Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

tatlım geçmiş olsun yaa gerçekten çok merak ettik nasılsın peki tatlım ağrı sızı var mı?

tatlım geçmiş olsun yaa gerçekten çok merak ettik nasılsın peki tatlım ağrı sızı var mı?

bişi anladın mı de yok
cunku yemek yaptım mutfak oda mutfak oda dıolaştım durdum

kayın validem yakında canım annem biraz uzak bana da ama olsun hiç koymaz banaaa yolun sonunda o olunca... keşke tam tersi olsaydı diyorum bende... ama var her şeyde bi hayır dimi...

yanı
ben yola cıksam anneme varana kadsar yolun sonunda kımler cıkar kımler
fazla değil 10 saat aramız
k valıdemle 24 saat

Son düzenleme:
dün halıcı gelmedı adres vermemıştım acığız dedı evden aradım durdum yok
bugun aradım adreste verdım
ınş.bugun veercem h sonu gelcek

brck gecmıs olsun

rck geçmiş olsun cnmm ayann iyleşir inş. en kısa zamanda

lamecım sanada geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşllah.ömur boyu ilaç kullanmak allah kolylık versın inşllah

kızlarya böle içiim bi değiişik sanki kalbim sıkışıo gibi böle boğazında düğümlenır kalırya yumruk gibi bişiy tam bğrımda öle bişiy hissediyorum sanırım iş olmadı die böle üzüldüm ne kadar itiraf edemesemde =(
rabbimmm içime hzuzur ver

anam stres yapma hasta olcan
hayrlısı olsun de unut gtsın
ınan olur ya
sağlık olsunda ne işleerın olur kımbılır

allah kolaylık versin canım...

sağol cnm

Kızlar merhabalar.nasılsınız bakim.biz akşam sahura kalkamadık.ne kadar derin uyumuşuzki davulcuyu bile duymadık.ben hadi oruçlu değilimde zavallı ömerim ne haldedir kimbilir.garibim dün bide ciğer almıştı sahura kavurma yaparım diye.:78:hüsranlardadır şimdi.saçımı boyadım kızlar ama malesef boya az geldi.2 kutu alıp yine boyayacam.ama yinede güzel oldu.arkadaşım ve görümceside rengi bana çok yakıştırdılar.kocacım yemek yerken başımdan başörtüm acık sıyrıldı hemen farketti anaa sen saçını boyadın dedi.sonra açtım gösterdim güzel olmuş dedi.

ayyy adamın aklından daha çıkmaz kavurma kızzzz

nevgül kız boyadında neden adama göstermiyon seni gidi seni bakalım fark edecek mi hesabı yaptın.bidaha boyada git şöle güzel bir fön çektir makyaj yap adamın karşısına çık sonraa aaaaa gelsin dizi filmlerrrrr

balımmmmm napıyon güzel annecikkkk

garibim 10 gündürde dizi filmi çekecez diye bekliyor.benimki hem diziden aç hem oruçtan aç

slm kızlar topiğe girsemmi girmesemmi diye çok düşündüm baya kalabalık yoğun takip etmesi zor gibi geldi ama burdayım bende iş kadınıyım eşimde var eee gereyimm dedim girdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…