efsunnnnnnnnnnnnn
hiç değişmemişsin hala yazdıklarımı okumuyosun eskisi gibimmm
aaaaaaaa çok sevindim ben gidince boş durmamışsınız çok sevindim allah sağlıklıca kucağını almayı nasip etsin ben özledim hamilelik günlerimi kucağına almakta çok güzel ama özgürlük bitiyo hele hele dizi mizi unut walla şimdi bol bol uyu tatlım bol bol gez tanem ve conturada çok çok selam söyleyin tebriklerimi iletin ayy canlarım benim yaa
enem okumuş kıyamam :))
sağol cnm Allah razı olsun..peşinden doldurduk yerini valla işllh daha yeni haberlerde vericeğiz
sırada setlerin yıldızları durmadan çalışıyo :))
evt özgürlük biticek ama zaten eskisi gibi gezdiğimiz yokki..nerde bekarken nişanlıyken gezmeler...
acaba en çok kim çalışıyor.
ben gecen ay pek çalışkandım da olmadıacaba en çok kim çalışıyor.
ileri ikilide bence casper ve organiğim
onları kelebek ve ada takip ediuyodur..
senin bebişin ve kayganan var sete girmen zor olurPbi
birsen kocasından uzak yazıkP
brck te fena değildir bu konuda oda çalışıyodur ama sağlık sorunları nedeniyle askıdaydı sanırım çalışmalar...
böcüğün hakkını yiyemem oda fenadır..
lamemi pek bilmiyorum ama sessizden korkçan :))
nuroyu demiyim zaten nerde su bulsa orda çalışma yapar :))
ben malum çevirim dışı oluyorum genelde :))
başka kim vardı???
hepiniz sağolun kızlar ela makat gelişliolduğu için sezeryan oldum ama inanılmaz rahattı dikişlerim felan aynı gün ayağa kalktım kızımla kendim ilgilendim hiç korkulacak bişiy değilmiş çok güzel bir duygu allahım herkese nasip etsin ama çok zor benim kızım zor bi bebek gaz problemi var çok ağlıyor ama değer bütün sıkıntılara işe başlayım bol bol resim eklerim şimdi ekleyemedim sanırım beeceremedim ayyyyy nasıl özlemişim sizleri kimler hamiş dizi çekimleri sekteye uğradımı
sağolun kızlar büyüdü valla. pek bir çirkin oldu kerata! şu ısırma ve yolma huyu da olmasa. gözlüğümü kaptığı gibi alıyor.
evet tatlım ela koyduk iyiyim kız walla alt değiştir emzir gaz çıkar uyutmak için uğraş derken akşamm oluyo walla sen nasılsın
selam kızlar nasılsınız ben doğurdum elamı şimdi kucağımda 47 günlük oldu çoook tatlı kuzum eeeeeee hamiş varmı çok özledim siziii bayramdan sonra iş baı yapıcam bol bol görüşürüz
evett balım bakakk görek en çok kim çalışıyor.bencede casper.
efsuncum. canım çok sevindim... rabbim sağlıklı büyütmek nasip etsin...
ela 1,5 yaşındaki yiğenimin adı.... pek bi sinirli, sürekli bağırış çağırış:))
balım, tespitlerine bayıldım vallaa...
utandım yaff
ben hem eccik zayıflayım öle hamile kalayım diom ama hala duruyom aynı kilodabende bu boğaz varkene aynı kilomla hamiş kalırım
1,5 yasında sinirr
yerim onun sinirini been
valla bende öyle diyorum zayıflayayımda ikinciyi öyle yapayım ama boğaz durmuyor malesef.
hee hee sen benim büdüşü görsen.yumruklarını sıkıp nasıl bağırıyo.
yemekteyızde benım kokoş hatun yarışıyo
ayy sıpaa yaa bana verin de seveyim biraz
bu bebişler genel olarak sinirli galibaa
iş yerindeki apartmanın görevlisinin kızı var 2 yaşında galiba
geçen kapıda gördüm ecriinn napıosun dedimm sinirlendii kafasını duvara vurmaya başladıı
hatuna seslenmemek gerekiyomuş artık hiç sesimi çıkarmıom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?