Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ooooh ne güzel olmuş canım ya ellerine sağlık bide ben denim bakalım bu akşam
canım ellerine sağlık şimdiden..
canım benim yuvarlak tepsim yok daha var da o da çokküçük kare tepsi var nasıl yaparım ki bıçakla kesilir mi o?:44:
canım ben ilkinde yuvarlağa yaptım.. ama dünkileri d.kdörtgen ve kareye yaptım... makasla kestim ben hep, kalanını bir sonraki katında kullandım, çok minik parçalarıda kenarındaki boşluklara ekledim, yada ortasına dağıttım.... yani artıkların hepsini kullandım:)

ellerıne sağlık cnm
o kadar anlattınkı cuma günü gelsede tatsam dıyorum
beğenırsem eğer tarıf ısterım

teşekkür ederim..
valla dışarda yiyceğine al yap ufak bir tepsiyee.. kesin beğenirisn bence...

Son düzenleme:

ellerine sağlık cnm...güllaç sevgimi hepinize bulaştırdım sanırım
pazar günü gene yapçem :))
hem hafif hem besleyici ama dimi...

tamam böle yapyım domatese gerek yok yani öylemi???
bulyon kullanmıyom artık zararlı diye duydum..ketçap ve mayonez ayrıca hazır çorbayıda sildik hayatımızdan :))) dün dedim ama okumadınız sanırım bulgur pilavım 10 numara oldu hepinise teşekkür ettim :))

sorma canım...hiç aklımıza güllaç gelmezken sayende müdavimi olduk. teşekkür ederiz:)

bulgurun güzel olmaısna sevindim. ellerine sağlık tatlım...

merhabaaaaa :) nasılsınız bu sıcakta ben mum gibiyim..

ellerine sağlık balcım bendede vardı bulgur pilavı dün:=)
yaa canımı güllaç çektiriyosunuz bu arada kuru oluyo yufkası dimi?
balcım istersen domates rendele sadece sen bilirsin cnm ama senin behlülde salçalı seviyormuş ya
ama bulyonda süper tat veriyi ya :)
içine nane gidermi acaba bu çorbanın denemek lazım
ben sanki karabiber koyuyodum biraz ama bayadır yapmadımda yanlışmı hatırlıyorumki:=)

Son düzenleme:
ohh ellerine sağlık lamem sen en iyisi ticarete dök bu işi:))

ball şehriye çorbasımı yapcan ben 2 keredir domatesde koyuyom süper oluyo kızzz

çanakkale domatesler varya iri onlardan rendeledim bi büyük (2kişi için) içine bi küp şeker attım asidini alsın die kaynattım domatesi içine az sıvıyağ çok az tereyağ koklattım 1 tatlı kaşığı salça attım suyunuda koydum kaynattım,kaynayınca tuzu,şehriyesinide att kaynasın.mis gibi kokuyo şimdiki domatesler cnm

sorma canım...hiç aklımıza güllaç gelmezken sayende müdavimi olduk. teşekkür ederiz:)

bulgurun güzel olmaısna sevindim. ellerine sağlık tatlım...

afiyet bal şeker olsun cnm...bulgur walla ikinciye bukdr güzel yapamam diye çok korkuyorum :))

sağol cnm..amma düşündün brck ben bütün baharatları koyuyorum sen bi naneyemi korkuyosun :))
benim pehlül salçasız bişi yemiyo..sanki salça fabrikam var :))

dün akşam yaptımm

az çiçek az tereyağ 1 kaşık salça 1 domaates rendesi kavuruyom
tuz ve knor et bulyon ekle
su kaynayıncada tel şehriyeleri koy
ocağı kapatımana 5 dk kala 1 yemek kaşığı nane ekle harika oluyo

afiyet olsun
biz bu akşam eltimlerdeyiz ...

Son düzenleme:
brck bende önceden bulyon çok kullanırdım ama 1 yıldır bıraktım içinde neler var kimbilir.alıyoz ama tv de falanda çıktı dr.lar almadım bida olanlarıda attım.bal cım özellikle sen hazır şeylerden uzak dur tatlım katkısız şeyler senin ve bebeğin için daha iyi olur:))

tamam tatlım domateste koyarım koyu olur hem...mersü cnmmmmmmmmmm

kızlar merhaba bu akşam bende domates corbası yapmayı düşünüyorum :) sehriye atarım bende belki içine birazz.. cok seviyoruummmm

eşimin canı kızartma üzerine yoğurtlu sarımsak çekmiş:)) bu akşamda annemlerdeyiz, anneme dedim varmı malzeme alayım mı var var ben yaparım dedi.kıyamazda damadına:))

temem nan yapçam dediklerinizi :))
ohh gez bakalım bi elti bi kaynana bi görümce...
sen nezmn alcan huuu gelin hanımmmm iftara?????

balım sen kendine şeyde yap,kasapdan kemikli et al güzelce haşla onları kemiklerin iliği çıksın etlerinide minik minik yap koy ayrı bi kaba sonra yoğurt,yumurta,nişasta,un,yarımda limon suyu bi terbiye yap sal kemik suyunun içine pişmeye yakın tuzunu at etleride at.miss üzerinede istersen yağ kızdır.

Son düzenleme:
hımmmm yemeklerden bahsedilmiş. özelliklede güllaçtan. kaç gündür canım çekiyor alıp yapmak lazım evde aslında bol bol yeriz. bakalım yarın çarşıya inersek ordan bakarım. üstünde tarifi yazıyordur sanırım.
ay yemek derdininin olmaması ne güzel. hazır sofraya oturup kalkıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…