onu ben bantladım :) güzelcemi olmuş ,hehe iyi bantlarım dermişim
kış bahçem yığdığım eşyaların kalkmasını bekliyor
melıke ekledım senıde arkadaş lısteme
bal benım cıkış saatım gelıo
he gurban açasım yok çok güzel :))
senin kış bahçesi zaten anca kışa olur :)
çık nan gecikme...ramazandan sonra sana el sallarım şu şuuuuu
benim koce mesaiye kalıyormuş......iftarı orda yapacak.....iyiki pilavı ve çorbayı yapmamışım :))))
yalnız karnıyarığı fırına vermeden streçlesem buzdolabına koysam ne olur ?????
yarın pişirsem,gerçi iç malzemesi ve patlıcanlar pişmiş durumda ama birtek fırınlanması kalmıştı.....birşey olmaz değil mi kızlar,durur yarına kadar ????
ınanmadığın bellı ama umrumda değil
benı ılgılendırren başka şeyler var daha muhımlı olan
burda yazılanlarla ınsanlar tanınmaz bunuda unutma
he ayrıldığım nışanlım değil sözlumdu bununla bişiler ıma etmek ıstıyorsan ettınn yanı
not:kalp kırmak kabe yıkmak gıbıdır bı hadısı şerıf
benim koce mesaiye kalıyormuş......iftarı orda yapacak.....iyiki pilavı ve çorbayı yapmamışım :))))
yalnız karnıyarığı fırına vermeden streçlesem buzdolabına koysam ne olur ?????
yarın pişirsem,gerçi iç malzemesi ve patlıcanlar pişmiş durumda ama bir tek fırınlanması kalmıştı.....birşey olmaz değil mi kızlar,durur yarına kadar ????
<BR><BR>pişir gitsin cnm ya yarın ısıtıp yersiniz bozulmaz yaa<STRONG><FONT color=#800080>benim koce mesaiye kalıyormuş......iftarı orda yapacak.....iyiki pilavı ve çorbayı yapmamışım :))))<BR>yalnız karnıyarığı fırına vermeden streçlesem buzdolabına koysam ne olur ?????<BR>yarın pişirsem,gerçi iç malzemesi ve patlıcanlar pişmiş durumda ama bir tek fırınlanması kalmıştı.....birşey olmaz değil mi kızlar,durur yarına kadar ????</FONT></STRONG>
iyi akşamlar yavrular..
oruçlu olanların orucunu Allah kabul etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?