Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

keleboş güle güel kullan cnm...diğer koltukların kırmızı sanırım..hani şu oturma odası takımın dimi onlar...hareket katmış güzel olmuş yavrucum...

nasılda temiz düzenli evi

casper alıntını siler misin cnmmm ???
sildim canmm kusura bakmaa..

kızlar güllacı kim yapmıştım bulamadım geçmişte yaağğğ
lame yapmıştıı canmm
lameee dünkü güllaç partisi nasıldı bakiim anlattt
bıdahakıne derım
gtmış parkta dolaşmış cıx zaten sabırsızdır beklememış
ben olsam akşameder gene beklerım

evt len sen bılmıyor muydun
3.kez teyze olcem:78:

ayy bilmiodumm
yesin böcük teysesi onuu
Rabbim size bağışlasın canmm

keleboş güle güel kullan cnm...diğer koltukların kırmızı sanırım..hani şu oturma odası takımın dimi onlar...hareket katmış güzel olmuş yavrucum...

nasılda temiz düzenli evi

köşeden kırmızılığı gözüküyo cnm kırmızı odamın bunlar
koltukların deseninden yastıkları var kırmızılarınnn ...
oturma odam düzenli sadece

afiyet olsun kızlar...

bende yaptım lamenin güllaç tarifini

1 litre süt

2 su bardağı şeker demişdi( ama kendiside bidahakine az koyacak baya tatlı oluyo bende 2 bardaktan 2 parmak az koydum ama gene talıydı,damak taadına kalmış)1vanilya hepsini kaynatıyosun

5 yaprak güllaç

fınık veya ceviz içi

süt ılıyınca güllaçları sırayla bi güllaç süt şeklinde ıslat aralara lamem fındık içi koymuş bende koydum çok güzel oldu

köşeden kırmızılığı gözüküyo cnm kırmızı odamın bunlar
koltukların deseninden yastıkları var kırmızılarınnn ...
oturma odam düzenli sadece

bnm iyice aldı başını gidiyor ya ben napıyım

acilen çalışma odamıza dolap çizip yaptırıcam..ortada kalan eşyalar var..balkona koydum öelce onun yüzünden balkonda düzenlenmiyor..

perde almamız lazım..zebra perde modelleri hoşuma gitti salona onu alcam modern duruyor ,ama ne perdeciye ne mobilyacıya gidecek vakit yok

he birde salonun oturma kısmına halı alcam ona uygun yastıklar...ramazanda hiç münkün değil bunlar...akşam 1 saatimizi ayırıp temizlik yapıcaz nihayet

bende böylee yaptımm
fındık koydum ama boş yapcam bi dahaya direk güllacın tadını daha çok sevdim

zebra storlara bende bayılıyom benimkiler noprmal storrr

evini çok merak ediyim yaaaa

c.tesi
kayınvalidemlerle görümcemleri iftara çağırayım diyorumm..

haftaya annem çağıracakmış sonraki haftada bayramdan önceki haftasonu oluo evimi temizlerimm..

acep ne mamalar yapsamm

3 kayınvalidemler 3 görümcemler 4 de diğer görümcemler
12 kişi oluyozz

balcım ben body world sergisine gitmiştim orada anne karnındayken kesilmiş karın bebeğin içerisinde nasıl olduğunu...dondurulmuş embriyoların ay aya halleri vardı...çok ilginç ve güzeldi...

tabi onların ölmüş olmalarını bilmek üzücüydü..ama vücüdumuzu ve gelişimini bilmek çok güzel,hatta o serigden beri kendime daha çok özen gösteriyorum o kadar kılcal küçüklükteki şeylerden oluşuyoki bünye çok özen göstermemiz gerekiyor...
konu kendini aştı ama neyse

zebraların kullanımı da çok rahat patikçim benim mutfağım zebra çok memnunum...

patik hoşgeldin cnm
zebra perde modelleri benimde çok hoşuma gidiyor
halın falan uymadımı cnm sende daha yeni evlisin ama

ctesi bizde kayınvalidedeyiz..
bizden tık yok kimse beklemesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…