Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

patiğim tekrar tekrar rabbıma cil şifalar versın en kısa zmnda inşallah canımm

kızlar ya bal nerde bugun o pekgelmemezliktee etmezdi haberı olan varmı baldan ???????

KIZLAR kapanışı yapam bari...
ne çok yazmışsınız..oku oku anca ...
kocalarıyla küs hanımlar
işllh bugün barışırlar..yumuşak yumuşak yatarlar..
evt sanırım herkes yaşamış ilk aylar bu sorunları..ama evi terk etme taraftarı değilim bende...
hatta bikere yazmıştım bende evi terketmiştim..asansörün biriyle indim öbürüyle çıkmıştım...de
diğimi yapamadım adam daha inanırmı :))
neyse işllh herkez mutlu huzurlu evceğizinde oturur...

lamem brck ve böcük dün bana verdiğiniz buldur pilavı tarifi için teşekkürler kızlar bol urfa salçası ve bol acı koydum en son maydanoz koydum kapatıncada nane koydum...
ya benmi yaptım diye ben bile inanamadım...yemek ve çorba vardı ama eşimle ikişer tabak yedik..süper olmuştu sağolun kızlar...

patiğim çok geçmiş olsun cnm..yokmu bu ağrılara çare ya...bi kaçgün boynum tutulmuştu ölüyorum sanmıştım..çok zor Allahım şifa versin cnm...

başka aklıma bişi gelmiyo kızlar yaa...iftardan sonra gelir belki :))

şu yorumlarada koptum

mblue sayfanın içine ettin

brck ben tehtid de edemiom gidemezsiinn gidemezsiin die gülüo bende başlıom gülmeye
çok kızınca ananın evine yollarım seni diom anam eve almaz dio

ilahi casper boşanmayı düşünüyon bide borcu allah seni napsın gülmekten öldüm aç aç yaaaaaaaaaaaa

bu yorum

ada katılıyorum çokkkkkk

yemekteyızı ızlıom
adam kendını tanıtırken yanına ben ... bey dıyo
belkı kadın bey demıycek ısmıyle hıtap etcek

mblueee sanki rezzan kiraz telefonda bağlanan birine analiz testi yapıyo gibi geldi....

öpüyom herkeşleriiiii

günaydın..
melikecim... naptın dün?

günaydııın... işten çıkınca msj attım ben konuşmak istiyorum seninle diye evde buluştuk oturduk konuşamadık ikimizde sinirliydik çünkü ben geçtim yatağa yattım başımda dönüyodu zati uyumuşum oda gelmiş yanıma yatmış sarılmış bana bi ara hissettim uyuyomuş gibi yaptım sonra napim ben dün gece de sahura kalkmamıştım ya uyandrdı beni yemeğe götüreyim diye gitmedim halim yoktu evde yedik konuşmadan sonra kavga ettik bağardık ikimizde sonra yine uyuduk ... limoniyiz ama hala işte dün akşam oturup ciddi ciddi konuşma kararı aldık... böyle biraz karışık oldu ama gecenin kendisi karma karışıktı lamecim... ama bundan sonra kesinlikle evden gitmek yok onu anladım... şimdi her şeyi düzeltmek için biraz düşünüp sakinleşmem sonra da harekete geçmem lazım dualarınızı eksik etmeyin... iyi ki tanımışım sizleri

melikecim buda bir gelişme...
ikinizinde yaşı küçük ve fevri davranıyrosunuzz....
aslında doğru yolu bulmuşsun... ilk başta susup, sonrasında konuşmak... bu işe yarayabilir...
asla aynı anda konuşmaya çalışmaa.... bence herşey daha güzel olucak ve zamanla senin de evliliğin oturacak....

inşallah canım yaştan kaynaklanan bu fevriliğin ben de farkındayım eşimde... ikimizde çok yorulduk sanırım biraz zamana bırakmak en güzeli... bir birini değiştirmeye çalışmadan yapılanları iredelemeden sorgulamadan biraz oluruna bırakma kararı aldım ben hayırlısı olsun bakalım...

