hoşgeldin balım......günaydın kızlar......
merhaba kızlarr nasırımı aldırdım ayağımdan ameliyatlıyım 3 dikiş var ayağımın altında.dün gelmedim işe bugünde terlikle geldim...oruçluyum bende..
herkese hayırlı ramazanlar Rabbim oruçlu olan herkese kolaylıklar versin
merhaba kızlarr nasırımı aldırdım ayağımdan ameliyatlıyım 3 dikiş var ayağımın altında.dün gelmedim işe bugünde terlikle geldim...oruçluyum bende..
herkese hayırlı ramazanlar Rabbim oruçlu olan herkese kolaylıklar versin
hoşgeldin balım......
maşallah büyüttün kızz:))
yaa efsun bir girsede akıbetini öğrensek:)
bişi anladın mı de yokoo çok sevindim canım senin adınaa.....
yaa insan şten çıkarken yorgun olduğunu hissediyor, ama eve adım atınca bir sürü iş yapıyor, sanki ofiste ytorulan o değilmiş gibi... rabbim kuvvet veriyor demekki..
canım ben kan sulandırıcı hap kullanmak zorundayım ömrüm boyunca, ma bu aralar ilacı bırakıp iğpnesini kullanmaya başladım, günde 2 tane..
hmm anladım.... ee valla hella olsun adama izlettirmiş ya sana filmi:)
brck, geçmiş olsun canım.
kayın validem yakında canım annem biraz uzak bana da ama olsun hiç koymaz banaaa yolun sonunda o olunca... keşke tam tersi olsaydı diyorum bende... ama var her şeyde bi hayır dimi...
bişi anladın mı de yok
cunku yemek yaptım mutfak oda mutfak oda dıolaştım durdum
yanı
ben yola cıksam anneme varana kadsar yolun sonunda kımler cıkar kımler
fazla değil 10 saat aramız
k valıdemle 24 saat
kızlarya böle içiim bi değiişik sanki kalbim sıkışıo gibi böle boğazında düğümlenır kalırya yumruk gibi bişiy tam bğrımda öle bişiy hissediyorumsanırım iş olmadı die böle üzüldüm ne kadar itiraf edemesemde =(
rabbimmm içime hzuzur ver
allah kolaylık versin canım...
sağol canım... aminnnnlamecım sanada geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşllah.ömur boyu ilaç kullanmak allah kolylık versın inşllah
rck geçmiş olsun cnmm ayann iyleşir inş. En kısa zamanda
lamecım sanada geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşllah.ömur boyu ilaç kullanmak allah kolylık versın inşllah
Kızlar merhabalar.nasılsınız bakim.biz akşam sahura kalkamadık.ne kadar derin uyumuşuzki davulcuyu bile duymadık.ben hadi oruçlu değilimde zavallı ömerim ne haldedir kimbilir.garibim dün bide ciğer almıştı sahura kavurma yaparım diye.:78:hüsranlardadır şimdi.saçımı boyadım kızlar ama malesef boya az geldi.2 kutu alıp yine boyayacam.ama yinede güzel oldu.arkadaşım ve görümceside rengi bana çok yakıştırdılar.kocacım yemek yerken başımdan başörtüm acık sıyrıldı hemen farketti anaa sen saçını boyadın dedi.sonra açtım gösterdim güzel olmuş dedi.
lamecim ne olduki.brck çok geçmiş olsun.
ayyy adamın aklından daha çıkmaz kavurma kızzzz
nevgül kız boyadında neden adama göstermiyon seni gidi seni bakalım fark edecek mi hesabı yaptın.bidaha boyada git şöle güzel bir fön çektir makyaj yap adamın karşısına çık sonraa aaaaa gelsin dizi filmlerrrrr
balımmmmm napıyon güzel annecikkkk
hoşgeldin canım... ooo saçlar süper olmuş.. güle güle kullan bakalım canım...
canım kalp kapağımdan dolayı ilaç kullanıyorum ya benn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?