tehdit etmiyorum ki inanın ben çok sabırlı davranıyorum... biz dün de kavga etmiştik bana el kaldırdı ben yine bayıldım... ooof offf çok uzun hikayeler ben artık bıktım anlatmaktan ve bunları yaşıyo olmaktan çok utanıyorumbunların üzerine ben herşeye rağmen eve gittim akşam yine yemek yaptım çağardım ama uyuyakalmış yanlız iftar ettim sonra hemen uyudum uykumda ağlamış bağarmışım gelmiş sarılmış bana falan korkmuş bana bişi oldu diye ben mutsuz olduğumda hemen uyumak isterim ve uyurum hepte yatağımıza gider uyurum ... canım sıkkın çok...
olsun yine de evine git derim canm ben ha evin içinde ol konuşma ona tamam ama annişin farkederse üzülür çookcanım gitme yanlısı değilim zaten ben evimi de özlerim çokama beni mecbur bıraktı anahtarı da attım eve öyle çıktım sabah sabrımı çok taşırdı
melikecim....
biz balayında boşanma kararı almıştık ve dönüşte ailelerimize söyleyecektik.....
sen düşün yani halimizi...
ama rabbime şükür hepsi geride kaldı, ilk aylar herkes yaşıyor bunları...
sen kesinlikle haklısın canım.. tepkini göster.. ama evinde... yeri geldiğinde kendini savun, ama sesini yükselterek değil. ve o susmaya başladığında konuş... o içindekileri kusunca sen konuş... asla fevri davranma canım.. bak ilerde bu yaşadıklarınıza güleceksin...
biz çok gülüyoruzz.....
brck.... sendemi gııııııı:))
birsenim hoşgeldin:))
benim kociş gece gelcek, bende kızları çağırdım güllaç partisi vercem:)
organiğede söyleidm ama gelmiyor:2:
şalvar davasına döncek olay:))
tehdit etmiyorum ki inanın ben çok sabırlı davranıyorum... biz dün de kavga etmiştik bana el kaldırdı ben yine bayıldım... ooof offf çok uzun hikayeler ben artık bıktım anlatmaktan ve bunları yaşıyo olmaktan çok utanıyorumbunların üzerine ben herşeye rağmen eve gittim akşam yine yemek yaptım çağardım ama uyuyakalmış yanlız iftar ettim sonra hemen uyudum uykumda ağlamış bağarmışım gelmiş sarılmış bana falan korkmuş bana bişi oldu diye ve ben mutsuz olduğumda hemen uyumak isterim ve uyurum hepte yatağımıza gider uyurum...
canım gitme yanlısı değilim zaten ben evimi de özlerim çokama beni mecbur bıraktı anahtarı da attım eve öyle çıktım sabah sabrımı çok taşırdı
melikecim....
biz balayında boşanma kararı almıştık ve dönüşte ailelerimize söyleyecektik.....
sen düşün yani halimizi...
ama rabbime şükür hepsi geride kaldı, ilk aylar herkes yaşıyor bunları...
sen kesinlikle haklısın canım.. tepkini göster.. ama evinde... yeri geldiğinde kendini savun, ama sesini yükselterek değil. ve o susmaya başladığında konuş... o içindekileri kusunca sen konuş... asla fevri davranma canım.. bak ilerde bu yaşadıklarınıza güleceksin...
biz çok gülüyoruzz.....
brck.... sendemi gııııııı:))
birsenim hoşgeldin:))
benim kociş gece gelcek, bende kızları çağırdım güllaç partisi vercem:)
organiğede söyleidm ama gelmiyor:2:
Bide şöle bişey var melikertan , sorun tam anlamıyla nedir sen mi fevrisin o mu fevri yada çok mu üstüne gidiyorsun
ilişkilerde biri bağırıyosa diğeri susmalı el kaldırmaya kadar ne oldu anlatabilrsen yardımcı olalım
yuva yapmak kolay değil cnm
yeni bi ev yeni hayat kolay değil
ben ilk evlendiğimde eşim yastığı büküp yatıyo diye uyuz oluydum alışkın olmadığım için şimdi ise uyurken izlemek hoşuma gidiyo ...
bence oturun konuşun yada konuşurken tartışma oluyosa mesaj at .. bi şekilde çöz olayı ama evini terketme ... azcık sen alttan al
kızlar kusura bakmayın ben dert topiği sanmadım da öyle gelişti birden kusura bakmayın sıktım sizi görüşürüz daha sonra tekrar ilgilenen herkese teşekkür ederim.
kızlar kusura bakmayın ben dert topiği sanmadım da öyle gelişti birden kusura bakmayın sıktım sizi görüşürüz daha sonra tekrar ilgilenen herkese teşekkür ederim.
melikecim.. brck sana söylemedi onu.. biz burda birbirimizin derdini dinleyip elimizdne geldiğince ortak olmaya çalışırız.. farkındaysan topik kalabalıklaştı, tanımadıklarımız var.. onlara söyledi bu sözü...kızlar kusura bakmayın ben dert topiği sanmadım da öyle gelişti birden kusura bakmayın sıktım sizi görüşürüz daha sonra tekrar ilgilenen herkese teşekkür ederim.
canım bnmm çok isterim ama inan oruç sonrası acayip mayışıyorum zaten geç iftar oluyo,o yüzden yoksa inan gelirim.bide adama çay falan demliyorum.
mblue çok geçmiş olsun canım.ben akşam arkadaşa davetliyim.yemek derdim yok.gerçi yemeğimde vardı.
casper ya akşam işten geldi üstünü değişmedi yemek yerken üstüne yemek suyu sıçradı.olsun üzülme dedim gömlek ütülerim sana.pazarda geç geldim yorgun argın sadece bir gömlek ütüleyebildim.neyse ben ev işi büdüşüm derken unuttum gömleği.hiçte hatırlatan olmadı.sabah kalktı diyoki benim ütülü gömleğim yokmu.ihhh yaptım buda suratını bi buruşturdu bi çirkinleştirdi beni taklit ediyo güya.bende üzüldüm.dedim kakayım ütüleyim sana bu saattemi diyo sanki 2 saat sürüyo bir gömleğin ütülenmesi.öyle taklidimi yapınca hiç kalkmadım.ıslak mendille sildi gitti işe.
hmm
sabah gerginliği,uykusuzluk diyelim canm yaa
ama burnundan getir ama eccik getir tamam mı
bugün de aşk böcüğü gibiyim hiç kıyamıom kimselere
boşanmaktan falan bahsettik sabah ben anahtarı bıraktım bi kaç parça kıyafet aldım çıktım şimdi nasıl döneyim ? ondan anahtar mı isteyeyim aslında bende gitmek istemiyorum ama inanın mecbur bıraktı gönül almayı da şöyle bilir özür dileyip o konuyla ilgili konuşmaz ama bi şekilde affettirir kendini çok yoruldum ben artık ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?