melikecim sağol cnm .cumartesi kayınvaldemlere giderken yapıp göturmyı düşnüüyorum çayın yanına annemlerde orda olcak =) =) içine ayrıca şeker konmadı için tereddütte kaldım denim en iyisi =) haftasonu sonuçlarını yazarım
ada ellerıne sağlık cnm
becerıklu garu senı
Melıke nbr cnm eşinle aran nasıl
mblue
ada ellerıne sağlık cnm
becerıklu garu senı
melıke nbr cnm eşinle aran nasıl
mblue
hiç tereddüt etme canım çok güzel olur pastaneden alınmış gibi oluyo sana tavsiyem minik minik yap kurabiyeleri bide çok pişirme üzeri çatlar çatlamaz al fırından tarifi okudun mu bilmiyorum ama sıcakken de hiç dokunma dağalıyo çünkü ılınsın ondan sonra pudra şekerine bula süper oluyo ben de düşündüm şekersiz olur mu diye ama bana çok bile şekerli geldi bi daha kine daha az pudra şekerine bularım diyorum memnun kalırsın sende inşallah haberlerini bekliyorum...
iyi canım çok şükür bu akşam amcasına iftara gidiyoruz benimki anlık parlıyo sönüyo bakalım rayına oturtucaz inşallah... çok ta uykusuzum hiç gidesim yok ama işte... Bide ben bu aralar hep yorgunum ya size de öle oluyomu :44:
böcüğmmmm
Sağol cnm sevrım öle mınık mınık kurbıyelerı =) denıycem bunu çok heveslendırdın benı =) pudraşekerini üzerine dökmüşler bulamamk mmı gerekıyor. öle ypım bende ozmn cnmm
melikecim çok heycanlandım =) ben bu kurabyeelerı yarn akşmdan hazırlarım =) cmrtside temizlk flan yapmam lazım =)
ayy eve gidip şu sütlacıda yapsam çok iyi olcam
Toplam 125 kullanıcı konuyu okuyor. (102 üye ve 23 ziyaretçi)
PembeKelebek,nalmert,Carrie,morluu,nazsueda,paytak_paytak_kosan_koala,translator,butterflys73,eebf,miray_172,Dranas,emellllllllll,funda38,DURU57,arzuayten,WAN,arwen10_19,minicikminik,_hazal,_deryaw_,_alya,yaren38,BURCUHAYAL,superisi86,sutlukawe,juno,AyseHatunOenal,Brck+,<¢itlémßik>,monicc,egem07,satanistkesenpsikopatkedi,hytdnze,yeshil_,vuralbia,melikertan,Mineeee,akamalik,cemre_SU,YsmnZ,strawberry35,Alkione,DİD_EM_RAH,nicksiz,tugen,nesli163,AlminaCinar,heliconia,senamm,mamafih,zeyfe,MBLUE+,elfida2321,İrem&Özge,hasekisultan,emelldgn,mileyis,benesmeralda,nilda87,edda1985,_meri_,Imdevil,scedcedu,piSLuq,uğur böcüğü+,sevcan...,akile04,misspoirot,SivriBiber,guniz,efnosum,csi,RooSE,sevocan3,sürmelim,nazende_87,natis,icroc,nunu06,sEvGi_,dudi,Dumaaam,skopca,Tomurcuk64,saraykedisi,SeMeNa,pisipisi,ebruzr,miraggio,dertsiz,zeytinciksipa,NektaR,Lotf,esma2727,sayelani,zeynep1978,cmst,
o konuda tam bu kadar kişi varrrr
merhaba güzel hatunlar nasılsınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?