Günaydın kızlarrrrrrr
patiğim dün yazamadım çok geçmiş olsun tatlım çok zor bu boyun ağrısı Rabbim şifanı versin.

balll kız ne güzel bi derleme yapmışsın ayyyy çok güldüm bende toptan

melikecim yinede uzlaşma yoluna gidilmiş çok güzel daha güzel olucak inş.akşam güzel şeyler konuşun bbirbirinizi kırmadan emi
mblueeeee gülmekten öldüm valla bende yorumuna tatlımmmmm
lamecim günaydın şekerim nasılsınn

gunaydınnn herkeslereee
balımm ilkönce iyi olmana sevındımm =) yok kız ne rezzanı olcam yaw
bu gibi konuların birazcıkk yaşla ve olgunlukla ilgisi oldunu düşnüyorum. olgun insan daha ustruplu yaklaşır daha sakınleştiğinde konuşmaya başlar vs. tabi bu durumun içine sinirine hep yenık düşen insnlar girmiyor

lamecım kesınlıkle doğru söyluyor zamanla oturuyor herşey.= ) yalnız istisnasıız evliliğin ilk aylarında yıllarında da dvm edıo boşanıoz tmm bitti git ananın evıne gidiom gibi cümleler çok oluyor =) sanırım bunun adı alışma süreci.bu arada ben 22 eşim 24 yaşında =) melikecim yaş olarakta aynı sayılırz siz bizden 1 er yaş buyuksunuz =)
bu sabah kociş uyan hayatım dedi baktım saat:8 olmuşş uyandırsaydın kahvltı hazırlrdım dedim.çok güzel uyuyodun kıyamadım dedi.nese sabah bi sinirli sinirli dvranıo anlamadm noldu =( almış eline gömlek ütülücek dedim ver ütülim elinden zor alıp ütüledim şimdi çift ütü ypck bide ona bağrıncak falan geç klcaz iş uzamasınd edım aldım. taktığı şeyde okdr bast ve komıkki anlatamam .sabahları tek kahvaltı edıomuş falan fıstık bıde ben daha uyuşuk oluom sanırım oda sıkılıo =( ama napabilirim oruçluyken ne kdr performns sergıleyebilriimki akşam misafirlerimiz vardı oturduk şamata gırgır 12de yattım sağı solu topla derken yorulmuşm zaten gecede uyananmamışım kapı tıkırtısına uyndım =) abla nerde kaldın gene sen demeeuye gelmiş =)
ay nese bu konu uzar giderr

melikecim inşllahh sorunlarınızı halledersınız cnm fevri olma yeter =)
benım kociş bağrır bağrır bendne karşılık bulamınca canm aşkım der gelr sarılr hemen en güzeli o an cvp vermemek bende gidip yata yatrım hep =)=)

birsenım yorumlarım kimseyı kırmasın üzmesinde =) güldürsün ne mutlu bana cnm

melikecim... kesinlike çok doğru kararlar vermişsin..

birsencim.. hoşgeldin.. iyiyim canım, sen nasılsın?

mblue.. canım sende gerçekten çok olgun davranıyorsun....

evet bundan sonra mazlumu oynuyorum o bağardığında sessizce dinleyip boynumu bükücem ve sonrasında da yatağıma gidip büzülücem belki birazda ağlarım ayyy wallahi siz bana çok çok iyi geldiniz hepinizi öpüyorum teeek tekkkkk

melikecim... kesinlike çok doğru kararlar vermişsin..

birsencim.. hoşgeldin.. iyiyim canım, sen nasılsın?

mblue.. canım sende gerçekten çok olgun davranıyorsun....

lamecim evlilik insana bir çok şeyi öğretiyor.İsanları tanımayı öğreniyorsun sabrı öğreniyorsun =) evlilikle birlikte hayat okuluna 1 üst kademeden başlıyorsun şartlar herzamankinden farklı oluyor.Rabbim herkese güzel şeyler katsın evliliğinde .yaşamış ve börmüş olduğum şeylerden dolayı hep şunu bilir şunu söylerim sabrın sonu selamettir.Rabbim hepimizin yuvasını mutlu huzurlu kılsın inşallah.

birde eskiden kadınların sesi bu kadar çok çıkmazmış ,erkekler daha sertmiş buna rağmen büyüklerimiz evleirni bırakıp gitmemiş onlardada çok kavgalar olmuş.Hanımlar günümüzün kavgaları bile değişti.Kadınlar erkeklerinin yüzüne çemkirio kendilerine hiç laf söyletmiyorlar.Erkkekler bu kadar şeye rağmen kadınlarına yaklaşıyorlar.

=) biz eskiden olsa napardık ki bu kocaları merak ediyorum.ozamn kesın kaçardık koca evinden =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…