Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Hoşgeldin şeker.valla patikim öyle.maymunamı dönecem güzelmi olacam bende merak ediyorum.ama o renk çok hoşuma gittiği için böyle bir risk alacam valla.

haftasonu azmettim ütü çamaşır bitirdiimm
bi tek bu sabah astıklarım ütülencek
inş akşama kadar yorgunluk çökmezse eve gider gitmez yapmayı planlıyorum

Hoşgeldin şeker.valla patikim öyle.maymunamı dönecem güzelmi olacam bende merak ediyorum.ama o renk çok hoşuma gittiği için böyle bir risk alacam valla.

hoşbuldum cnmm geçmiş olsun bu arada, tarçın bakır güzel bi renk görümcemde boyamışdı, ama tek kötü yanı çabuk akması.bildiğim kadarıyla sen açık tenlisin sana yakışır:))

24 yaşındayım 3 aylık evliyim canım
maşallah ne kadar yenisin :)

Mutluluğunuz daim olsun inşallah..

sorma ben bile şaşırıyorum kendime...1 ay boyunca dinlenicem ama...sadece evle ilgilencem çalışmanın dışında...
midem hiç iyi değil son zamanlarda daha da zayıfladım :S sebze ağırlıklı yiyemedim evdi işti derken ondan sanırım...ağır şeleri de yiyemedim doru dürüst azıcık yiyip kalktım hep :S

bu akşam semizotu pişiricem,bozulmadılarsa inş.

iyi diyon tabe bende olsam naz ederim cinsiyet ne zmn belli olcak mış ?

casper yie yaptın mı test ? geldi mi seninki..

Klima süper valla.benim yatak odamda var yatmadan açıyoruz oda buz gibi oluyor oohhhh.lakin kızlar köy bambaşka.hafta sonu köydeydik eşimle.fındıkların altındaki otu biçmeye gittik.iş yorucuydu evet ama hava öyle güzeldiki.mis gibi rüzgar esiyodu serin serin ohhh büdüşümde miss gibi uyudu orda..söylemesi ayıptır bir haftadır reglim.benim koca çok fakir kaldı fındıklığın içinde oturduk dinlenmek için bide orası ıssız kimse yoktu hemen saldırıya geçti.dedim ula kendine gel bu kadar sabrettin 2 gün daha sabret.anlayacağınız saldırıya uğradım ama hasar yok.

yine yaptım test yine çıkmadı bebiş canm
ama hala gelmedi
sabahları olcakmış gibi ağrıyla uyanıyorum ama hala yok bişi

hoşbuldum cnmm geçmiş olsun bu arada, tarçın bakır güzel bi renk görümcemde boyamışdı, ama tek kötü yanı çabuk akması.bildiğim kadarıyla sen açık tenlisin sana yakışır:))

hoşbuldum canım sağol.evet çabuk akıyomuş ama olsun deneyecem.inşallah dediğn gibi yakışır canım.

böcüküümm bu kadar yorma kendini yavaş yapp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…