o kadar yığılı çamaşırım var ki nasıl biticek onlar pofff...ev acayip toz oluyor..14. kattan 3. kata geçince tabi yere yakınlaştık toz komple evde ...
akşam güneşi alıyor komple o yüzden her yeri açıyorum sıcaktan ...güçen sildim misafir gelcek die geceden ..ertesi gün döndüm toz olmuş ,sanki hiç silmemişim...
sanırım klima alıcaz böle başa çıkılmaz ki...çarpar die istemedim ama ,yan odaya takıcam oturma odasına oradan gelicek soğuk..sanırım öle çarpmaz..hem o yan oda yatak odası yatarken kaaptırız buz gibi uyuruz
MBLUE çözdünmü cnm sen klima işini ? bizim sitede takmışlar sorun yok sanırım...
hoşgeldinn organiikk
hayırlı ramazanlar canım benmm
Hoşgeldin şeker.valla patikim öyle.maymunamı dönecem güzelmi olacam bende merak ediyorum.ama o renk çok hoşuma gittiği için böyle bir risk alacam valla.
maşallah ne kadar yenisin :)24 yaşındayım 3 aylık evliyim canım
yawru kuş seni unutmak ne mümkün...geçmiş olsun yazcektim..midene dokunmuş yımırta sanırım..uyyy kesiliyim ben saaa :)) dikkat et cnm yediklerine..
bu aralar çokta yoruldun..iyi dayanıyosun wallahi o bünyeyle..Rabbim güç kuvvet versin...
aha senide unutmadım aşkolsun cnm......idare edin ama hamişim :))
eşimede böle diyom kızınca..benim karnım burnumda yapamam diyom :))
hoşbuldummm cnmmm :))
acayip uykum var yaww 3,20 geçe kalktım 4,10 geçe yattık uyuyana kadarda yarım saat geçti sabah zor uyandım
malesefff
maşallah ne kadar yenisin :)
Mutluluğunuz daim olsun inşallah..
sorma ben bile şaşırıyorum kendime...1 ay boyunca dinlenicem ama...sadece evle ilgilencem çalışmanın dışında...
midem hiç iyi değil son zamanlarda daha da zayıfladım :S sebze ağırlıklı yiyemedim evdi işti derken ondan sanırım...ağır şeleri de yiyemedim doru dürüst azıcık yiyip kalktım hep :S
bu akşam semizotu pişiricem,bozulmadılarsa inş.
iyi diyon tabe bende olsam naz ederimcinsiyet ne zmn belli olcak mış ?
casper yie yaptın mı test ? geldi mi seninki..
hoşbuldum cnmm geçmiş olsun bu arada, tarçın bakır güzel bi renk görümcemde boyamışdı, ama tek kötü yanı çabuk akması.bildiğim kadarıyla sen açık tenlisin sana yakışır:))
Klima süper valla.benim yatak odamda var yatmadan açıyoruz oda buz gibi oluyor oohhhh.lakin kızlar köy bambaşka.hafta sonu köydeydik eşimle.fındıkların altındaki otu biçmeye gittik.iş yorucuydu evet ama hava öyle güzeldiki.mis gibi rüzgar esiyodu serin serin ohhh büdüşümde miss gibi uyudu orda..söylemesi ayıptır bir haftadır reglim.benim koca çok fakir kaldıfındıklığın içinde oturduk dinlenmek için bide orası ıssız kimse yoktu hemen saldırıya geçti.dedim ula kendine gel bu kadar sabrettin 2 gün daha sabret.anlayacağınız saldırıya uğradım ama hasar yok.
zırlama boşver
değmes
bende bugun halılarımı yıkamaya vercem
evı mok göturuyo öle öle btcek işlerım
sonra yorganlar ve battanıyeler kuru temızleme
tüller yıkancak falan ınş bu h sonuna kadar hepsı btcek
yine yaptım test yine çıkmadı bebiş canm
ama hala gelmedi
sabahları olcakmış gibi ağrıyla uyanıyorum ama hala yok bişi
hmm peki nie gelmiyor acap :S
bilmemm
sabah hastaneye uğrayım diyodum
olcak gibi ağrım vardı şimdik ağrı da yok gelen gidende
bencede hastaneye git canım.böyle beklemekle olmaz.
böcüküümm bu kadar yorma kendini yavaş yapp
patik geçmiş olsun canım sanada...
bu arada eviniz hayırlı olsun.. söyledimmi hatırlayamadım:)))
deri sandalyede oturmaktan yandım bittim yaa sandalye ne biçim terletiyoo poff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?