ayyy adamın aklından daha çıkmaz kavurma kızzzz
nevgül kız boyadında neden adama göstermiyon seni gidi seni bakalım fark edecek mi hesabı yaptın.bidaha boyada git şöle güzel bir fön çektir makyaj yap adamın karşısına çık sonraa aaaaa gelsin dizi filmlerrrrr
balımmmmm napıyon güzel annecikkkk
sağol cnm iyiyim iş güç hem maaşlar verilcek cuma günü hemde ramazan erzak paketi araştırıyorum midemde ateş var sanki niyese..sen nasılsın...
nevgül güle güle eskit boyanı cnm..iyice boyada bi foto ekle görelim...
sağol cnm iyiyim iş güç hem maaşlar verilcek cuma günü hemde ramazan erzak paketi araştırıyorum midemde ateş var sanki niyese..sen nasılsın...
Kızlar merhabalar.nasılsınız bakim.biz akşam sahura kalkamadık.ne kadar derin uyumuşuzki davulcuyu bile duymadık.ben hadi oruçlu değilimde zavallı ömerim ne haldedir kimbilir.garibim dün bide ciğer almıştı sahura kavurma yaparım diye.:78:hüsranlardadır şimdi.saçımı boyadım kızlar ama malesef boya az geldi.2 kutu alıp yine boyayacam.ama yinede güzel oldu.arkadaşım ve görümceside rengi bana çok yakıştırdılar.kocacım yemek yerken başımdan başörtüm acık sıyrıldı hemen farketti anaa sen saçını boyadın dedi.sonra açtım gösterdim güzel olmuş dedi.
slm kızlar topiğe girsemmi girmesemmi diye çok düşündüm baya kalabalık yoğun takip etmesi zor gibi geldi ama burdayım bende iş kadınıyım eşimde var eee gereyimm dedim girdim...
aynı tatlım iş güç cuma günü maaş günü ve dün çok yoğundum öle yani eve git dinlenme yok ye iç kaldır derken valla hep aynı monoton hayatttt
akşamları az çıkalım oturalım biyerlerde diyom oda yorgunluktan vazgeçiyorumm
niyetlimisin tatlım senn
canım ben metrodan aldım bu sene paketleri baktın mı oraya
dediğin gibi yorgunluktan bişey yapılmıyor...
yok cnm sahurda pek bişey yiyemedim o sebeple bugün böyle..
incelemedim fazla ama nakliye yok sanırım orda o yüzden üstünde durmadım..nasıl memnun kaldınızmı siz ve hangi paket???
nakliye var canım dün geldi benimkiler no: 3
güle güle kullan cnm
sende işini bılıyon anlıycak mı hesabı yaptın zaar
yenı saçlarla bı dızı ceker ınsan
adam her ıkı yöndende aç harbıdenvıcdansuz
h geldın cnm
aklma pasaklım geldınapıyordur acep
bı arayımm
selam yavrulaar...
Hala midem iyi değil,akşam semizotunu yedim,üzerine meyve felan hafifti ama tam düzelmedi ,sürekli bulanıyor ...
Birde başım dönüyor bazı bazı regl olmasam test yapıcam yani :)
balcım merakla bekliyorum cnm cinsiyetini banada oğlan gibi geliyor...birinden bahsediyordumya onunda yine oğlanmış çok asabileşti o yüzden yine ...sağlıklı olsun da demiyor allah korusun bebişi,üzülüyorum bebiş adına,yazık...
Ramazanda hemen zamn geçiyor yaa akşam anca yemek yaptım 1 posta çamaşır yıkadım yattık :s
sahura uyanınca uykusuzluk çok oluyor...tüm işler haftasonunu beklicek sanırım..
Nevgüüüüllll tarladaki mevzuya çok güldüm,süper olmuş değişiklik lazım
patikçim hoşgeldin canım baş dönmesi bendede oluyor sıcaklardan mı ne bide beslenme bozukluğu sanırımm ama seninki farklı bişey olursa fena olmaz değil mi amannn kötü bişey olmasında sürprüzzzzz yaparsın bize
hatun regl olmuş ne sürprizi.
slm kızlar topiğe girsemmi girmesemmi diye çok düşündüm baya kalabalık yoğun takip etmesi zor gibi geldi ama burdayım bende iş kadınıyım eşimde var eee gereyimm dedim girdim...
teşekkür ederim.valla benim dün müdürüm yoktu.saat ikide çıktım arkadaşa gittim orda boyattım.nevgül demek saçın güzel oldu iyi bari..güle güle kullan...
Bnmde boyamı yenilemem gerek dipler aldı başını gitti...ne ara zamnım olucak acap :44:
patık h geldın cnm
haydı bakalım hayrlısı yenı eve bebiş gelmesın
Evt ya zaman hemen gecıo akşam bı yemek yapabıldım
Nevgül
senınkıde bı alem heeaman sende madem saha çamurlu ne acıon oranı buranı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?