Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

biriciğin morali bozuk die gelemiyor sanırım...

çok üzüldüm durumuna,şu mübarek günlerde Allah yardımcıları olur inşallah...

patiğim bende akşam ilk defa börülce yaptım..bende ağırlık vercem artık sebzeye
eşim yemesse yemesin napıyım..dün bana banya,taze fasulye ve bezelye almış sağolsun..

cinsiyetimize 12 gün var cnm nasipse öğrenmeye...

nevgül şabanın bi filmi vardı :)) aklıma gelirse yazcam
sizin gibi çayırda bayırda bişiler ediyodu..neyse hasarsız atlatmışsın :))

brck i bende merak ediyorum çok..işllh çıkar yol bulunmuştur..ayrıca ananesi yoğun bakımdaydı umarım oda iyileşmiştir...

kırmızı patik evet cnm takıldı su olayını şimdilik fransız balkona damcanaya alıyoruz.sonra pimaş takılacak bakalım buyuk rahatlık oldu evımız serin güzel oldu valla =) butun heryer serınlıo benım=) ytk odamızada gelıo ferahlığı çokşükr çözüldü cnm.

balım sen doktora danıştınmı oruç tutacağını ? bnece bi danış doktor arakadaşıma tutma demiş bebeğin çok sususz kalıo demiş bolbol su iç demiş.

böcüğüm maş. boyna kaldırıon evı hee hamarat hatunsun vesselam =)

ben cmrtesigünü acil çıktım =) muhsebedeki abi çık deyınc koşa koşa eve gittim kayınvldemler gelmiş gittiğimde yemk yapmılar yıyolarmış =)

baktım kocişin gömlkler ütülenmiş mis gibim siyahlar ve ararenkli çamaşırlar yıkanmışş asılmış =)
sonra klıma tkılınca heryerı sildik kayınvldemle mis gibi oldu valla sona kızım sen yoruldun dedi bi duşunu al rhtla dedi iştn geldin zaten yorugnun flan =) hemn girdim duş aldım sçlrımı ıslamadan =) sonra çıkınca pizza ve kek yaptım oturudk yedık =) kyıınvldem mutfamıda toplmş tepsileirmi falan yıkamış öle bi rahatladımyanı =) çrşmba gunu bnde bı evı temizlemeyi düşnüom pzr gunu mısafr çğırdım gelirlerse oruçlu oruçlu temızlık yapamam ben =) çrşmba yada perşmbe yaaprım tmmdır.bnmm uykum var şimdi yaaa

ne güzel olmuş canm yaa tebrikler kaynanaya
uykum vardı gitti de yemek saati geldi ya midemde hafif kıpırtılar var

CANIM MAŞALLAH NE TATLI KAYINVALİDEN VAR YAA KEŞKE BENİM KİDE BÖYLE OLSA:97: BENİMDE HEM UYKUM VAR HEM GÖZLERİM KARARIYO HEMDE SAĞ GÖZÜM SEĞİRİYO AKŞAMA KADAR ALLAH KERİM

Son düzenleme:
mbluee...son gittiğimde sormuştum cnm..daha ufak sana bırakıyorum demişti..ama bana kalırsa tutma demişti..bakalım cnm zorlamıyorum kendimi zaten deneme yapıyorum bugünlük...

kaynanada mşllh cnm..

bende c.tesi kayınvalidemle kaldımm
akşam yemeği hazırdı gittiğimizde :))
pazar günü de kızartma kokularını duyunca uyandım

Müjde arla çevirdiği kibar feyzo filminimi diyosun.yok anam onlar aşmış kendilerini.biz daha masumduk.

bende c.tesi kayınvalidemle kaldımm
akşam yemeği hazırdı gittiğimizde :))
pazar günü de kızartma kokularını duyunca uyandım

ya bizde iyiydik kusurlarımız vardı karşılıklı ama idare ediyoduk bi şekilde sabrediyodum ama artık tahammülüm yok suratını görmeye en çok kırıldığım şeyde eşimi annemden soğutmaya çalışması... şimdi annem bizi yemeğe çağırmak istiyo iftara eşimin anne babası biz benim ablamlar nasıl söylicem bilmiyorum biraraya gelmek istemiyorum pek ama böyle gitsinde istemiyorum bide eğer iftar davetini kabul etmezseee işte o zaman onunla tüm bağlantımı koparırım ve asla yüzüne bakmam ayrıca da onların hiç bir akrabasına da gitmem stres sıkıntı hep işte böyle

üzülme canm yaa umarım düzelir sorunlar..
daha çok yenisiniz zatenn
kabul eder ya o kadar da değildir dimi

ya evet maşşlhh allahnazrdan saklasın çağrınca gelio yrdım edıo .sağolsun bende şaşırdım eve gelince =)
resmen şok ldum ütüler falan yapılmış görunce =)

melıke cnm bnce okdr uzak klma arada hep mesafeler olsun ama bence ramazan için çğır söle nolucakki ucunda ölumyokya gelemeyız derse sende ona göre davrnıverırsın cnm nolcak.
sneın kayınvaldenele paylaşamadın şey nedır cnm sıkıntı buyuk mu

inşallah yapmaz o kadarını inşallah belli de olmaz canım ya gelirse de ya surat ya hasta numarası bilmiyorum hakkımızda hayırlısı :97:

melikecim şimdi bu dediğin şeyler olmadan düşünüpte sinirlendirme üzme kendini.belki düşündüğün şeyler hiç olmayacak.haa olursada ozaman üzersin kendini.şimdi yorma kafanı.

melikecim şimdi bu dediğin şeyler olmadan düşünüpte sinirlendirme üzme kendini.belki düşündüğün şeyler hiç olmayacak.haa olursada ozaman üzersin kendini.şimdi yorma kafanı.

doğru söylüyosun ablacım ben de bunu istiyorum da eşimi uzaklaştırdı annemden şimdi eşimde gitmek istemiyo anneme bunu hatırladıkça bi kaşık suda boğasım geliyo kadını... ki eşimle annemin arası okadar iyiydi ki ben dinlerdim onlar sohbet ederdi... onu da kıskandı herhalde bilemiyorum... hiç aklımdan çıkmıyo bu ve bildiğin diğer konular hatırladıkça daha bi uzaklaşıyorum elimde değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…