Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Bide şöle bişey var melikertan , sorun tam anlamıyla nedir sen mi fevrisin o mu fevri yada çok mu üstüne gidiyorsun
ilişkilerde biri bağırıyosa diğeri susmalı el kaldırmaya kadar ne oldu anlatabilrsen yardımcı olalım
yuva yapmak kolay değil cnm

yeni bi ev yeni hayat kolay değil

ben ilk evlendiğimde eşim yastığı büküp yatıyo diye uyuz oluydum alışkın olmadığım için şimdi ise uyurken izlemek hoşuma gidiyo ...

bence oturun konuşun yada konuşurken tartışma oluyosa mesaj at .. bi şekilde çöz olayı ama evini terketme ... azcık sen alttan al

slm tatlımmmmm
çok yeni bir evlilik böle şeyler olur kafaya takma herkes inan bunları yaşamıştır diyebilirim.
yalnız annende kalma olayını yapma böle günlerde alışkanlık yapar her kızdığında gitmek kafanı dinlemek istersin olmaz dirayetli ol mücadele et tatlım geldiğinde evde görsün seni olmaz mı?

bak kim nederse desin erkekler bi adım önde omak istiyor .ilk günlerde zati erkekler bunu kafamıza yerleştirmeye çalışıyor bizde bunun mücadelesini verdik he he dicen bi zaman sonrada acısını çıkarıcan bunların
gör bak herşey rayına oturacak.

canım gitme yanlısı değilim zaten ben evimi de özlerim çok ama beni mecbur bıraktı anahtarı da attım eve öyle çıktım sabah sabrımı çok taşırdı
olsun yine de evine git derim canm ben ha evin içinde ol konuşma ona tamam ama annişin farkederse üzülür çook

lameciimm evliliğin ilk aylarını atlatamasaydık hepimiz şimdik bekardık

şalvar davasına döncek olay:))

canım gitme yanlısı değilim zaten ben evimi de özlerim çok ama beni mecbur bıraktı anahtarı da attım eve öyle çıktım sabah sabrımı çok taşırdı

sen haklısın cnm sana nasl el kaldırır yaa
ama sadece bı ceza ver ona uzun sürmesın kafanı dınle
o da eşşeklığını anlasın

kızlar kusura bakmayın ben dert topiği sanmadım da öyle gelişti birden kusura bakmayın sıktım sizi görüşürüz daha sonra tekrar ilgilenen herkese teşekkür ederim.

canım bnmm çok isterim ama inan oruç sonrası acayip mayışıyorum zaten geç iftar oluyo,o yüzden yoksa inan gelirim.bide adama çay falan demliyorum.

kelebenkk ben kocişime kızdıysam seninle bi daha konuşmucam diye dayanamıom msj atıom
hatta geçen saçma bişiden küstüm yarım saat sonra msj attım karşı koltukta oturan aşkıma
hadi yanağımdan öp de barışalım die

mblue çok geçmiş olsun canım.ben akşam arkadaşa davetliyim.yemek derdim yok.gerçi yemeğimde vardı.

casper ya akşam işten geldi üstünü değişmedi yemek yerken üstüne yemek suyu sıçradı.olsun üzülme dedim gömlek ütülerim sana.pazarda geç geldim yorgun argın sadece bir gömlek ütüleyebildim.neyse ben ev işi büdüşüm derken unuttum gömleği.hiçte hatırlatan olmadı.sabah kalktı diyoki benim ütülü gömleğim yokmu.ihhh yaptım buda suratını bi buruşturdu bi çirkinleştirdi beni taklit ediyo güya.bende üzüldüm.dedim kakayım ütüleyim sana bu saattemi diyo sanki 2 saat sürüyo bir gömleğin ütülenmesi.öyle taklidimi yapınca hiç kalkmadım.ıslak mendille sildi gitti işe.

melikertan cnm içinden geçenleri yaz msjla .eşinin huyu nasıldır gönül almayı bilirmi?
biz asla küs kalamayız evliliğimin ilk 1 senesi benim de tartışmalı geçti mutlaka laf tartışmaları hep çıkıyordu çok ağlıyordum ama zamanla hepsi geçti oturdu birazda olsa ama yine olmuyomu tabiki her evlilikte olur.ben ilk evlendiğimde boşlukta gibi hissetmiştim kendimi cnm sanada öyledir bence.ben zaten kocemi bıraksam evimi eşyalarımı bırakamam gibi gelir hep sanki eşimle doğmuşum gibi ama allah şaşırtmasın genede insanoğlunun başına herşey gelebiliyor.demem o ki diz msjları kırıldıklarını duygu sömürüsüde yap birazben az önce dayadım msjları ama daha aramadı paşabirazdan arar naber hayatım die bak ben mektupta çok bırakırım sabah o uyurken...halada bırakırım eğer akşamdan kızmışsam dayar döşerim güzelce kağıdı

kızlar kusura bakmayın ben dert topiği sanmadım da öyle gelişti birden kusura bakmayın sıktım sizi görüşürüz daha sonra tekrar ilgilenen herkese teşekkür ederim.
melikecim.. brck sana söylemedi onu.. biz burda birbirimizin derdini dinleyip elimizdne geldiğince ortak olmaya çalışırız.. farkındaysan topik kalabalıklaştı, tanımadıklarımız var.. onlara söyledi bu sözü...

canım bnmm çok isterim ama inan oruç sonrası acayip mayışıyorum zaten geç iftar oluyo,o yüzden yoksa inan gelirim.bide adama çay falan demliyorum.

peki şekercim.. öyle olsun bakalım:)

hmm
sabah gerginliği,uykusuzluk diyelim canm yaa
ama burnundan getir ama eccik getir tamam mı
bugün de aşk böcüğü gibiyim hiç kıyamıom kimselere

boşanmaktan falan bahsettik sabah ben anahtarı bıraktım bi kaç parça kıyafet aldım çıktım şimdi nasıl döneyim ? ondan anahtar mı isteyeyim aslında bende gitmek istemiyorum ama inanın mecbur bıraktı gönül almayı da şöyle bilir özür dileyip o konuyla ilgili konuşmaz ama bi şekilde affettirir kendini çok yoruldum ben artık ya

off cnm kötü olmuş
öfkeyle kalkan zararla oturur
ara konuşmamız gerek de
kaç gün annende kalabılırsnkı
annen dememz mı senın kocen var evın var nıye gtmıyon dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…