günaydın herkeslere =)=)
böcüğümm kocişin çok iyi hoş yapmışta sen yatınca saati düzeltsseymiş keşke ama sağlık olsun tost yemişsiniz gene =) hakıkatenn öğrenınce bişiy dedinmi kız kocişine =)
günaydın herkese enerjik miyiz bugün keyifler nasıl
bıraz oksıjen depoladım geldım
bahçede:82:şimdık daha enerjıkım
bırazdan cıplak ayaklada tur atarım enerjım tavan yapar
sende durumlar nasıl
sahurda sorun olmadı ınş.
olmadı canım çok mutlu ve pozitiftim burdaki arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine hiç eski konuları düşünmemeye çalışıp eşime odaklandım oda sağolsun üzerime titredi onların yanında her zamanki gibi o huzursuz günleri atlattıkkayınvalidemde neticede bize ayak uydurmak durumunda kaldı güzel bir iftar ve sahur oldu... ramazanın bereketi iyiliği hava bile başka güzel kokuyo sanki öyle işte pozitifim bugün aman maşallah
günaydınnnnnnnnn yavrularrrrrr
böcük [/lamecim hoşgeldin tatlım nasın geçti ilk gün
aman nazar değmesın
sen k valıden ıle mı yaşıyordun
birsen erkekkler işlerıne geldığı gıbı yorumluyorlar işte
aman canım azından yel alsındüğünden sonra evim yetişmediği için 1,5 ay kadar kaldım o bana yetti zaten... Allah korusun... beraber olan arkadaşlarıma da sabır versin çok zor...
hoşbulduk birsencim... canım ben iğne kulnadığım için oruç tutamıyorum maalesef...
senin nasıl geçti...
shee.... bencede sen başka topiklerde fink atıyorsun, bari yoğunum deme şekercim:)))
böcük, sen nasıl dayandın peki uyumadan... hiçmi uykun gelmedi o saate kadar...
sahur ve ıftar sorunsuz gectı dedın de
berabersınız sandım
yakın mıısnız pekı
yakın değiliz canım da yine arabayla 10 dk işte ...eşimin çalışma saatleri değişti ramazanda evde yanlız kalmamak ve yanlız sahur yapmamam için götürdü eşim bugün de kendi anneme gidicem inşallah...
lamecim genel olarak iyiydi 3 ten sonra bi uyku bastırdı öle yani şükürler olsunnn.
sanki işyerinde uyku bastıran ben değildim 6 ya doğru çıktım işten alışveriş yaptım kücük çapta evde yemek yaptım bi hevesle dirildim akşama kolay bi tavukgöğsü tatlısı bile yaptım öle yani şekercimmmm
tatlım iğne kullandığını bilmiyodum ben ne iğnesi bu rahatsız mısın ttatlımm?
hmm anladım.... ee valla hella olsun adama izlettirmiş ya sana filmi:)gelmez mı geldı ama erken dıye az daha durm dedım
uyku saatımden önce uyyuncada sonra uyyamıyorum cunku
ya genelde ben erken yatıyorum ama cok uymuyorum öle
yakınmış gene
annende yakın sanırım
benımkıler cok uzak hem kendı annem hem k valıdem aman o uzak olsunda annem keşke yakın olsaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?