Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

zebraların kullanımı da çok rahat patikçim benim mutfağım zebra çok memnunum...
hıı sevindim öğrendiğime..salona onu düşünüyoruz bakalım..diğer odalar daha belli değil ...
patik hoşgeldin cnm
zebra perde modelleri benimde çok hoşuma gidiyor
halın falan uymadımı cnm sende daha yeni evlisin ama

cnm koltuklar uymadı değiştirmişken koltuk renginide değiştirdim e halı uymuyor ..hem ölçü büyük geldi 145 m2 den 80 m2 ye taşındım cnm maalesef..eşyalarım yepisyeniydi verdik ihtiyacı olanlara...

olsun ama ufak ev istiyordum istediğim gibi oldu hiç sorun değil,masraf oluyor çok ama hallediyoruz çok şükür olsun ki yavaş yavaş artık hepsi..

mutfağıda seneye istediğim gibi yeniden yaptırıcam inşallah...

ctesi bizde kayınvalidedeyiz..
bizden tık yok kimse beklemesin..

casper nan şimdi farkettim..3 görümcem 4 te diğer görümcem nası oluyo nan??

iki görümceleri çağırcam canmm
biri 3 kişilik aile diğeri 4
kayınvalidemleri de 3 saydımm küççük görümcem bekar ya onu da kaynanalara kattım

Bizde akşama iftara davetliyiz.ama herkese dedim bu sene kimse beklemesin benden dedim

brck sen demişsin ben diyemedim :)) süpris yapçam :))

patikkkkkk botanik kış bahçen noldu???
sıra gelmedi demi oraya???
bu arada kargo geldi dün cnm..daha açmadım güzelce bantlamışlar açasım yok :)

biricik dün bahsetmişsin başka yere yazdığın konuyu merak edip baktım...ne gereksişz sebeplerle tartışanlar ayrılmayı düşünenler var çok garip :44:
sonra nie ayrılıyor bu insanlar diyoruz...
bi türk filmi vardıya turşudan sebep ayrılıyorlardı,bunlarda salatadan sebep ayrılıcaklar sanırım...

ailelerin yetiştirme şeklinden kaynaklanıyor birazda,çocuklarını sorumluluk sahibi olmaya alıştırmıyorlar kıyamadıklarından...o an keyifli oluyor çocukları evet ama geleceğe kötü zemin hazırladıklarının hiç farkında değiller,çok yazık...hem erkek hem kız çocuğu için geçerli bu durum...

bende yazdım oraya

çok çopk saçma bence aslında aileye mal etmemek lazım patikcimmm içinde yokmuşş kızın bende anlamam yemekten ama burdan alıyom tiyoları netten bakıyom yapıyom içinde olunca sorun yokk ...

bende yaza doğru badana işlerim olcak banyonun fayanslarını değiştircmm inşallah

lame yapmıştıı canmm
lameee dünkü güllaç partisi nasıldı bakiim anlattt

ayy canım harikaydı vallaa...

ben eve vardım niyetli olmayan kzlar kapıyı çaldı, birde komşum gördü kapıda elimde gülaçla.... severmisin dedim, eşi çok severmiş.. onlarada yaptım:))

neyse hemen sofrayı hazırladık yemeği yedik, sonrada koyuldum güllaçlara... onlarda beni izliyor, bir yandan da sohbet.... 3 tepsi güllaç yaptım, biri erkek kardeşime, biri komşuma, bizede en büyük boy tepsime...

diğer kızlarda geldi iftardan sonra... çayların yanına aldık güllaçlarımızı, kimisi 2 tabak yedi... hepside çok beğendiler... hatta ilk kez yiyende vardı, o bile beğendi...
bu arada koçişim zırt pırt arıyor, bana kalmazsa o güllaçtan gecenin kaçı olursa olsun çıkıp alıcaksın diyorr...:)))
3 dilim arttı, 2 sini koçiş 1 inide ben yedim:)))
gece 23,30 da gitti kızlarr:)))

ooooh ne güzel olmuş canım ya ellerine sağlık bide ben denim bakalım bu akşam

canım benim yuvarlak tepsim yok daha var da o da çokküçük kare tepsi var nasıl yaparım ki bıçakla kesilir mi o?:44:

evde yemek yok ne edücükk..
sabah eşim şinitzel yaparık dedi ama onla karınmı doyar???
sebzeyede bıktım 1 haftadır hepsini yaptım sanırım...
çorba edem bari akşama....

tel şehriyesi nasıl ediyonuz siz???

ellerıne sağlık cnm
o kadar anlattınkı cuma günü gelsede tatsam dıyorum
beğenırsem eğer tarıf ısterım

balcım ben yine bol salçalı yapıyorum tel şehriye çorbasınıda
arpa şehriye daha çok seviyorum ama ..
knorda koyuyrum ben
salçayı az yağla kavuruyorum yine biber ve domates salçası
sonra su ekliyorum tencereme göre göz kararı cnm
yarım et bulyon atıyorum yada tavuk biraz pulbiber.
su kaynadıktan sonra şehriyeyide göz kararı cnm.yani küçük kaseyle 1 kase olur sanırım..tenceremde küçük çorba tenceresi..
maydonoz koymuyorum ben pek

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…