birsencım h geldın nasılsın tatlım
görüşemıyoruz
sağlığın nasıl
melıke günaydın
gunaydın kızlarrrr
genemi güllaç aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa biz akşam iftara davetliydik dışarıdan tatlı almıyım dedim sütlü irmik yaptım öyle gittim yemeğe:)
fırında makarna yapmıştı kıymalı çok güzeldi maginin soslarıyla yapılıyomuş fırına çiğden konuluyomuş güzel geldi bana.
kışın güllaç yufkası bulunuyormu kıslar?tahminen cumartesi yapıcam bende güllacı.sabah bende çok üşüdüm kızlar çok serinnn
gunaydın kızlarrrr
genemi güllaç aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa biz akşam iftara davetliydik dışarıdan tatlı almıyım dedim sütlü irmik yaptım öyle gittim yemeğe:)
fırında makarna yapmıştı kıymalı çok güzeldi maginin soslarıyla yapılıyomuş fırına çiğden konuluyomuş güzel geldi bana.
Kışın güllaç yufkası bulunuyormu kıslar?tahminen cumartesi yapıcam bende güllacı.sabah bende çok üşüdüm kızlar çok serinnn
Lamemmmm şu tarifi tekrar ver zahmet olmazsa ben atlamışım sanırım .
Mutfakla pek haşır neşirim çoğu şeyi denedim ama güllacı nedense hiç yapmadım yapam bakem tatlımmm
=)=) hoşgeldiniz yenı gelen hatunlarrr
lamecım güllacın bu halını araştırıom bende=) bi yerde okudum tarıfıde az yorum almış bi halini bulup denemek isitom =)
bu akşam denmek kısmet olursa fırın sütlaç yapçam =)
aklımda okdr çok trf varki
mutfaktayızbiz die biyer var tatlılara bayıldım =)
incirli bi pasta gibi bişiy var onuda çok merak edıom denemek istiom :)
slm kızlarr
geçmişee baktım eccik üzüldüm ama( neysemm..
güllaçç güüllaaçç lameccim başlattı bu akımı çok da güzel oluyo valla
nasılsınız bakalımm
ist.da hava bozuk diye gösteriodu aman dikkat edin havalara
brcğmmmm nasısın şekerim
nasın maginin sosuyla yapılıyomuş ki anlamadım bende severi fırın makarnayıda.
CASPER HOŞGELDİN TATLIMMMM
kocemle küstük sabah((
dün akşam bişi yapmıştı kızdım darıldım neysem sahurda barıştıydık
sabah da yüzüğünü evde unutmuş otobüste farketti neyse ya falan dedi
bende surat yaptım unuttu diye şebeklik yapıp gönlümü almaya çalışıodu
bende cırladım biraz o da iyi yaa dedi gitti iş yerine bırakmadan sokağın başından geri döndü((
kocemle küstük sabah((
dün akşam bişi yapmıştı kızdım darıldım neysem sahurda barıştıydık
sabah da yüzüğünü evde unutmuş otobüste farketti neyse ya falan dedi
bende surat yaptım unuttu diye şebeklik yapıp gönlümü almaya çalışıodu
bende cırladım biraz o da iyi yaa dedi gitti iş yerine bırakmadan sokağın başından geri döndü((
caspersy fazla naz aşık usandırır yavrumadamı sinirlendirtme cnm birzdan arar.
lamecim hoşbulduk.ya kıymalı sosuymuş maginin ama kıyma yok içindeonu kendin koyuyosun heralde kalabalıktan anlayamadım en kısa zamanda yazarım buraya canım alıp tarifi.bide fesleğenli yapıcam ben sonra fesleğene bayılıyorummmm
poff evet haklı paşam da oyy oyy bi msj atam :)))ayy adamcağızı bezdirmişsin be tatlım....
bu kadarda naz yapılmazki:))
çok fenayım çooktakma kafana canım benim adam bak gönlünü almaya falan çalışmış arar o seni dayanamaz sen de az değilsin hee:89:
lamecim hoşbulduk.ya kıymalı sosuymuş maginin ama kıyma yok içindeonu kendin koyuyosun heralde kalabalıktan anlayamadım en kısa zamanda yazarım buraya canım alıp tarifi.bide fesleğenli yapıcam ben sonra fesleğene bayılıyorummmm
bende bayılırım fesleğenli soslara knor aldım bakalım denicem güzel olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?