- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
zaten arkadas okumus okumus bi açık aramıs sende onu yazıncaa hooop daldı hemen biliyorum canım hangi amacla söyledigini sonucta o parfümü sadece eski sevgilin kullanmıyorduarkadaş bişiler demeye çalışıo farkındayım ama onun düşündüğü gibi diil canım yaaa..
yani evliliğimde ufak bi problem yaşadım die bu boşluktan faydalanacak diilim..
ha öle biri olsam boşluk falan aramam direk dalarım olaya..
ama parfüm kokusu bu.
çalıştıgımm işyerinde birsürü adam gelio..
mutlaka biri sıkmıştır...
mune kiltlemiş konuyu gercekliği konusunda şüphe var die
he gördum
kızlara deıdm bana yok dedıler yazış şeklı değişık
15 yasındakı gelın konusu muydu neyıdı öle bısı
canımm benimm o ağzını yirim senin....
arkadaş bi gaflette bulundu işte..
talihsiz bi cümle...
canımm benimm o ağzını yirim senin....
arkadaş bi gaflette bulundu işte..
talihsiz bi cümle...
canım aldırıcaksan... mahmutpaşaya çıkmadan köşede.... o caddeenin başında sağda canım... küçücük bir yer... en uygun orası çünkü::))
canım bencede önemli olan kişilik ve karakter... ama kızımız istanbuldan ayrılamaz... senin çevren sanırım farklı bir yerde....
hoşgeldin canım.. bebeişide allah bağışlasın..
hayır canım.. kızmadım tabiki...
art niyetli denmiş bir şey değildi masumane söyledim belki bir yardımda bulunabiliriz diye kızcağızı tanımam etmem hemen böylemi karşılık vermek gerekiyor.YOK YENİ ÜYELERMİŞ,YOK BACI BACI DİYE BAŞLAYAN SÖZLER,yakıştıramadım gruba.
bakalım canım artık.. kısmet herşey...cnm bence biraz kendini toparlasın sonra ilk fırsatta varsa biriyle tanıştırın
benim kuzenimde böle olmuştu nerdeyse intihar edicekti sevdiği adam bıraktı diye
sonra ben arkadaşımı tanıştırdım evlendiler
dünyalar kadr mutlu oldular ama bizim aramız yok şimdi o başka
dedim ya benimkiler nankör...
gülsüncüm yazmıcaktım ama kuzenine çok üzüldüm çok talihsiz bi durum bu yaa.allah kurtarmış demek lazım ama kim bilir nasıl üzülüodur.elinden geldiğince desteğini esirgeme sen.ama başkası çin çok erken biraz acısını yaşasın aynı hatalara düşmemek için.hayırlı bi kısmet çıkar karşısına.
kız doğal deme gıcık etti beni geçen kış durmadan lahana ıspanak ve karnıbahar yedirdi yok hormonluymuş yok bilmem ne içim dışıma çıktı:))) hormondan uzak durmaya çalışıo mümkün olduğunca bide sağlıklı beslenme delissi:)) bende domates hastasıyım: kışın yedirmio:)))
iğdeyi bilirm canım..
bilmeyenmi var laa hemmm..
çok özel bişimiş gibi soruon sende....
gulsunnn
ben kuzenıne üzülmüyommm
yanı o da hıc uzulmesın
hayırlısı keısnlıkle buymuş
Allahın sevdığı kuluymuşkı doğru yola ıtmış onu
her şer sandığımızda bı hayır vardır
bılen varmı bılmem ben sözlenıp ayrılmıştım mesela
okadar ağladım sızladımkı
bıde cok severken ınsan göremez eksı yönlerını
ben sımdı dıomkı
onu nasıl sevmışım
onunla asla yuva kuramazmışım bunları anlaıdm
,
kızlar ben anlamam çok fazla netten KKdan da bir güvenlik sorunumuz mu var yeni üyelerle ilgili vallaha kaçar giderim çok korkarım ben bu işlerden
akşam çok yoruldum yahu ütü yaptımmmm kolum kanadım kalkmıyo
bndallı konusu geçmiş, love cnm istiyorsan eğer giy..
ben istiyordum ve kına gecemin en şahane kısmı onları giymemden sonraki zaman dilimi oldu..gelin olduğumu hissettim ,çok dugulandım ...
slmm kızlarr ben geldiimm
eee nasılsınız bakalmm
gene çene günü..ne yazıyonuuz bee ,,bugünden hiiiç bişi anlamadım kafamçokkarıştı yetişemiyorumki ,
ben tekrar girince bi bakıom konu değişmiş hooop ben gene fransız sempatiksalakcinni
yok cnm bişi yok
ben sana dün gelinligin fotosunu sordum sallamadın beni
Günaydın kızlar ne çok kalabalığız 16 kişi konuda kime ne olmuş,kim ayrılmış,biri bişey demiş,misafirlik varmış flan ayy ne çok konu var kaydirigubbakcemile hepinize öpücüklerrr
gene çene günü..ne yazıyonuuz bee ,,bugünden hiiiç bişi anlamadım kafamçokkarıştı yetişemiyorumki ,
ben tekrar girince bi bakıom konu değişmiş ,hooop ben gene fransız sempatiksalakcinni
art niyetli denmiş bir şey değildi masumane söyledim belki bir yardımda bulunabiliriz diye kızcağızı tanımam etmem hemen böylemi karşılık vermek gerekiyor.YOK YENİ ÜYELERMİŞ,YOK BACI BACI DİYE BAŞLAYAN SÖZLER,yakıştıramadım gruba.
aşk olsun kız
sallamadın ne demek
vallahi kırdın kalbimi
gördüm görmem mi? tek anımsayan da sendin hem takdir de ettim
fotoğraf çekemedik rezil bir şekilde teslim aldık ne olaylar oldu
sağol
ama öyle sallamadın filan deme lütfen ben kimseye kullanmam öyle sözü
bndallı konusu geçmiş, love cnm istiyorsan eğer giy..
ben istiyordum ve kına gecemin en şahane kısmı onları giymemden sonraki zaman dilimi oldu..gelin olduğumu hissettim ,çok dugulandım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?