Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

sağol cnmm:)) pattisi hepsi seviyoda meze olarak yaparım belki didim:))

tatlının tam tarifi evde akşam bakimda yarın yazayım olurmu cnm,eksik falan demim şimdi:)

organikim sevdim menünü canm eline sağlık şimdiden :))

eccik daha iş yaptım geldimm
patroncuğum da yok uyus adam nolceekk

nevgul cnm hoşgeldın nasılsınnnn yoksun kaçgundur nie oldunu duyduk üzüüldükk.şimdilerde iyiisn inşllah nele ryptın bızlersiz

hoşbuldum canım.iyiyim çok şükür.valla ben kötü bişey yazmadığıma ve yapmadığıma inandığım için hiç üzülmedim.sadece birazcık sizsiz kaldım.zaten hafta sonu gelmiyordum buraya.sen nasılsın canım.

ben de küsüm biricik hemde çok fena küsüm annemde kalıcam hafta sonuna kadar çok kırgınım

len daha alışma dönemındesınızsakın olun az
ne annesı
böle her ufak şeyde annene gıdersen
gıt gelme der valla:89:herkesın evı ayrı artık
senınde bı yuvan var
kırıldığını bellı et ama evıne gt ve yatağını asla ayırma

benimde annem gelecek akşama sanırımmmm
eşimle küsüm aramadıda daha

ben küs değilim ama sabah ona içimden çok kızdım.oruçlu olduğum için tartışmak istemedim onunla.akşam iftardan sonra soracam ben ona. aradı beni beni ona da dedim o beni eleştirirkenki surat şeklini mimiklerini iftara kadar asla unutmayacam.iftardan sonra görüşecez senle dedim.tamam görüşelim diyo gülüyo.

böcük ben de aynı fikirde olduğum için hep söylediğin şekilde davrandım ama beyefendi çizmeyi aştı sadece o alışmıyo bende alışıyorum zorlanıyorum yoruluyorum... hep alttan alamıyorum sabrım taştı yoksa gitmem zaten gidip anneme biş belli etmeden kafamı dinlicem bu bi haftadan uzun da olabilir ona bağlı hatta boşanmaya kadar gidebilir durum ciddi...

merhaba kızlar..
hepinize hayırlı ramazanlar...
yoğunluktan kaçıp, geldimm
hoşgeldin tatlımm naberr

uzman gibi derken.nerde uzman gibi konuştum.
az önceki konuda uzman doktor
valla bizde limoniyizz :)
melikertan slm bu arada cnm

anam herkes kocala küs bilmiyom ben bile eve gitmeyeblirim bakacaz akşam

bu ne bee.... herkes kocaya kızmış, küsmüş..

melikecim.. canım sakın çevrendekilere yansıtma tartışmalarınızı.. heleki annenlere, eşine kızarlar, zamanla soğurlar. sen arada kalrısın...
evinde kal, yatağında kal. ama tavrını belli et, asla alttan alma canım. gerçi sorunuda bilmiyorum, geçmişe bakmadım dahaa....

priju. hoşgeldin canım.. sendemi küstün kızzz...

nevgülüm.... oh ne güzel demişsin... akşamı beklesin ve görsün... hahahaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…