Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

eşiminde haftaya pazar doğum günü ama hiç bişi yapmayı düşünmüyorum bu sene kızlarrr bi hediye alırım ufaktan okadar bide minik 2 kişilik bi pasta tamam.zaten ramazan..

iyi senelerr
bende şirin bi sofra hazırlarım die düşünüomm iftar yemeki yeriz minicik de pasta alırım o kadar

HOŞGELDİN canmm kocelere bişi oldu ramazanda
yine de gitmişsinz arkadaşına iyi olmuş

asık suratla karşınsında oturmaktansa gitmeyi daha uygun buldu çünkü.bide abisinin eşi evde yok bende dünden kalma yemekler vardı.onları götürdü abisine verdi.abi biz akşama evde yokuz yemekleri size getirdim diye.buda demiş ömereki ben akşamdan kalan yemeği yemem.ama ömer bana böyle dediğini söylemiyor.ömer yine alıp gelmedi bıraktı oğlu yer diye.baktım 5 dk sonra tencereler geri geldi.dedim niye geri gönderdiki.bişey demiyo ısrar edince dedi böyle böyle dedi.dedim hata sende ne götürüyosunki ne hali varsa görsün.akşamdan kalan yemeği yemiyosa alsın oğlunu gitsin dışarda yesin ama yok illaki sen böyle şeyler yapıp sonundada beni sinir edeceksin.bi tonda o yüzden kızdım.

ayıp etmiş eşinin abisi de canm geri gönderilir mi hiç
yeter bee adama çok kızmışın sende dur hele adam iki nefes alsın

Nasıl atıyor kalbim seninle dinle
Dayanamaz yanar gece ateşinle
Mucizenle yenilendim ellerinde
Kaderimi gördüm sanki gözlerinde

Ama yeni her şey gibi
Buda anlık heves mi?
Yoksa kaderimiz mi?
Zaman söyler mi gerçeğimizi
Gizli saklı buluşmalar

Ama şimdi saklamalıyız
Soran olursa neyse ne
Ya gören olursa sadece arkadaşız
Kalplerimiz patlayacak
Ama şimdi susmalıyız

Sorana biz yalanlarız
Gören olursa sadece arkadaşız.
Nasıl atıyor kalbim seninle dinle
Dayanamaz yanar gece ateşinle
Mucizenle yenilendim ellerinde

Kaderimi gördüm sanki gözlerinde
Ama yeni her şey gibi
Buda anlık heves mi?
Yoksa kaderimiz mi?

Zaman söyler mi gerçeğimizi
Gizli saklı buluşmalar
Ama şimdi saklamalıyız
Soran olursa neyse ne

Ya gören olursa sadece arkadaşız
Kalplerimiz patlayacak
Ama şimdi susmalıyız
Sorana biz yalanlarız
Gören olursa sadece arkadaşız

günaydın kızlar....
akşam rüyamda doktora gitmişiz..doktora diyorum ki daha 2 gün var randevuma ama gelmişken bakarmısınız diyorum yawruma..bakıyor herşey yolunda diyor..bide diyorum cinsiyeti söylermisiniz..tam diyecek...hopp uyandım :))

bide kuzenimi gördüm üniv.için biyere başvurmuştu yedeklerdeydi..girdiğini gördüm ama yedek okdr çok ki girebilcekmi bilmem..bugün sanırım netleşicek...

bizde 2 telefon kuruyoruz cnm bide kayınvalide mutlaka arıyo..yani uyuya kaldık deme şansımız yok :)) bende kalkınca önce annemi sonra ablamı arıyorum..ben kalsam hepsi kalcak aç PP

nannnn bana hiç sormuyonuz die naptınız die
brckmm naptın canmm

az kaldı balcıımm son bi hafta belli olcak yawrunun cinsiyetii..

ohh tam kooordine sizinkisi canmm
ben anneme kızcam arayıp niye uyandırmadın die

kayınvalidemin uyandırma alışkanlığı yoktur.saolsun annecim kaldırır hep bizi.evlendiğimizden beri her sabahta işe giderken kaldırıyodu 5-6 aydır artık kendim daha çok kalkıyorum.beni 40 50 kere aradıklarını bilerim uyandırmak içinsaatleri duymuyodum hiç bazen

Son düzenleme:
aşk böceği
maşallah cnm hep böle gitsin boşverrr
terslemesin etmesinde ozaman insanın boğası geliyo

evtt

hoş aksam eccik küstüm ama uyuyunca unuttum
öptüm öptüm seni sevem eccik dedim yok dedi hastayım ya beyfendi sonucu yok git başımdan dedi bende gittim uykumda vardı zaten uyumuşum

brckmm naptın canmm

az kaldı balcıımm son bi hafta belli olcak yawrunun cinsiyetii..

ohh tam kooordine sizinkisi canmm
ben anneme kızcam arayıp niye uyandırmadın die

son 2 gün cnm bir haftada değil...
annelere kızılmaz kayınvalideye kız

bizim uykumuz ağır değil hiç sıkıntımız yok o konuda çok şükür..
eşime bile 1 kez kalk derim 2.yi dedirtmez...

bi kaynım var evli evlerine top atçak yakında kayınvalidem uyandırmak için..okdr çok seviyolarki uykuyu işe bile haftada bir geç giderler...

18 inde deil miydi canmm ayy iki güncük bişicik kalmamış balımm
ya teli yanına koymuş paşam hemen kapattı galiba hatırlamıo hiç bu gece ben kendi telimi de kurayım da uyumayalım
anneme desem uyumuşuz diye nasıl üzülür ben niye aramadım sizi diee

kayınvalideme bişi demem canm bi kez dediydim gelin bizde kalın ramazanda dedi

akşam annem geldi bize eşime pek pas vermedim iftar yaptık annemle..sonra eşim dışarı çıktı amcamın damadına araba öğretiyo kaç akşamdr her akşam gidiyolar sonra amcakızı geldi dondurmalı irmik yapmış onu yedik falan.öle geçti.gecede annemle yattım eşim dedi siz annemle yatın ben zaten uyuyamıyorum dedi.o içeride yattı biz annemle yatak odasındasahurdada eşim çayı demlemiş tost yapmış kahvaltılık hazırlamış kaldırdı.

Son düzenleme:

evt cnm az kaldı hayırlısı artık...
annene deme zaten kayınvalidene de :)) oğluşun bugün aç uyanamadık kapatmış telefonu de PP
bak nasıl arıycak

eferin damadaa
ama ben olsam kocem olmadan yatmazdımm
hele annem tövbe yatak odamda yatmaz

eferin damadaa
ama ben olsam kocem olmadan yatmazdımm
hele annem tövbe yatak odamda yatmaz
annemde çok çekindi ama eşim uyuyamıyor uyku düzeni bozuldu değiştirdim tüm nevresimlerisiz annemle yatın didi.bende temam dedim.çünkü içeride başka koltuğum yok cnm.eşim tv izlese annecim uyuyamasdı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…