hıı sevindim öğrendiğime..salona onu düşünüyoruz bakalım..diğer odalar daha belli değil ...zebraların kullanımı da çok rahat patikçim benim mutfağım zebra çok memnunum...
patik hoşgeldin cnm
zebra perde modelleri benimde çok hoşuma gidiyor
halın falan uymadımı cnm sende daha yeni evlisin ama
ctesi bizde kayınvalidedeyiz..
bizden tık yok kimse beklemesin..
casper nan şimdi farkettim..3 görümcem 4 te diğer görümcem nası oluyo nan??
Bizde akşama iftara davetliyiz.ama herkese dedim bu sene kimse beklemesin benden dedim
biricik dün bahsetmişsin başka yere yazdığın konuyu merak edip baktım...ne gereksişz sebeplerle tartışanlar ayrılmayı düşünenler var çok garip :44:
sonra nie ayrılıyor bu insanlar diyoruz...
bi türk filmi vardıya turşudan sebep ayrılıyorlardı,bunlarda salatadan sebep ayrılıcaklar sanırım...
ailelerin yetiştirme şeklinden kaynaklanıyor birazda,çocuklarını sorumluluk sahibi olmaya alıştırmıyorlar kıyamadıklarından...o an keyifli oluyor çocukları evet ama geleceğe kötü zemin hazırladıklarının hiç farkında değiller,çok yazık...hem erkek hem kız çocuğu için geçerli bu durum...
cnm sıkılıo
hıı sevindim öğrendiğime..salona onu düşünüyoruz bakalım..diğer odalar daha belli değil ...
cnm koltuklar uymadı değiştirmişken koltuk renginide değiştirdim e halı uymuyor ..hem ölçü büyük geldi 145 m2 den 80 m2 ye taşındım cnm maalesef..eşyalarım yepisyeniydi verdik ihtiyacı olanlara...
olsun ama ufak ev istiyordum istediğim gibi oldu hiç sorun değil,masraf oluyor çok ama hallediyoruz çok şükür olsun ki yavaş yavaş artık hepsi..
mutfağıda seneye istediğim gibi yeniden yaptırıcam inşallah...
aynen böcük benimde beyim akşam çok geç gelicekmiş ona da canım sıkıldı güllaç yapıcaktım ben
benım beyım bazen 2 hafta yanımda olmuo yalnız yatıyomm ben ne edım:84:
lame yapmıştıı canmm
lameee dünkü güllaç partisi nasıldı bakiim anlattt
ayy canım harikaydı vallaa...
Ben eve vardım niyetli olmayan kzlar kapıyı çaldı, birde komşum gördü kapıda elimde gülaçla.... Severmisin dedim, eşi çok severmiş.. Onlarada yaptım:))
neyse hemen sofrayı hazırladık yemeği yedik, sonrada koyuldum güllaçlara... Onlarda beni izliyor, bir yandan da sohbet.... 3 tepsi güllaç yaptım, biri erkek kardeşime, biri komşuma, bizede en büyük boy tepsime...
Diğer kızlarda geldi iftardan sonra... çayların yanına aldık güllaçlarımızı, kimisi 2 tabak yedi... Hepside çok beğendiler... Hatta ilk kez yiyende vardı, o bile beğendi...
Bu arada koçişim zırt pırt arıyor, bana kalmazsa o güllaçtan gecenin kaçı olursa olsun çıkıp alıcaksın diyorr...:)))
3 dilim arttı, 2 sini koçiş 1 inide ben yedim:)))
gece 23,30 da gitti kızlarr:)))
Ben eve vardım niyetli olmayan kzlar kapıyı çaldı, birde komşum gördü kapıda elimde gülaçla.... Severmisin dedim, eşi çok severmiş.. Onlarada yaptım:))
neyse hemen sofrayı hazırladık yemeği yedik, sonrada koyuldum güllaçlara... Onlarda beni izliyor, bir yandan da sohbet.... 3 tepsi güllaç yaptım, biri erkek kardeşime, biri komşuma, bizede en büyük boy tepsime...
Diğer kızlarda geldi iftardan sonra... çayların yanına aldık güllaçlarımızı, kimisi 2 tabak yedi... Hepside çok beğendiler... Hatta ilk kez yiyende vardı, o bile beğendi...
Bu arada koçişim zırt pırt arıyor, bana kalmazsa o güllaçtan gecenin kaçı olursa olsun çıkıp alıcaksın diyorr...:)))
yahu bu tanem yok yine ortalarda... umarım herşey yolundadırr...
ne iş le meşkuldü canım senin ki çok sinir oluyorum ben böyle olunca ya çok çalışıyo benimkide
ben eve vardım niyetli olmayan kzlar kapıyı çaldı, birde komşum gördü kapıda elimde gülaçla.... severmisin dedim, eşi çok severmiş.. onlarada yaptım:))
neyse hemen sofrayı hazırladık yemeği yedik, sonrada koyuldum güllaçlara... onlarda beni izliyor, bir yandan da sohbet.... 3 tepsi güllaç yaptım, biri erkek kardeşime, biri komşuma, bizede en büyük boy tepsime...
diğer kızlarda geldi iftardan sonra... çayların yanına aldık güllaçlarımızı, kimisi 2 tabak yedi... hepside çok beğendiler... hatta ilk kez yiyende vardı, o bile beğendi...
bu arada koçişim zırt pırt arıyor, bana kalmazsa o güllaçtan gecenin kaçı olursa olsun çıkıp alıcaksın diyorr...:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?