Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

keleboşcum hatırlattın ya
ben de yazdım birşeyler....

hoşgeldin tanemcim...
ya kızların olduğu yer neresi?????

kızlar konu yalanmış sanrıım konu sahibi kendi üyeliğine 2.üyeliğinden yorum yazmış

ya şok oldum nasıl bişi bu acaba ikinci üyeliği hangisiydi? Delirmiş bu millet ya uğraşılır mı 150 kişiyle :78:herkes ikinci üyeliği merak etmiyo mu ?

Kızlar itiraf ediyorum benim ikinci üyeliğimdi

Son düzenleme:
maşşllhh kzılar =) konuyu bitirip sonuca ulaşıp dönup yorumlar ble yapmışınz yaw.
bende bilemedim ki doğrumu değilmi doğruysa Allah sabır versın bide ben olsam kocamı bırakıp gitmezdim böle bi durumda yanı burnunu sürterdim bu yptıklarının acısını çıkarırdım ama boşanmazdım. die düşünom

tanemcim hoşgeldin tatlım sen ve minik yavyu nasıl ?
İyi sayılırız fıstığım ya sen ve tatlı kızın nasıl ?
tanem ve birsen hoşgeldinizzz

herkes konuya gitmiş, bence kadın doğru söylüyooo
Sağ ol tatlım .
keleboşcum hatırlattın ya
ben de yazdım birşeyler....

hoşgeldin tanemcim...
ya kızların olduğu yer neresi?????
Sağ ol balım .
Anaa neki bu bende bakayım birazdan .
Kızlar ya bizim borsada araba parası vardı Hatta eşim kredi çekti üstünü tamamladı ama borsa düşmüş Ve hep benim yüzümden o kadar çok zarardayızki kocişe sıfır araba aldırmadım ne gereği var yazık onca para diye ikinci elde iyi bişey denk gelmedi öyle beklemedeydi o para borsada 3, 5 kar ederiz dedim kasım gibi alırız diyordum evdeki bulgurdanda olduk Kaç aydır kredide ödüyoruz kafamı hangi duvara vursam acaba :84::84: İki üç takılık bileziğim kaldı hasır falan şimdi onları bozduracağım bugün yarın Kredi seneye bitecek Hayırlısı inşallah atlatırız bu durumu Rabbim ben gibi zorda olanlara yardım etsin . Amin .

Son düzenleme:
Tüyler ürperten cinayet
15:41 | 11 Ağustos 2011
KÜTAHYA’da psikolojik rahatsızlığı olduğu öne sürülen 29 yaşındaki Mustafa Dinç, 3 yaşındaki kızı İlaysu Dinç’in başına poşet geçirip boğarak öldürdü, ardından da fare zehri içerek intihara kalkıştı. Baba Dinç, ardından otomobilinde kızının cesediyle birlikte çalıştığı işyerindeki arkadaşlarının yanına giderek "Kızımı öldürdüm, sıcaktan cesedi şişmesin, onu gölgeye alın" dedi. Mustafa Dinç, hastanede tedavi altına alınırken, küçük İlaysu’nun cenazesi toprağa verildi.

Gaybi Efendi Mahallesi Simli Sokak’ta oturan ve su dolum tesislerinde işçi olarak çalışan evli bir çocuk babası Mustafa Dinç, önceki gün öğle saatlerinde 22 yaşındaki eşi Melahat Dinç’e "Parka gidip gezeceğiz" diyerek kızı İlaysu Dinç’i kendisine ait 43 RC 811 plakalı otomobiline bindirerek evden ayrıldı. Melahat Dinç akşam saatlerinde eşinin ve kızının eve gelmemesi üzerine polis merkezine giderek, "Eşimin psikolojik rahatsızlığı bulunuyor. Kızımı alıp evden ayrıldı ve geri dönmedi. Kızıma bir şeyler yapmasından korkuyorum" dedi.

