı koparırım ve asla yüzüne bakmam ayrıca da onların hiç bir akrabasına da gitmem stres sıkıntı hep işte böyle
üzülme canm yaa umarım düzelir sorunlar..
daha çok yenisiniz zatenn
kabul eder ya o kadar da değildir dimi
inşallah yapmaz o kadarını inşallah belli de olmaz canım ya gelirse de ya surat ya hasta numarası bilmiyorum hakkımızda hayırlısı :97:
melikecim şimdi bu dediğin şeyler olmadan düşünüpte sinirlendirme üzme kendini.belki düşündüğün şeyler hiç olmayacak.haa olursada ozaman üzersin kendini.şimdi yorma kafanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?