aklımda barış ama bılmım kocemde mert aras yada yiğit aras ıstıyo
kız olursa isimsizhep erkek düşünmüşük
menopaza gırmeden doğursam yeter
kocem aşk msjları atmış daha yenı göruyompüü bana
hakkat püüü sanaaa ayıp ayıpp
bizde hep kıs ismi düşünüoz
keleboş bu arada dün geçmişe bakıyodum berjerlerini göremedim merak ediyorum,bnm içinde ekelsene 5 dk
selaaam herkesler nasıl ?
bugün çok iyiyim şükür..
demekki oruçtan sebepmiş, mide kasıldığı için ya da mide kasılırken tüm vücüdu kastıımız için sanırım ağrım oluyordu...
çünkü fıtıktan dolayı en ufak kasma,stres,üşütme gibi sebepler bende aşırı ağrıya yol açıyor...
Sanırım tutamıcam bu sebeple allah affetsin , sağlık sebebiyle tutamayanlar yeemk ücreti ödüyorlar diye bişi var onu düşünüyorum...
diyanet işleri somaliye yardım götürüyormuş,güvenli kuruluş en azından oraya veririz sanırım,eşim oraya vermiş oradan biliyorum...
somali diyince aklıma geldi,şu büyük iftar çadırlarında çok yemek atılıyormuş..40 bin tl gibi rakam ayrılıyormuş o çadırlar için ..bazı yerler atılıyor madem bunun yerine somaliye göndereceğiz orada insanlar atmıyor muhtaçlar diye bir açıklama yaptılar,kararları adına sevindim yazık onca yemeğe..
patiğim hoşgeldin..tekrar geçmiş olsun...
demek ağrı kaynağı mideymiş..iyi olda cnm fidyeyle ödersin Rabbim kabul etsin..
ayy dizi seti tahmini yaptım ama seni atlamışım cnm :))
senide şöle tahmin ediyim..çok çalıştığın ve sağlık sorunu olduğu için bu aralar
seninde performans düşüktür :))
casperrrr utanıyosan çekme dizi
demeyı unuttum
sağlık müdürlüğünden bı dr bı hemşıre ablamın evıne gelmış
3 iğne vurulması gerekıyormuş
neyse ablam gtmış
1 tanesını vurmuşlar
1 haftadır kolum mos mor dıo
dünde dr a gtmış ıdrar testı olcakmış ama 4 saat beklemış gelmemışbugun tekrar gtcektı
patiğim hoşgeldin..tekrar geçmiş olsun...
demek ağrı kaynağı mideymiş..iyi olda cnm fidyeyle ödersin Rabbim kabul etsin..
ayy dizi seti tahmini yaptım ama seni atlamışım cnm :))
senide şöle tahmin ediyim..çok çalıştığın ve sağlık sorunu olduğu için bu aralar
seninde performans düşüktür :))
casperrrr utanıyosan çekme dizi
tamam tamam çekmem
sonra bana demeyin teyse oluo muyum die
ne iğnesi canmm
pek hızlı veriolar test sonuçlarını maşallahh
saray sarması da buna benzerr eline sağlık canmmMBLUE kız tatlının tarifini verim
GELİN TATLISI
muhallebi:
1 litre süt
1 yumurta sarısı
1su bardağı un ( 2 yemek kaşığı unu eksik koyup nişsatayla tamamla)
1,5 su bardağı şeker
1 vanilya
4 yemek kaşığı kakao
bi su bardağı süt,bi paket krem şanti,hindistan cevizi.
muhallebi malzemelerinin hepsini pişir.piştikden sonra mikserle çırp.geniş bi tepsiye,tepsinin tabanı kaplicak şekilde hindistan cevizi serpiştir.muhallebinin ilk sıcaklığı gidince tepsiye ince bi katman olcak şekilde yaydır.istersen üzerine damla çikolata ceviz kırığıda serpiştirebilirsin sana kalmış.soğsun 1-2 saat sonra krem şantiyi çırpıp yaydır üzerine.1 gece dolapda beklemesi daha ii olur.servis yaparkende uygun şekilde kesip rulo yaparsın.
afiyet olsunn
ozmn utanmıcanP
dizisiz olmuyo bu işlerr
şimdık aradım ablamı
722 gr olmuşfıstıkımız
yalnız gızlı şeker bulmuşlar yarın dahlıye gtcekmış
test için şekerlı su verdıklerı ıcınde olabılırmış
yarın bellı olcak
herşey normal
7.aya yenı grmek üzere ama kaç haftalık unuttum
MBLUE kız tatlının tarifini verim
GELİN TATLISI
muhallebi:
1 litre süt
1 yumurta sarısı
1su bardağı un ( 2 yemek kaşığı unu eksik koyup nişsatayla tamamla)
1,5 su bardağı şeker
1 vanilya
4 yemek kaşığı kakao
bi su bardağı süt,bi paket krem şanti,hindistan cevizi.
muhallebi malzemelerinin hepsini pişir.piştikden sonra mikserle çırp.geniş bi tepsiye,tepsinin tabanı kaplicak şekilde hindistan cevizi serpiştir.muhallebinin ilk sıcaklığı gidince tepsiye ince bi katman olcak şekilde yaydır.istersen üzerine damla çikolata ceviz kırığıda serpiştirebilirsin sana kalmış.soğsun 1-2 saat sonra krem şantiyi çırpıp yaydır üzerine.1 gece dolapda beklemesi daha ii olur.servis yaparkende uygun şekilde kesip rulo yaparsın.
afiyet olsunn
ablamın ıdrarı gelmemış dün verememış 4 saat beklemış aman demış yarın gelırım eve gelınce gelmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?