KIZININ CESEDİYLE İŞYERİNE GELDİ

Polisler baba ve kızını ararken; Mustafa Dinç, dün öğle saatlerinde Kütahya-Eskişehir karayolu Sabuncupınar mevkiindeki çalıştığı su dolum tesislerine otomobiliyle giderek arkadaşlarına, "Ben bugün de çalışmayacağım. Kızımı öldürdüm. Kendim de fare zehri içtim. Kızımın cesedi şu anda otomobilimin arka koltuğunda. Sıcaktan cesedi şişmesin. Onu gölge bir yere alın" dedi.

FARE ZEHİRİNDEN BAYILDI

Mustafa Dinç, içtiği fare zehrinin etkisiyle bir süre sonra baygınlık geçirdi. Arkadaşları durumu jandarma ve 112 acil servise bildirdi. Olay yerine gelen 112 ambulansındaki sağlık görevlilerinin yaptığı incelemede otomobildeki İlaysu Dinç’in kafasına poşet geçirilerek öldürülmüş olduğunu belirledi. Fare zehri içen baba Mustafa Dinç ise ambulansla Kütahya Evliya Çelebi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Dinç, yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.

Babası tarafından öldürülen İlaysu Dinç’in cesedi otopsi için hastane morguna kaldırıldı. Küçük İlaysu yapılan otopsinin ardından götürüldüğü Kütahya’nın merkeze bağlı Kırgıllı Köyü’nde toprağa verildi.

SİZ OLMASAYDINIZ ÇALIŞMAZDIM DİYORDU

Kızı öldürülen anne Melahat Dinç, jandarmaya verdiği ifadesinde, "Eşimin psikolojik rahatsızlığı vardı. Bana sık sık ’Siz olmasaydınız çalışmak zorunda kalmazdım. Sizin yüzünüzden evde yatmak varken çalışmak zorunda kalıyorum’ diyordu" dedi.

tanem sağlık olsun ınş.zaman gelır cok kazanırsınız
hıc anlamam borsa işinden
yalnız ceyrek 170 tl oldu o benım ılgı alanım

tanemcim hoşgeldin..ben bu borsa olaylarını hiç anlamıyorum cnm.ama olan olmuş sanırım.keşkelerle bişi yapılmaz..
keşke altın hesabına falan yatırsaydınız altın çıkıyo.bu bursa düşünce bir daha yükselmiyomu bekleseniz nasıl oluyor?
ama kendini üzme sakın bebeğini üzme

tanemcım aldığınız kağıt sağlamdır inşallahda kısa sürede toprlar cnm uzun vadede o prayı gözden çıkarsanız yada zararınız çokmu ne kdr zarardasınız şuan cnm.inşallah toparlarsınız rabbim beibşinin yuzu suyu hurmetııne darda koymaz inşllh sizi cnm

tanem sağlık olsun ınş.zaman gelır cok kazanırsınız
hıc anlamam borsa işinden
yalnız ceyrek 170 tl oldu o benım ılgı alanım

sorma böcumya nekdr çıkçak daha bu çeyrek

hoşgeldin tanemcim...
üzme kendini..
ama uyrılarda bulundular, kriz kapıda diye... ah keşke dikkate alsaydınız..neyse olan olmuş. bu gibi durumlarda uzun vadede beklemek lazım.. tekrar çıkması için...
kız arkadaşımın 30 bini bir anda 13 e düştü... kızcağız 1 sene bekledi hiç dokunmadan ve muradına erdi:)

birsencim, sende hoşgeldin...

neeee çeyrek 170 mi oldu????? nedir bu hal böyle,bozdursak mı çeyrekleri,daha da yükselir mi acep.
eşim çeyrek 100 olduğunda bozduralım demişti,iyiki onu dinlememişim :)))))

tanemcim hayırlısı olsun
bence de lamemin dediği gibi uzun vadede kurtarır diye düşünüyorum....
benim babamın da bu konuda hiç şansı yoktur,hangisini alsa borsada o düşer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…