Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

evt cnm az kaldı hayırlısı artık...
annene deme zaten kayınvalidene de :)) oğluşun bugün aç uyanamadık kapatmış telefonu de PP
bak nasıl arıycak

öyle desem nasıl da ararr..

kızla gelin aynı diolar ya valla da yalan billa da :)))

şimdik görümcemin ataması geldi bu sene antalyaya yerleşti evli bide oğlu var 1. sınıfa gitcekk bu sene
nasıl üzülüyo kızım işten gelip yorgun argın yemek yapıo die
bizimkisi can deil zatii :)))

bi kez öyle dedi zor oluyodur falan die dedim bende öyleyim olsun kızım dedi :)))
bak dedim gelin ayrı kız ayrı yani anne ayrı kayınvalide ayrı

annemde çok çekindi ama eşim uyuyamıyor uyku düzeni bozuldu değiştirdim tüm nevresimlerisiz annemle yatın didi.bende temam dedim.çünkü içeride başka koltuğum yok cnm.eşim tv izlese annecim uyuyamasdı

sıcaklarda uyunmuyodu ama bi haftadır geceleri serin oluyoo kocemle sarılıp uyuyabilioz

sıcaklarda uyunmuyodu ama bi haftadır geceleri serin oluyoo kocemle sarılıp uyuyabilioz

eşim bana sarılmadan sarıp sarmalamadan ayaklarını üstüme atmadan uyuyamazama sıcaklarda hiç çekilmiyo vallahi yaa hemen hayatım ben bi arkadamı dönim diyorum sıyrılıyorum napim çok sıcak saçlarda uzun benim topluyorum onlarıda

kışın uyuma şekli olsun canm bu yazın hakkaten çekilmez :))))
saçlar sorma tee tepeden topluom yatıom kocemin ağzına burnuna gelmesin die

casper dün beni beğendiğin bi konu vardı ya hatun ne yazmış bi baksana
evlenme sebebi cinsellikmiş

kışın uyuma şekli olsun canm bu yazın hakkaten çekilmez :))))
saçlar sorma tee tepeden topluom yatıom kocemin ağzına burnuna gelmesin die

airbaglarsız uyuyamıyolar kespır öle dio eşim çok gülüyorum ya :78:
evet saçlarımı saldığımda basıyo elleriyle gece acıyla uyanıyorum

kızlar selam nasılsınız?
şu an köydeyiz. bugün hava kapalı evde kaldık. oğluş uyurken bende bir bakayım dedim.
kızlar albüme bakın yeni resimleri koydum.
umarım herkes iyidir.

Son düzenleme:

:)))
bencede kesinlikle aynı değil kız ve gelin...
zaten anneylede valide aynı değil..berabereyiz işte

ay gece ben saçalrım açık yatıom valla öle tepeme toplınca başım ağrıo =( saçlarım çok uzun değil ama genede uzn kestircemde çoluk çocuk olana kadr uzun saçın keyfını surım dıom ama hep başımı ağrıtıo =( kıyamıomda kestırmeye saçlarım hep açık takılıom

Bende yeni katıldım kadınlar kulübüne :) biraz inceleme fırsatı buldum sanki herkes birbirini yakından tanıyormuş gibi.....çok samimi ve çok güzel bir site.....

kızlar selam nasılsınız?
şu an köydeyiz. bugün hava kapalı evde kaldık. oğluş uyurken bende bir bakayım dedim.
kızlar albüme bakın yeni resimleri koydum.
umarım herkes iyidir.
hoşgeldin canmm
iyiyz şükür bi sıkıntı yok
dün genel olarak kızlar kocişleriyle küstü o kadar
:)))
bencede kesinlikle aynı değil kız ve gelin...
zaten anneylede valide aynı değil..berabereyiz işte

gece kocen bunalmıo mu canmm
toplamazsam toka getirio paşacım

brck ve casper hoşbuldum kızlar! nolsun işte iyi olmaya çalışıyoruz. köyde mööööö seslerini dinleyip huzur buluyorum.

mblue benimde ağrıtıyor bazen cnm.
zaten çocuk olunca salık saç kullanılmıor.
ben de genelde salarım ama salmak içinde düzleştrmek lazım benim dalgalı bazen öylece salıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…